Här kommer

Jaha då tänkte jag skriva en redovisning av helgen :)

Hämtade ju Macke i torsdags kväll och sen mös vi bara :)

Fredagen vaknade jag  bredvid min älskling vid 9 med ett glatt humör....bara upp och börja göra en tårta som Sanna hade beställt...men det är kul tycker jag så gärna gjorde jag den :)
Dom ville ju ha en med jordgubbar på men dom var slut i affären så det blev kiwi istället...hoppas den var lika god :)



Sen så skulle ju jag jobba 15-01 så jag lockade med min älsklingen in till sängen och så låg vi och vilade...myyyyyyys :) sen var det bara att åka och jobba...men tiden gick fort...sen var det dags för hemgång och jag mötes av en trött macke när jag klev innanför dörren...då hade hyan tvingat sig att vara vaken till jag kom hem :9 han är ju gullig :)


Vaknade på lördagen också med ett strålande humör :) gick upp och styrde lite sen begav vi oss ner till viken för att inhandla diverse saker..bla fästing halsband till Lydia pluttan!
Åkte hem och bytte om för att sen åka ut till landet vi Yxningen....där möttes vi av att mackes farmor o farfar och moster och hennes man var och invigde sommar stugorna....satte oss där i solen och fikade och tittade på gamla kort som dom hade hittat på när macke var liten :) Sånt är alltid kul!
Sen begav vi oss ner till bryggan så Lydia fick bada och leka av sig lite...hon är en baddare på att simma...satt på bryggan och bara njööööt :) Blev dock inga kort eftersom att batteriet hade dött:)

Men sen åkte vi hem för att åka ut till grännes och kolla läget...sen hem och andas lite för att sen bege oss upp på Lejonberget där jag aldrig varit så jag ville dit och älsklingen följde med s+ snällt...även Lydia var på humör för en bergsklättring :)


Här är vi halvvägs uppe...en härlig utsikt är det iallafall kan jag lova


Nu är vi där man kan se över hela "centrum" sjukt fint var det och jag fatar inte att jag aldrig har varit där uppe...har ju faktiskt bott här i över 2 år nu :)


Jag och Lydia sitter uppe på berget och njuter i solen....hon gillade att vara där uppe :)


Älsklingen fick agera motiv på några kort...vilket han inte var gladast över men sånt är livet :)

Sen gick vi hemåt och börjadelaga mat och drack lite vid.....det blev Lasagne till Robinson och lite smått och gott...
Stakars babe som fick höra på mitt snyftande när vi skull gå och lägga oss...men jag tycker det är fruktansvärt jobbigt att vara själv faktiskt...men jag somnade bredvid honom och sov som en prinsessa men vaknade dock med ångest imorse...han skulle ju åka tillbaka idag och jag skulle jobba...blev massa pussar och kramar innan jag skulle åka tll jobbet....riktigt stolt att jag kunde hålla tårarna tillbaka :) men det var svårt!


Då är man ensam i 3 veckoor igen...jag hatar det här...men  vi kan ju inte göra så mycket åt det utan ett jobb är ett jobb och man måste ha ett så är det bara!
Jag hade lite ångest när jag kom hem från jobbet ikväll för att jag visste att det skulle vara tomt hemma och att ingen väntade på mig liksom!


Imorgon är jag ledig och det ska bli underbart väder...blir att packa solväskan och åka hem till mamma o pappa och sola och umgås hade jag tänkt....försöka att få lite färg...behöver det känner jag!


Ne nu är det dags för sängen....men det är toooommmttttt!!

Saknar dig Hjärtat!!!!

Nu

Nu drar jag och macke och Lydia ut till landet och myser...Lydia ska få ta sitt första dopp :) Blir nog där ute i några timmar....ligga på bryggan och sola och lydia får springa och bada av sig lite :)


MYYYYYSSSS!!!!!!!

Fredag

Ja då var fredagen här och den här helgen kommer att gå svin fort....det vet jag redan nu...min babe är ju hemma i helgen juuuu!!!!

Åhhh igår när jag stod på tågstationen och väntade in tåget så hade jag fjärilar i magen...såå underbart...och så kom tåget tillslut och ut kliver min snygging..åhh jag älskar!!!!

Svin mysigt att ha han hemma....låg och drog oss i sängen och mös imorse :) Men sen var jag tvungen att gå upp för att göra klart tårtan till Sanna....så funderar på att gå och lägga mig i sängen en stund nu för jobbar 15-01 inatt och då är det skönt att vila en stund innan jobbet.....ska försöka att locka med macke in i sovrummet...och det är nog inte så svårt :p

Ne nu gick jag!


Puss hejjeee


Idag!!!!!!!!!

Nu åker jag in till stan med mamma och shoppar lite och sen vid halv 5 står jag förväntansfull vid tågstationen och väntar på min älskling!!!!!


Nu gick jag

snart

Ja då är klockan strax 00.15 och jag sover inte än....har ju så mycket att se fram emot imorgon så jag är helt uppe i varv och kan inte sova :) min ääälllskkkllliiinnngggg!!!!!!


Fy faan alltså vad jag älskar honom...av hel mitt hjärta älskar jag honom...han är den gulligaste människa på denna jord och han är min min min min min :)

Ska bli så underbart att få ha honom hemma i ett par dagar....skönt att somna bredvid honom...kommer sova som en gud :) somna med hans armar om mig....nam nam :) Guuud va glad jag är över att jag träffat honom....har gått 2,5 år snart men dte känns det inte som...för jag är lika nykär nu som jag var då :)

Alltså vi träffades verkligen Vav en slump...men det tog inte lång tid förns vi föll för varandra...men jag föll sten hårt direkt när jag såg han :) sitter och tänker illbaka och jag får fjärilar i magen....livet är bra underbart ibland!


Sanna ringde med idag och påminnde mig att jag ska göra en tårta till på fredag förmidddag....det hade jag helt glömmt om jag ska vara ärlig...hehehehehe...men dte fixar sig!



Jag saknar mina små Trollungar jätte mycket...länge sen jag träffade dom nu ju....har busungar abstinens :) får se hur jag jobbar nästa vecka for jag måste träffa dom snart!!!!!!!







Ne nu måste jag försöka att sova för imorgon blir det stan med mamma o kolla in kläder och sen strosa runt och shoppa....sen möta upp min babe vid tåget....är rädd att jag kommer pussa ihjäl honm lite grann :D


'Puss o Godnatt






Du och jag är Kärlek


Idag.....

Idag har jag varit lycklig och glad hela dagen...till och med när jag betalade alla räkningar :D och jag ska säga er vad detta beror på.....det beror på att imorgon ska jag hämta min ÄLSKLING!!!!!!!!!

Dagen idag har gått rätt sakta men jag hade inte väntat mig annat :)

Vid halv 10 imorse så åkte jag upp till mina föräldrar...städade bilen och tvättade några maskiner tvätt...lovleyyyy...var tvungen att tvätta alla jobb kläder så att jag har nåt i helgen :) Släppte ut Totte med såklart


Totte var busig när jag släppte ut han <:)


sen vid 11 så åkte jag ner till viken och hämtade upp ida för vi skulle ju till sultronstället och äta glass:)
Självklart så tog vi kort :)









sen va vi äntligen i söderköping och det blåste verkligen STORM!!! Men vi satte oss ner inne på smultronstället och skulle beställa glass och det var ju så himla svårt att välja men tillslut så bestämmde vi oss


Den glassen till höger r idas och den till vänster är min...men alltså faaan vi orka knappt äta något av dom :)



Inte ätit så mycket av glassen men är svin mätt och orkar inte ta en sked till :)

Nu orkar jag inte skriva mer...lägger ett nilägg senare





Typiskt

haha faan va typiskt då att det inte är sol ute nu när ida och jag ska till smultronstället??? Men inte hänger vi läpp för det utan man får göra det bästa av situationen...klä på sig lite varmare och njuta iallafall!


Sitter här i min underbart sköna rosa morgonrock...dax att klä på sig snart och ta en promenad med Lydia....sen blir det att åka hem till Föräldrarna en sväng...slänga i en maskin tvätt (finns inga tvätt tider på en vecka här) och städa bilen....sen ner till viken och hämta upp ida för att sen åka mot söderköping!


Ne upp och hoppa!!!!


Imorgon kommer Marcus heeeeeeemmm!!!

kan man?

KAN MAN VARA ALLERGISK MOT MYGGBETT????

Jag svullnar upp som faan när jag får ett myggbett...ikväll har jag fått ett til så nu har jag knapprat i  min lte allergi tabletter för att se om det hjälper....vet ju att jag är överkänslig mot "bliningar" då svullnar jag upp som faan där jag blivit biten eller bränd eller vad dom nu gör...aja det märks väl om detta hjälper



JAG HATAR MYGGOR I VILKETFALL!!

Hallå hallå

Då är man hemma efter en kvälls jobb...skönt som faan och vet n vad som är ännu skönare??????Jag vet att jag är ledig i 2 dagar nu :) :D och på torsdag kommer min bebe hem!

Imorgon ska jag upp till pappa vid 9 10 och städa bilden var det t'nkt.....sen till viken igen och hämta upp ida för att sen åka till smultronstället och äta glass och umgås...weeeeee!!!!!!!! ska bli mysigt!


Och så är jag ledig på lördag och det känns ju ännu bättre....hoppas på sol...så att jag och älsklingen kan åka till antingen näs eller ekön och mysa hade jag tänkt!

Ne nu är det dags för sängen!


Älskar Marcus!!!



Måndag


Då är man hemma efter ett 8 timmars pass....


Igår hade jag så sjukt svårt att somna....låg och vred och vände på mig...mådde ill....var fruktansvärt varmt i sovrummet....vid halv 4 gav jag upp och la mig ute i soffan...tänkte jag kanske kunde somna där...men vid halv 5 gav jag upp det med för det börkjade bli ljust ute....gick in och la mig i sängen igen....la mig ner och blundade och började räkna tyst för mig själv....kom upp i 69 tror jag sen somnade jag...då var kl 5 på morgonen...och så gick jag upp vid 10 imorse...så nu är jag rätt trött faktiskt....så ska bara skriva lite här sen blir det att sova kan jag lova!


Längtar tills torsdag så jävla mycket...Macke kommer hem och så ska jag och mamma ha en heldag på stan...bara hon och jag..myyyyyyys...åker nog upp tidigt till dom på torsdag så jag får träffa pappsen lite med...hinns ju liksom inte med att träffas när jag jobbar nästan jämt...så man får ta tillfället iakt :)


Ne nu är det dags för ögonen att sova tror jag...är skit trött!

kan inte sova

Har legat och försökt sova i över 1 timma nu men jag lyckas inte....mår illa igen....mådde illa hela dagen igår och så börjar det nu igen.....vet inte om det är för att jag är hungrig eller inte...inte vågar jag väl äta nåt när jag mår illa heller....det värsta jag vet är att spy....så det ger jag mig inte på.....
Är det såhär man mår när man är med barn så ska jag fasiken inte bli med barn :D


Har pre cis suttit och kollat på bilder från Thailand och faan vad jag vill ka utomlands...till solen och sola och bara slappa....blir att jobba arslet av sig rent ut sagt och åka i höst....jag måste ha soooooool....jag måste ha sol på min kropp :)


jag vill gå lättklädd och vara bruun....ska prata om semester planer med min babe när han kommer hem :)



Ne nu ska jag ta och försöka att gå och lägga mig och sova igen...får väl se hur det går

Godkväll

Då är man hemma från jobbet då...eller jag var hemma vid 22 så nu har jag varit ute med hund,kelat med hund och katt och duschat.....underbart!


Jag har ju för sjutton glömmt att berätta att jag har köpt mig en bäääbis :D
Köper ju inte direkt så mycket till mig själv..men denna unnade jag mig... :D




Denna lilla bäbisen är numera min...älskart :)

Så nu ligger jag i sängen och degar med en katt som ligger på mina ben och klöser sönder mig och en hund bredvid mig i sängen som ligger och drömmer och sparkar på mig...livet är uuundebaaart :)


åhhh om 4 dagar så kommer min älskade hem och det ska bli så underbart att bara se honom.....så då ska jag hämta upp han vid tåget...men jag pratade med mamma och hon undrade om jag ville med henne in till stan på torsdag och slösa lite pengar och det är klart att man vill...vem vill inte det...så vi åker in vid 12 hugget oh shoppar i några timmar för att sen hämta upp älsklingen vid tåget som kommer vid 4-5 någon gång....ska kolla på andra datan imorgon hur dags han kommer....wonderful!
ska passa på att kolla efter en klänning på stan som jag såg för ett tag sen...den skulle vara perfekt till det stundande bröllopet i Augusti :)

Ne nu ska jag nog sova för imorgon förmiddag måste jag ta och städa lite för att sedan börja jobba vid 14!

Puss och Godnatt

Dax igen

Jaha nu är det dags att åka till Jobbet igen...jobbar 12-22

Lydia har varit hos Kent hela helgen bara för att jag jobbat hela dagarna.....saknar henneeeeeee....men ikväll när jag kommer hem så är hon hemmmmaaaa!!!

Tog en dusch förut för att försöka att vakna till liv ochblilite pigg.....hjälpte ju inte värst mycket...sitter här som en hösäck och har ingen ork i kroppen :)

Får väl se hurmycket det blir att göra på jobbet idag...igår var det iallafall jäääääävligt mycket....så återstår att se om dte blirlika mycket idag....men det blir det nog skulle jag tro....

Hungrig är jag....men låg lite länge i sängen och stod lite länge i duschen så jag hinner inte käka frukost nu...men jag klarar mig ändå :D

Nae dax att leta reda på allt och sen bege mig till jobbet....önska mig lycka till att jag inte står ochsomnar idag :D hahah


Pusss pusssss



det är väl

Ja det är väl typiskt att man inte kan sova när man borde...men jag är helt uppspelt över att älsklingen kommer snart :) Och alla gulliga sms jag får varje dag gör ju bara att man längtar ännu mer :D


Men smtidigt som jag är glad över att macke kommer hem så tänker jag på mer...


Saknar en vän....en vän som jag pratade mycket med...men pratar inte så mycket nu...känns så tråkigt....från början så visste vi bara vilka vi va eller hur man ska förklara...men sen började vi prata och det känndes som att vi hade kännt varandra hela livet :) Vi var så lika på många sett men ändå olika...hehe...saknar iallafall den vännen mycket

Om du läser det här så vet du att det är om dig jag skriver om.....


Undra om man ska börja att skriva en dagbok kanske? alltså en dagbok bara för mig och ingen annan...jag har så mycket innom mig som bara vill ut...blir kanske b ättre av att skriva av sig lite? eller? mm frågan är om amn kanske ska göra det...istället för att gå till en psykolog....

men guuud nu låter jag som värsta psykopaten som behöver hjälp...hahaha

Nae men jag har vänner s9m jag kan prata med...men vissa saker vill man imte prata om..men man vill liksom få det ur sig
Jaa det får nog blir en dagbok :D värsta fjortisen...hahahaha...men hjälper det mig så
Men så känner jag säkert bara nu...när min älskade är hemma blir det nog annorlunda för honom vet jag att jag kan prata med allt om...och nu när han är borta så pratar vi ju inte så ofta direkt....

.nae fy faan vad jag svammlar nu....måste SOOOVVAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Älskar dig av hela mitt hjärta och lite till♥


hemma

Ja nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen..

Snart är denna vecka ö ver och det är bara en dag kvar att jobba och jag har reedan jobbat 48 timmar denna vecka och det är som sagt en heldag kvar...men man ser det ju som att det bllir pengar...det är ju det som får en upp ur sängen om dagarna :)

Igår var det helt ok på jobbet...lite över 110 personer tror jag det var.....och kors i taket så hörde man musiken som dom spelade ...även att man stod i baren liksom....hur bra som helst! har gått och nynnat på en del låtar som dom spelade...nynnat heöa dagen....man blir så glad av en del låtar liksom :)


Klicka på bilden för att komma till deras hemsida...klicka er in där och lyssna...ni kommer inte ångra er....klockrena är vad dom är :)

Köpte även deras skiva igår...den är i bilen :)





Idag har det varit super mycket på jobbet kan jag ju lova...värsta sommar trycket :) men tiden går ju rätt fort när man har nåt att göra som tur är....får väl se om det blir lika mycket imorgon :)


Igår var jag som sagt hos Malin och köpte en bra grej till håret som heter "urban" :) sen passade jag även på att fixa en klipp och sling tid till den 7 Augusti tidigt på morgonen....alltså samma dag som bröllopet är....nu kanske ni tycketr att jag är trög som bokar så tidigt och som bokar samma dag...men dte är såhär att på mitt jobb och i mitt yrke så är det inte bara att ta ledigt mitt under säsongen liksom...så eftersom att jag ändå är ledig den 7-8 augusti så försöker jag att göra håret då så slipper jag ta ledig en dag till:) smart va :)


Åhhhhhhhhhhhhhh på torsdag kommer min älskade hem...och ingen längtar så mycket som jag! ska bli så härligt att hålla om han och pussa på han :) och så har jag ju någon bredvid mig i sängen på nätterna :D ialllafall tills på söndag :) sen dröjer det 3 veckor igen...men det klarar jag för jag är stark :)


Håller på att arbeta upp mitt självförtroende lite...jag klarar allt liksom...

Ne nu yrar jag bara känner jag.....dax att sova och hoppas att man vaknar pigg och glad och utilad :)


Puss o kraaaaaam

Ikväll

Yes idag blir det jobb från 15.00--> till typ 2 kanske? Wooohooooowwwww
Men ikväll spelar ju Zackarias och det kommer nog bli ett jäkla hålligång skule jag tro och dåär dte ju kul att jobba för tiden bara flyger iväg....men helst av allt så skulle jag ju vilja va5ra ledig och förtära lite goda drycker...men icke :D


På torsdag kommer min älskade hem och som jag längtar!!!!!! hoppas bara att jag blir ledig från jobbet på kvällen!


Ne nu ska jag åka upp till malin och köpa nåt mirakel grejs till håret så det blir fiiiiint :) och lite volym :D

Puss o Kram

Godnatt

Ja Godnatt säger jag nu...mycket på jobbet idag så är rätt så jävla trött och har en hel jobb helg att se fram emot....har min lediga dag på söndag men som det verkar nu så måste jag jobba för det är kort om folk....men då sa jag att om jag fixar hundvakt och hoppar in och jobbar så vill jag vara ledig på torsdag kväll när macke kommer hem! och så blir det mer timmar för mig om jag jobbar och får ut en bra lön i Juni så ja man får tänka så! det blir ju värt det när lönen kommer!

Nae nu måste jag sova...ska till Malin i gusum imorgon vid 11-halv 12 och köpa nåt bra medel till håret :)


puss o kram!!!!






Älskar dig Marcus

hahahaha

Nu ska jag förklara detta för er från början till slutet...lite kortare version blir det

Islutet på Februari ringer jag till Clocalnet för att byta fasta telefonin och bredbandet till dom för att få ner kostnaderna en smula...och allt gick jätte bra och vi kom överens om att dom skulle sköta uppsägningen hos min dåvarande operatör...uppsägnings tiden var på 3 månader och mitt nya bredband från glockal net skulle kiopplas in i slutet på maj....vi gjorde en muntlig överenskommelse, en såkallad ljudfil där vi sa allt detta ovan: att dom skulle fixa uppsägning och allt

Sen fick jag ett brev 2 veckor efter att det har uppstått ett problem att jag har ett bredband hos en operatör redan...men jaaa det sa jag ju till han jag pratade med...och dom ville jag skulle skriva på ett papper och skick in...men då ringer jag upp kundtjänst och säger det att han som tog beställningen vet att vi har bredband redan men att dom skulle säga upp det åt mig....visst säger han oh att jag inte behöver skicka in detta papper för att dom redan vet det


sen ringer jag förra veckan för att jag inte hört något från dom....han säger att det blivit ett fel men att tele2 är uppsagt från och med februari...och att dom ska koppla in det så fort som möjligt...ok bra tänker jag va skönt att det var lugnt liksom


sen får jag ett sms idag där det står att dom kommer koppla in bredbandet den 18 AUGUSTI! :S

då ringer jag upp och frågar vad det är frågan om liksom....och jag får tillsvar att tele2 inte alls är uppsagt från februari utan från förra veckan och att dom inte kan göra något åt det nu...då sa jag det att det här är deras fel och inte mitt!

Alltså Glocalnet är jävla pajjasar alltså....
Jag ringde ju upp dom på eftermiddagen idag för att f dom att göra något åt detta problem som uppstått för rätt ska vara rätt!!!!!½
Jag säger till dom att dom får se till att fixa detta för jag ska ha mitt bredband i slutet av maj och INTE i Augusti! och allt är ju trots allt deras fel liksom...men dom kan ju inte göra någonting åt detta nu utan jag får snällt vänta tills Augusti...jag har ju bredband fortfarande så jag sitter ju liksom inte i sjön menar dom på :O
Jag var så förbannad så jag frågade vilka jävla inkompetenta jävlar som jobbar där egentligen?
jag menar hur stor är chansen att alla 3 jag pratar med säger fel? ingen jag pratade med visste egentligen vad dom pratade om???
Jag sa det till han jag pratade med att det är inte acceptabelt att man ska vänta ett halvår fråb att man gjort beställningen till att det ska kopplas in....det är så ruttet...
Sen sa jag det att tack vare detta så förlorar jag 1300 kr....som jag annars skulle ha sparat om jag bytte till glocalnet...men icke

Men jag är ju inte dummare än att jag ringer upp tele2 och kollar med dom när mitt abonnemang blivit uppsagt och på Glockalnet säger dom att dom sa upp det först i Februari...sen ändrar dom sig till förra veckan..men av tele2 fick jag informationen om att det var uppsagt den 20/5....och det är alltså IDAG??????

Men på fredag ska jag ringa till Clockalnet och säga upp allt hos dom och inte faan ska jag ha nån jävla bindnings tid utan dom ska avsluta allt direkt...så nu har dom förlorat en kund bara för att dom inte kan göra sitt jobb ordentligt


Åhhh jag blir så irriterad!!!!!!!!!!!!!










dom sa ju att bredbandet vart uppsagt förra veckan...och inte litar jag på vad dom säger efter allt det här


Åhhhhh

Alltså jag tror jag blir galen snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi byte ju våran hem telefon till clocalnet och så passade vi även på att byta bredbandet dit..vi gick igenom allt och gjorde ett muntligt avtal som spelades in där allt blev rätt...dom skulle ta över telen från telia och dom skulle ta över bredbandet från tele2...dom skulle sköta uppsägningen som var på 3 månader och så skulle deras bredband kopplas in utan avbrott...så ringer jag idag för jag fick ett sms att det skulle kopplas in i mitte på AUGUSTI !!!!!!!!! Det roliga är att jag gjorde beställningen i Februari?????!!!!! Ett halvår ska vi alltså vänta!!!!
Då hade det alltså killen som jag gjorde beställnigen med gjort fel så tele 2 är inte uppsagt förens förra veckan???!!!!!!!
Då är det ju inte mitt fel utan deras och dom ska fixa detta det är inget att orda om


Nu jävlar är jag förbannad så nu ska jag ringa till dom och skälla ut dom efter noter



Åhhhhhhhhhhhhhh säger jag bara....kommer med uppdatering ikväll!!!!

Önskar

Usch idag har jag verkligen en dålig kväll alltså...känns inte bra alls...och när jag är såhär så tänker jag på så mycket...allt bara snurrar som en karusell i huvudet...

Jag önskar att jag hade en vän som bodde nära mig som man kunde gå till när man mår dåligt eller vara vill ha sällskap....jag har ingen här i viken som bor nära
Vänner har jag...jag har underbara vänner...vänner som ställer upp i vått och torrt..
Men jag vill ha någin här....nära mig som man bara kan gå till liksom!
Jag vill ha en vänns axel som jag kan luta mig mot.....en axel att gråta ut mot....nu har jag bara mig själv...





Jag tänker på Cajsa.....älskade vän! Saknar dig så mycket att det gör ont! om man ändå kunde vrida tillbaka tiden! Himlens vackaste ängel!


Just nu vill jag bara ha min älskling här...jag vill känna han närhet...hans armar omkring mig och höra orden "Allt kommer bli bra, det ordnar sig älskling,inte ska du gråta"
Hans lena röst får mig verkligen att blir lugn...


Förlåt för detta deppiga inlägg men jag behövde skriva av mig!
Nu är klockan 01.30 så jag måste försöka att sova!




Älskar dej av hela mitt hjärta

Ensam kväll/natt

Jaha då sitter man här igen och kolockan är snart över 12 på kvällen/natten...sitter här med dom otroligt små hörlurarna *ironi* på mig och har lugna favoriter på högsta volym...avslappnande som fasiken! också så sitter jag och äter 85% mörk chocklad med mintsmak...guuud va nyttig jag är..men men...tröst ätande is the shiiit :)


Usch ikväll när jag kom hem och landade så känndes det så himla ensamt...fick en stor klump i magen av saknad..det är sjukt att man kan sakna någon så mycket som jag gör...ibland undar jag om det är nåt fel på mig för att jag saknar så homla mycket...men det är väl bara männskligt antar jag.

Inatt vet jag inte riktigt vad jag drömmde men jag vaknade upp och hade en sån obehagskänsla i kroppen...var så jäkla läskigt liksom....men jag vet ju inte vad jag drömde...men jag fick rysningar i hela kroppen...undra varför man nästan aldrig kommer ihåg vad man drömmer?

Jag har ju glömmt att berätta att jag i lördags slog i ett bordshörn på jobbet rätt hårt...slog i låret och efter typ 10 minuter så hade jag världens blåmärke på sidan av låret...och då menar jag att det är STOOOOOORT :) ser förjävligt ut...tur att ingen ser mina lår iallafall!

nu är det snart bara 8 dagar kvar tills min babe kommerhem och jg är så glad för det....visst jag får inte ha honom hemma så länge men några dagar iallafall...dom dagarna är värdefulla för mig...älskart



Ne nu är det väl dags att avsluta det här och lägga sig och sova...får väl se hur natten blir........jag skulle kunna göra vad som helst bara för att få ha Macke här inatt...bara några timmar


Tisdag

tisdag är det och nu drar jag till jobbet!

skriver mer ikväll när jag kommer hem


underbar

 

strömmar ur högtalarna nu

Måndag kväll

Jaha då var det kväll igen då...skönt att dagarna går någorlunda fort iallafall...idag har min älskling varit orta i en vecka...nhan kommer hem om 10 dagar och om jag längtar...han är hemma i 3 dagar och med min otur så lär väl jag jobba dom dagarna...aja i får väl se....ska bli härligt att ha nån att ligga bredvid i några nätter iallafall!


Kände mig lite ensam förut så jag tände ljus i hela lägenheten och la mig i soffan och lyssnade på lite lugn musik...det var ganska skönt...låg där och bara lät alla tankar rinna av mig


Nu på kvällen har jag varit fruktansvärt rastlös...bara gått fram och tillbaka här typ...gick ut med Lydia vid 21.30 när det fortfarande var någorlunnda ljust...känns lite bättre nu när det börjar vara ljusare längre...underbart!
Lagade tmat gjorde jag ju tidigare idag...blev tacos....ingen hit att sitta och äta själv..men jag måte ju äta liksom:)



Jag har ju iallafall min andra älskling som jag hittade här nyss :) smyger hin upp när jag nte ser :)
Glad att jag har henne...hon är en sann vän...haha...


Imorgon är det jobb igen...jobbar 15-22 jobbar så nästan hela veckan förutom fredag då jag jobbar till 01...då har vi ju Zackarias som spelar och det kommer nog bli grymt kul tror jag...kommer nog mycket folk....sen lördag-söndag är det ju valdemarsviksutställningen....men på söndag är jag ledig och då har jag tvättid och städdag :)





Ne nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på tv och försöka att sova...imorgon ska jag inte sätta klockan utan ska sova tills jag vaknar....känner att det skulle vara skönt...man behöver det ibland...och inte har jag några måsten innan jag ska jobba heller...underbart!!!!


Älskar Marcus ♥

Måndag

Ja idag är det måndag igen och jag är helledig idag....så skönt....har fått en del gjort idag...

Vid typ 11 så åkte jag upp till Tette för att hälsa på henne och tjejen....sååå gullig så...men hon sov hela tiden jag var där men det blr ju fler ggr liksom :)



Sen så åkte jag hem och började att städa...lika bra att hålla igång när man känner för det...så dammade av och allt och så bytte jag gardiner i sovrummet....var trött på dom som va så nu är jag nöjd som fasiken


jag tycker det blev snyggt


och så passar ju gardinerna ihop med vårat härliga överkast :)

Var på Affären med och hittade ett par ljus som jag fastnade för....färgen var ju underbar


dessa ljus hittade jag....fick pryda köksbänken...fint med en färgklick i vårat
annars så vita kök! Har jag föresten sagt att jag vill kala om i köket? :D


Ne nu ska jag ta och laga mig lite mat...får se vad jag rotar fram :S










Saknar min älskling...men nu är det bara 10 dagar kvar tills han kommer hem :)



Söndag

Då var det söndag igen då....seeeeegt....sitter och väntar på att få schemat för veckan....hoppas det kommer snart så att jag kan gå och prata med Kent om vilka dagar han kan gå ut med Lydia...


Känner inte för att skriva blogg just nu....sitter och äter choklad...tröst ätande kallas det...men lite nyttigt är väl att den är mörk :)



Godnatt

Då har jag kommit hem från jobbet...var väl hemma runt halv 1....slutade vid halv 12 för det var inte så mycket folk men jag stannade kvar och kollade på "melodifestivalen" kunde ju lika gärna kolla klart där nere än att sitta ensam här i soffan liksom...
Så nu är kl 01.15 och jag har precis sorterat tvätten så det blir smidigare att tvätta imorgonbitti....så smart jag är :)

Imorgon ska jag hitta på lite saker....först tvätta sen åka upp till mamam o pappa och umgås och om jag har tur så åker vi till Tette med och kollar på det nya tillskottet :)

Guuud vad jag saknar min älskling...vill ha han hemma nu :(   Det är ju så fruktansvärt tomt utan honom juuuuuuuuu...mitt hjärta!'




Ne nu är det dags att sova så att jag orkar upp imorgon!

Nu är det....

Ja nu är det dags att åka och jobba...känner väl inte för det direktmen närman väl kommer till jobbet så är det bara att köra järnet :)

Vaknade väl vid halv 10 imorse och kollade på mobilen och då hade jag fått ett gulligt sms av min babe...och då blir man ju inte annat än glad :D så jag hoppade upp ur sängen och drog på mig kläder....såg att solen lyste så jag gav mig ut på en långpromenad med Lydia....Lydia ska förövrigt vara hos Kent idag eftersom att jag jobbar 13 timmars!


Ne nu ska jag ta och åka....måste leta reda på en skjorta som är ren bara :)

Puss hejjeee

Godkväll

Då är man hyemma från jobbet...har varit hemma ett tag så jag har hunnit att äta lite och varit ute med Lydia!


Imorse när jag skulle äta frukost så satte jag i brödrosten i kontakten och poff så släcktes det ner i en del av lägenheten...ehhh hallllåååå..panik fick jag och jag visste inte hur jag skullle få igånjg elen igen....alla kontaktuttag i den vänstra delen av lägenheten funkade inte :S
aldrig i hela mitt liv har jag bytt propp eller nåt...hallå vad ska man göra då? skickade ett dessperat sms till macke men han hade dåligt batteri så han svarade vid typ kl1 :) men jg fick iordning på det tillslut....det var ju bara jordfelsbrytaren (tror det heter så) som hade slagit ifrån så det var ju bara att dra upp den knappen så funka allt igen....men panik hade jag där för det fanns varken el till kylen eller frysen :D


Nae nu är det nog dags att sova....jobbar 12-01 imorgon och d måste man vara pigg som en lärka!


Saknar och älskar min babe!!!!!!!!

Puss puss

Torsdag kväll/natt

Ja nu är jag hemma...eller kom hem för 1 timma sen egentligen så jag har varit ute med Lydia duschat och gjort mig iordning för sängen...men måste ju skriva lite först såklart :)

Idag har det hänt 3 saker som jag är jätte glad över...eller 2 är jag jätte glad över ocn en är jag glad över :)
den saken som jag är glad över är at jag har släckt ALLA lampor...alltså det är såhär att närjag sover ensam hemma så brukar jag alltid ha fönsterlamporna i vardagsrummet och köket tänd....blir lite ljusare i lägenheten då liksom men fortfarande mörkt i sovrummet :) men idag så har jag släckt alla lampor...så jag är glad och stolt över mig själv :)

och en sak som jag är jätte glad över så ringde ju min älskling idag som jag skrev i tidif´gare inlägg :) min älskade älskling....finns ingen bättre än han...han är verkligen mitt allt...skulle mig inte klara mig utan honom...han finns alltid där för mig...visst lkan vi bråka men det löser sig alltid till det bästa...men jman behöver ha en urladdning ibland...och på 2 år så har vi väl haft 3 stora bråk eller vad man ska säga och det tycker inte jag är alls mycket så det evisar ju bara att vi är starka ihop liksom...han är mitt hjärta!!!!!

Den andra saken sm jag är jätte glad över är att min bror Mattias ringde förut och pratade lite och så frågade han mig om jag vill vara Gudmor till Dennis!!!! och självklart vill jag vara det...känns hur gulligt som helst att dom valde mig liksom...åhhh jag är så glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så nu blir jag gudmor till han och så är jag ju gudmor till Edwin med....men jag älskar både Edwin.Hugo Alvin och Dennis över allt annat....trollungar :) guuuud alla är så jäkla söta så jag bara vill äta upp dom :D


Och en tillsak som jag tror att jag får skriva nu är ju att Mattias och Carro ska GIFTA sig i samband med dopet :D :D Fasiken va kul va? :D :D GRATTIS GRATTIS!!!



Så som sagt så har det varit en bra dag idag!

Imorgon så är det jobb som gäller igen...jobbar 15-22 och på lördag 12-01 och påsöndag är jag ledig så då hoppas jag på att få åka till Tette o Figge och kolla på lilla tjejen!! gosa lite :) Tvätttid har jag på söndag med mellan 10.30-14.00 och så ska jag hinna att kolla på alla repriser som jag missat i veckan och så självklart hoppas jag på att macke ska vara vaken på kvällen så att jag får prata med han meeeed :)

Ne nu har jag svamlat tillräckligt...ska lägga mig och kolla på BigBrother och försöka att sova! sover rätt dåligt på nätterna så måste försöka att somna nu så jag får min skönhetssömn!

Puss o Kram

Åhh min älskling!

Jag har precis pratat med min ölskade på telefonen nu...han ringde...idag är det torsdag och har inte pratat med han sen i söndags så det var underbart att höra hans röst :D Men det ända negativa med det är ju att jag saknar han ännu mera nu :(

Ska snart gå ut med Lydia för att sen åka och jobba vid 3...duscha och fica iorning mig innan jobbet måste jag med göra...har ingen lust med det men man måste ju se lite acceptabel ut liksom :)


Ne nu är det dags att gå!

Puss hejeee

jaha ja

Jaha då var det kväll igen då...jag hatar kvällar när macke inte är hemma....det är inge kul alls...sitter uppe jtte länge och vill liksom intr gå och lägga mig...fyy...Nu ikväll saknar jag honom mer än nånsin!!!!!


Kom hem från jobbet för typ 1 timma sen så jag har hunnit äta mat varit ute med lydia och allt....så nu sitter jag här med en godispåse bredvid mig och tvn med Playboy mansion på....så kul har jag liksom!

Har kommit på idag att jag ska börja äta nyttigare...har faan gått upp7 kilo sen i slutet på Januari.....vägde mig i förrgår....så¨nu ska jag ta tag i mig själv och inte äta massa jävla skräp som jag jämt äter...och det här småätandet oj oj oj oj...

Ne nu ska jag väl gå och duscha och krypa ner i den tomma sängen :(


Onsdag

idag är det onsdag och solen har visat sig hela förmiddagen...

vaknade vid typ 9 av att Idan skickade meddelande men osmnade m och vaknade av klockan som ringde vid halv 10 och då var det bara att gå upp och klä på sig och gå ut med Lydia och ringa ida..

så kom Ida hit och vi satt på balkongen men båda höll på att dö av värmeslag....blåste inte ett skvatt så varmt vart det! Sen så åkte vi ner till Viken och åt pizza...var så jäkla sugen :) så nu sitter vi här hemma igen....ska snart duscha för att sen åka till jobbet...weeee!

Sms:ade till min älskling tidigare idag och han mådde dåligt idag skrev han....han och hans mage alltsp....tycker så synd om honom....men han mådde väl bttre nu iallafall som jag fattade det som iallafall!

Ne nu ska jag ta en cigg!!


Puss hejjeee

kväll

Jaha då var det tisdagskväll då...skönt att dagarna går iallafall....kom hem fråb jobbet runt 22.15 då var det bara att gå en promenad med Lydia för hon var rastlös!

Imorgon börjar jag kl 15.00 så imorgon på förmiddagen och på dagen ska jag ägna mig åt Lydia och kissen för jag tycker så synd om om att dom får vara själlva hela kvällarna nu denn vecka....men jag måste ju jobba så är det ju<<1
Lydia ligger här bredvid mig nu och myset av att hon har sällskap :D min lilla fislisa! Det finns verkligen ingen goare hund alltså....hon är världens underbaraste vän :)

Det träliga med att jobba kväll hela denna vecka är att jag inte får prata med Macke nåt...vi pratar ju på msn när han slutar kl 19.00 och när jag kommer hem vid 22.00 så sover ju han ...inge vidare...men det blir några sms på dagarna iallafall...men det är ju dyrt så försöker att inte skicka 100 på en dag liksom :D men på söndag är jag ledig så då får vi prata lite mer :)

Ne nu ska jag försöka att sova....tänkte gå upp skapligt imorgon för jag skulle behöva städa av lite här hemma...och så ska jag mysa med Lydia och kissen hela dagen!


Saknar min älskling fruktansvärt mycket

ehh...hmmm

Nu är det sådär svart på himlen igen...och jag ska snart åka och jobba....vi har ju alltid tv:n på hemma till Lydia när vi åker iväg...undra m man vågar ha det idag? Tänk om dte börjar åska liksom? och tv:n står på??? Men hon blir ju så ensam om inte den är på juuuu :(
Nae jag lämnar den nog på iallafal tror jag....allt för Lydia liksom!!!!


Har inte blivit på myket bättre humör än jag va på förut...jätte kuuuul!

Nae nu är det dags för mig att åka till jobbet och jobba några timmar! Skriver mer ikväll!



Älsklings hunden!!!!!!



Bästa Pojkvännen ever! ♥

Idag är.....

Idag är ingen bra dag känner jag...är på dåligt humör och knner mig deppig...vill bara dra täcket över huvet och sova fram till den 28:onde maj.....

Börjar jobba kl 3 idag...skönt att göra nåt men vi får se vilket humör jag är på....


Nae orkar inte änns skrib´va nu.....ska lägga mig i sängen och kolla på tv och hoppas att min mensvärk ger med sig snart!

fattar inte

Ja ni kanske tycker att det är tjatigt att jag skriver att jag tycker det är så jbbgt när macke är borta och att jag saknar han osv...men det här är min blogg och här skriver jag precis vad jag vill och vad jag känner för....så nu fick jag det sagt!

Jag fattar inte varför jag altid somnar så sent när macke inte är hemma...jag är orolig på nåt sett och kan inte sova plus att jag har sån jvla mensvärk så jag ddöööööör snart!!!

Idag har jag saknat Macke jätte mycket verkligen....speciellt nu på kvällen har det varit jobbigt! Men det är ju bara att acceptera för han kommer inte hem fortare för det...saknar att ligga och mysa med honom i sofffanpå kvällen...saknar alla söta saker han säger till mig...saknar pussen innan vi somnar och pussen precis när vi vaknar...saknar hans närhet så fruktansvärt mycket..åhhh min babe!
Får hoppas att dom här 3 veckora går fort så att han kommer hem snart så jag får pussa på han :)

Ligger nu och kollar på BigBrother...nån väldigt gammal säsong...rättt kul att se på ändå...minns inget från den här säsongen så vi får se vad det handlar om :)

Ne nu är det dags att försöka att sova tror jag...lägga mig i sängen och kolla på tv och krama o mysa med Lydia so ligger bredvid och njuter av att äntligen få ligga i sängen på "pappas" sida :) men hin saknar han med kan jag lova...det märks så väl på henne för hn ser så ledsen ut hela tiden och bara ligger hela dagarna








Jag ligger ensam i vår säng
och tänker på dig.
Dina armar runt mig
som jag saknar.

Den trygghet du ger
har jag aldrig kännt innan,
och du håller mig starkt
men varsamt i din famn.

Känslan av närhet
när din hud rör min
och vi ligger tätt ihop,
ändå känns det som vi är
för långt ifrån varandra.

Jag lyssnar
till dina andetag när du sover,
lugnt och fridfullt känns det
när du ligger brevid mig.

Jag behöver inga ord,
bara värmen och din närhet.
Jag blundar och önskar
att du var här.
Kom och sov brevid mig


Gaaaahhh

Guuud va tråkigt det är när det typ inte finns något att titta på...jag har trååååååkigt!!! :(

Imorse vaknade jag och gick ut med Lydia och sen åkte jag upp till mamma o pappa och umgicks och där var jonna o barnen och Carro o Mattias med barden....det var mysigt...och jag fick även middag serverad-...lax var det nam nam nam...mammas mat är bäst!!!
Så jag åkte hem vid halv 3 för att jag var tvungen att gå ut med Lydia så när jag gick in igen ytter dörren så roppade jag på henne men det var bara katten som kom och ingen Lydia....så då hade Kent varit föri och kidnappat henne när han skulle ut och gå...han tycker det är trkigt att gå själv så han brukar ta med henne ibland :)
Ken är alltså våran granne och nu när macke är borta så har han en nyckel hit så att han kan ta Lydia när jag jobbar helpass...han är så snäll han!

Ne nu börjar spårlöst så jag ska väl koll på det och tjuta en skvätt eller vad säger du jonna :D


Farmor gosar med Dennis



Jag och Edwin tar lite kort



Ego kort



Mitt hjärtegull



Farmor myser hela tiden



Edwin är helt frälst i Dennis men han vill inte ha någon egen

 lillebror eller lillesyster :)

ehhhhh

Jag har legat och vilat och kollat på tn nu på eftermiddagen och så tittade jag ut nu och såg att det var mörkt på himlen....det är mmörkare än det ser ut på bilderna men jag hoppas verkligen inte att det blir åska för jag hatar att vara själv när det åskar...man känner sig ju inte säker liksom....det kommer sluta med att jag sitter i bilen om det åskar :D haha








Jag har lite mer bilder från dagen men jag skriver senare och då lägger jag in dom!!!

Puss o kram

Måndag

Jaha då var det måndag igen då..weee

Inatt har jag inte sovit något vidare....har vaknat med 2-3 timmars mellanrum hela natten av att jag har sån jävla mensvärk! Inga tabbletter hjälper liksom...inget sköööönt!!!!

Igår så somnade jag väl runt halv 12 vaknade vid 12 av en leveransrapport på ett sms som jag skickat till min älskling! Somnade om och så vaknar jag av att telefonen ringer vid typ halv 1....då ringde min babe och då hade dom precis kommit fram till hotellet där dom skulle bo! pratade några minuter bara....blir så så jävla dyrt :(
Vaknade av ett gulligt sms från han imorse :D


Ne nu ska jag åka upp till mamma en sväng tänkte jag....se om hon lagar nåt gott till middag :D


Puss o kram

Kväll

Jaha då var det kväll nu då och jag har inte direkt längtat till att gå och löögga mig.....så tomt i sängen liksom....men jag har ju Lydia som ligger här bredvid mig i sängen...men det är ju inte direkt samma sak

det finns inget att se på på tv heller...inget som man kan somna till..gaaah jag blir galen...
och roliga veckan har jag med och då blir man ju så känslig så så fort nåt går fel så tjuter jag...har haft några attacker idag redan :) Tur att jag är ledig imorgon så jag inte kommer helt svullen i ögonen till jobbet..hha nae så illa är det inte men man är ju inte på topp direkt!

Imorgon tänkte jag faktiskt åka upp till mamma och vara där några timmar...känner inte för att vara själv...har så mycket jag tänker på....det är nog mitt stora problem...jag tänker för mycket...ja grubblar kan man säga...pratar inte direkt med någon om det utan håller det innom mig och det växer i huvet iksom! Nae fyy vad depprimerad jag låter nu...usch...men man kan inte alltid vara på topp :)




Saknar dej nåt enormt älskling...men om 18 dagar är du hemma igen....
Åhhh vad jag älskar dej!
Du är kärleken i mitt liv <3

Jaha

Guuud va tomt det känns här hemma nu när macke inte är hemma alltså...Jut nu så sitter Lydia ute på balkongen och tjurar..hehe...det märks så väl på henne när hon saknar macke :)

ja jag vinkade av han vid tåget idag iallafall...jag hatar "avsked" eller vad man ska säga....usch...man blir ju så ledsen liksom...

Aja jag åkte iallafall till Thias och Carro efter att jag varit i stan och hälsade på dom lite och snuffade på Dennis...guuuud såååå söööööööt alltså....snacka om att man blir sugen :) hehe men dte får vänta ett tag! och Så fick jag lite kramar av Alvin med.....efter mycket tjat :) han är go han

sen åkte jag hem en sväng till pappa där Magnus m familj var så jag fick en dos av mina trollungar med....så underbart :)


fick mitt schema förut med och det så bra ut tyckte jag...ledig imorgon och söndag....jobbar eftermiddag tis-fredag och heldag på lördag....får ju ihop mina timmar iallafall och det är behövligt efter att ha levt på a-kassan....så nu kanske man kan unna sig nåt när lönden kommer :D

Ne nu ska jag släppa in fislisa så hon inte skäller mer på folk :)

Söta lilla Dennis



Alvin med såklart



Man blir ju sugen alltså :)



Den här sötnosen delar jag säng med i 3 veckor frammåt


Nu har han

Jaha dp har macke åkt till Norge nu då och det känns inge kul alls...han är borta i ungefär 3 veckor och sen kommer han hem i 2-3 dagar för att sen åka tillbaka och vara borta i 18 dagar....det är så tomt här hemm juuu!!!
och Lydia är jätte ledsen när han inte är hemma....hon bara ligger i soffan och stirrar på ingenting liksom...stackars älsklingshunden...men jag ska gå över till Kent se3n när jag får schemat så ska ju han gå ut med henne dom dagarna jag jobbar helpass...och det blir hon lycklig av iallafall det vet jag för hon älskar Kent :)

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och mysa lite med Lydia så kanske hon blir lite glad  iallafall!



Älskar min Marcus

Taddaaa

Nyss hemkommen från ett 10-22 pass....ska väl lägga mig snart...jobb imorgon med...men bara 12-18 och det är ju inte bara lite skönt :)
sen blir det hem och laga middag som ska avnjutas med min älskling...sista kjvällen vi har ihop på ett tag!


GRATTIS Tette och Figge till Flickan....guuuuuuud va roligt!!!!!!!!!!!!!!


pus hejjeee

den är klar

Här kommer 2 bilder på macke Tattuering som nu är klar...fint vart det tillslut...men mycket smärta har jag hört :D










Ne sova var det jag skulle göra ja....godnatt!

Torsdag

Jaha då lider min lediga dag mot sitt slut och som ni kanske märker så har jag inte varit så himla mycket vid datorn idag...haer inte gjort så mycket överhuvudtaget faktskt!

Vaknade väl vid 10 kanske och gick upp och åt frukost....åkte och köpte mjölk innan såklart :) sen styrde jag lite här hemma och vid typ 12 så gick jag och la mig i sängen igen och kollade lite på tv...älsklingen kom in och mös med mig...somnade och vaknade vid halv 3....trött som fasiken va jag men det är väl kanske inte så lustigt...skulle nog kunnat sova hela dagen men vid 3 skulle jag iupp till pappa för han skulle byta olje filter på min kära bil och sen skulle jag hämta upp Nella för att sen åka in till sörping och möta Malin vid Willys för att sedan storhandla....så nu har vi mat igen...hahahahaha :) kommer dock inte gå åt så mycket mat här hemma eftersom att macke åker på söndag :(

känns inge vidare att han ska åka faktiskt....inte det minsta...kommer sakna han...men som sagt så jobbar jag väl rätt mycket så tiden rinner säkert bara rinner iväg...men ett problem har uppstått...kent som hjälper oss med Lydia nu när macke åker...han jobbar eftermiddag inte veckan som kommer men veckan efter och då börjar han kl 1 på dagen...och om jag jobbar helpass så måste jag ha någon som tar lydia på en promenad på dan...hmmm...hur ska man göra? aja det ordnar sig nog alltid


Ne imorgon är det jobb 11-22 så det är dags att sova nu hörde jag någon viska i mitt öra...är aå trött....jävla pollen som gör mig så seg i huvet...blääääääää

hallå hallå

Nu sitter jag på jobbet och skriver...tog med mig datan för att kunna fixa lite saker som jag måste skicka iväg...men det finns ingen här i närheten som har trådlöstnätverk som jag kan koppla in mig på...hade hoppats det men inte....så jag lägger upp det här inlägget när jag kommer hem...men jag skriver det nu...hehe

Har inte haft så mycket att göra nu på eftermiddagen men det kanske kommer igång snart får vi hoppas!

Idag hade vi lamm på lunchen och jag år lamm för första gången idag men jag tyckte inte det var så jätte gott...inte i min smak direkt...men många andra älskar det visst! jaja nu har jag iallafall provat det :D

Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt! Ska ha sovmorgon hade jag tänkt men bara för att man är ledig så lär det väl inte bli så att man kan...som alltid :)

Men det åär mycket att göra hemma nu när jag har jobbat hela dagarna så jag måste färsöka att städa av lite så att det är nogorlunda rent tills helgen, på lördag slutar jag kl 18 så då ska jag hem och så ska macke och jag laga mat och bara mysa tänkte vi för på söndag ska åker ju han iväg! ska mysa till det ordentligt tänkte vi...dock vet vi inte vad vi ska laga för mat ön...har ni nåt förslag?

Innan jag skjutsar in macke till tåget så tänkte vi stanna till i söderköping och hälsa på min nyfödda brorson :9 såå mysigt att goda bääääbiiis :D Men vet inte riktigt hur dags tåget går så antingen så stannar vi när vi åker förbi eeller så stannar jag när jag åker hem från stan...får se hur stressigt det blir!


Ne nu ska jag nog ta och göra någonting här tror jag allt....typ diska eller nåt hehe!


Puss o Kram


God morgon!

Jaha då sitter man här i soffan i min mysiga morgonrock...gick nyss upp...börjar jobba 10.00

Jobbar rätt så mycket denna vecka med därav blir det nog inte så mycket bloggande...jag får nästan lite dåigt samvete :) men man orkjar ju inte blogga på morgonen knappt och på kvällen när man kommer hem runt 22 så duschar man och hoppar i säng typ :)
Men jag är glad att jag har ett hjobb iallafall!

Ne nu ska jag slänga på mig lite kläder och göra mig iordning så jag ser någorlunda vårdad ut och sen dra till jobbet!


Puss o kraaaam

trött

Jaha dåär man vaken igen då....äta frukost och fara ner till jobbet, är inne på mitt 4:e helpass i rad nu men det ska kännas att man lever :)

är ledig på torsdag och söndag! Macke åker ju på söndag och då fick jag ledigt som tur är :D Måste ju säga hej då liksom!

Och jag har blivit FASTER IGEN till Åke eller Dennis :D Mattias sa att det lutade åt Dennis men att dom inte hade bestämmt sig än!

Ne nu ska jag göra det sista sen är det dags att åka till jobbet iegn!

Puss hejjeee

HEEEEEEEEEJ

Hinner inte skriva så mycket men jag lever iallafall!

Började ju jobba igår...12.00-03.00 och det var as mycket folk på kvällen/natten så man hann knappt andas...men kul är det :)

Idag blir det ett likadant pass och imorgon med och på sööööndag på söndag stänger vi väl vid 10 kan jag tro!

Är helt trött i ryggen...men det blir väl så närman inte jobbat på ett tag...men nu är man igång igen och det känns skönt som attan :)

Ne nu ska jag sminkamig och sen åka till jobbet!


Pusss hejjeee

RSS 2.0