Renovering

Imorgon tänkte jag föresten slänga upp lite före och efterbilder på lillans rum så håll utkik:)


Godnatt

Nu är det dax att krypa ner och blunda några timmar och hoppas att man känner sig kry imorgon,vill ju bli av med förkylningen så att jag kan träna igen!


Imorgon hoppas vi på uppehåll och att solen kanske kan titta fram så att vi kan vara ute och njuta:)


Ne godnatt kära vänner


Fika

Sitter nu ute i solen och fikar, lillan somnade gott i vagnen och ser ut att sova sådär jätte skönt:)
Planterat lite blommor har jag hunnit med att göra och loppan hålls nere på gräsmattan och leker med lite grenar, hon kan verkligen sysselsätta sig hon:)

Gud vad jag längtar till försommaren, när gräset börjar torka upp och bli grönt, ska bli underbart att vara mammaledig hela sommaren och hitta på massa kul med snuttan, framför allt att bara vara hemma här på landet och busa på gräsmattan och se lillan springa runt:)

Sitter och funderar på vad det ska bli för mat idag, är sugen på tacos men det gillar inte min sambo så det lutar åt att det blir pannkakor, typ 1 år sen vi åt det sist så det är väl på tiden:) det är ju så himla tråkigt att steka bara men men:)


Här får ni 2 bilder också:)


Vilka

Vilka är ni som läser min blogg? Har många läsare men dåligt med kommentarer tycker jag:)


Sol sol sol

Vilket underbart väder vi fick idag! Vi har varit ute en stund men lillan var grinig mest hela tiden:)
Ska käka lite lunch nu så ska vi ge oss ut sen igen, loppan sitter i linan nere på gräsmattan och leker som aldrig förr när vi är ute, man kan säga att hon trivs:)
Ska försöka att ta lite kort med tänkte jag:)


Ha en bra dag och njut av vädret!


Kommentera

Går det att kommentera detta inlägg?


Godmorgon!

Hur härligt är det inte att vakna av barnprat och strålande sol!!:)

Idag blir det att gå ut och ha det skönt, dock blir det att jag klär på mig ordentligt då jag känner mig hängig....fortfarande!


Tisdag!

Då är tisdagen snart slut och jag är också helt slut, känner mig fortfarande hängig i huvudet och kroppen, antingen så får det bryta ut ordentligt eller försvinna...inget mellanting tack!!!!


Imorgon ska lillan och jag spendera dagen ute varsesig jag mår bra eller inte,klä på sig ordentligt bara! Ska ju tydligen bli underbart väder imorgon, Ska plantera lite nya blommor i krukorna ute.


Nu måste jag sova känner jag!


Godnatt

Ja nu är det dags att sova! Lär ju somna ovaggad för fy sjutton så trött jag är!


Hörs imorgon!


Norrköping

Imorgon ska vi åka till Norrköping, min mamma jag och Melissa! Det ska inhandlas grindar till trappan, en uppe och en där nere så att man kan koppla av lite :)
Blir även ett besök på plantagen har jag planerat, måste köpa grejer så att jag kan driva upp lite grönsaker och blommor innan jag planterar ut dom .)

Snart

Ja snart är det dax att slå igen butiken för idag,sen möta mamma som kommer ner med lillskruttan :)
Sitter och funderar på vad man ska laga för mat när man kommer hem, nåt som är smidigt måste det ju va, vet dock inte vad.....aja det rer sig! Kanske blir pitabröd med bacon i...mmmmm va gott , eller tacos är ju med as gott! Åhhhh hungrig jag blev nu .)

Min lilla Fislisa

Åhhhhh idag har jag saknat mitt lilla hjärta masssssoooooor! Men bara 2 timmar kvar tills vi ska pussas och sen åka hem och busa oss trötta :)
image description

Lite bilder

Jag tänkte jag skulle lägga in lite före och efter bilder på det som vi har gjort om i huset....i brist på nannat att göra inlägg om :)
Vi börjar med Vardagsrummet:
Vardagsrum på nedreplan Innan
Vardagsrum på nedreplan Innan
Vardagsrum efter
Vardagsrum efter
Vardagsrum efter

Härliga Måndag

Ja faktiskt så tycker jag den här dagen är rätt så bra!
Jobbar och Solen lyser och det ser så himla skönt ut ute :)
Som sagt idag jobbar jag på Linneas bokhandel! och det är så himla roligt och härligt att jobba lite, man kommer hemifrån och så träffar och pratar man med så underbara människor hela dagen lång! Får se om vi får in en ny leverans av "Bara du och jag,mamma" böckerna som vi fick in i fredags är redan slut och vi har även reserverat en del av dessa som ska komma!
På tal om annat så har vi börjat att planera hur länge jag ska vara hemma och när lillskruttan ska börja på dagis, jag kommer att vara föräldraledig till 20 Augusti vilket betyder att jag kommer vara hemma med lillan hela sommaren :) Har planerat att skola in henne på dagis så att hon går som ordinarie dagisbarn den 21 Augusti eftersom att jag är arbetslös i botten så kräver ju A-kassan att man ska ha barnomsorg så att man kan sköta sitt arbete....alltså arbetet att söka jobb! Självklart så söker jag jobb nu så att jag kanske kan slippa att dras med a-kassan, för det första så har man en blåslampa i arslet från både arbetsförmedlingen och a-kassan + att man inte blir fet på a-kassan direkt!
Ne rasten är slut så nu är det dags att leta fram lite böcker!

Dålig bloggning

Yes jag vet att det har varit dåligt med inlägg några dagar men det beror främst på att blogg appen inte funkar som den ska (använder mig otroligt lite av datorn) + att jag har gått och blivit förkyld och även jobbat under helgen och så även imorgon!

Känns som att jag har en stor tennisboll i halsen, svårt att svälja men men det är bara att bita ihop, älskar ju verkligen att jag får jobba ibland:)


Nu blir det sängen och hoppas på att lillan sover bra så hon är pigg och glad imorgon då hon ska spendera hela dagen med mormor och morfar och bli bortskämd:)


Godnatt på er kära vänner


Bläääää

Känner mig lite sisådär faktiskt! Vaknade upp imorse och hade en underbar morgon/förmiddag, men sen framåt eftermiddagen så började jag känna mig hängig och nu är huvudet tungt och halsen ömmar men jag hoppas det går över under natten för jag har INTE tid att bli sjuk,ska ju jobba fre,lör och måndag i linneas bokhandel och det är ju lite roligare im man mår bra:)
Och så har jag bestämmt att vi ska ha en ute dag imorgon för det ska tydligen bli riktigt vårväder med varmt och strålande sol hela dagen! Blir att glra lite vår fint ute:)


Sova sig frisk nu!
Godnatt


Bara du och jag, mamma

 

Hämtade boken idag som ingrid har skrivit om händelsen om Cajsa, man trodde att man visste det mesta men man får reda på så himla mycket mer, ingrid har verkligen blottat sig själv, hennes familj! Otroligt starkt av henne att skriva den här boken! Man får reda på allt från början till rättegångarna och till den slutgiltiga dommen och även hur det har varit tiden efter!
Jag har sträck läst boken idag och det är många ggr som man har fått en stor klump i halsen och tårarna runnit! Saknaden är enorm!
Utdrag ur boken:
" 1-årsdagen efter Cajsa blev en ljus dag som vi önskat,det var många ljus som lyste på Cajsas grav den kvällen.Många ljus var också tända vid den plats som hon dog på,det lyser alltid ljus på platsen i Smedby och det tänds nya ljus ännu trots att det i skrivande stund är 6 år sedan Cajsa dog."



"Cajsa ligger på marken. Hon är våldtagen.Blodet från knivhuggen strömmar från hennes kropp. Hon kippar efter luft,hyperventilerar för att få luft. Fortare och fortare fylls hennes lungor med blod. Den vita täckvästen dränks av blod,löven under henne är fulla med blod. Den galne mannen som våldtagit och knivhuggit henne lämnar henne. Cajsa är ensam kvar på marken.hon blir mattare och orkar inte kämpa längre.
Våldtäksmannen kommet tillbaka till den döende Cajsa. Galningen tar tag i hennes armar, han släpat henne en bit upp i skogen. Cajsa stönar tungt,han lyfter upp en 12 kg sten och slungar den mot hennes huvud. Mördaren fullbordar sitt mord.
Cajsa tar sitt sista andetag.
Cajsa dör."


Det finns inga ord för den här fruktansvärda händelsen, det är nu 7 år sedan men det känns fortfarande lika mycket i hjärtat!

 

 

 

 

Himlens vackraste ängel!

 

 

 

Jag rekomenderar alla att läsa denna bok, man får en helt annan insyn i allt

 

 

 

 

 

 

 


Ny designe!

Tack tack Sara för hjälpen med den nya designen! Den blev toppen!!!!!!!
www.mammatillyrla.blogg.se


Ny design

Ser ni den inte tryck f5 ett par ggr

Förmiddag

Lillan har precis somnat, vi har varit ute och hackat is och saltat så att vi inte ramlar nör vi är ute:) tog även en tur med pulkan och gick bort och hälsade på hästarna, lillan sitter blixt stilla och tittar:)


Morgondrink och vakna med the voice

 

 


Godkväll

Då är det snart dax att blunda lite men jag slänger in ett inlägg först!

Idag har lillan,mormor och jag varit i sörping och handlat hem lite mat, sklnt att hinna göra det innan alla får lön och trängs:) sen har vi bara varit hemma och myst:) lillans förkylning börjar nog gå över tror jag, bara hista och snorig fortfarande men dock så är tand nr 5 och 6 påväg att spricka igenom så hon är grinig som tusan fortfarande men vem kan klandra henne, bara dom spricker igenom så blir hon lugn som en filbunke:)


Förövrigt så har jag kollat på BigBrother ikväll och ja vad ska man säga? Underhållande och irriterande sammtidigt! Undrar hur dom har tänkt den här gången? En hög gravid, en som är TOTALT blåst,en vegan,en blondin med kalleanka läppar,ja jag behöver väl inte fortsätta!


Vad tycker ni?


Påväg till willys:)


Familj

Gud vad jag älskar min lilla familj <3

 


Godmorgon

Natten har varit sådär, inga mer spyor med skruttan har sovit oroligt och vaknat många gånger men oftast var det bara aty stoppa in nappen! Vaknade vid halv 8 och skrämdes ihjäl i sovrumsöppningen av att macke kom stessande, fick reda på på jobbet imorse att dom skulle till motala och jobba i veckan så han mellan landa hemma för att stress packa lite grann:) Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, ser ut att bli härligt väder så om lillan är pigg och glad så går vi nog ut en sväng sen, och så måste vi åka ner och handla lite se! Nu blir det frukost!

Härligt härligt

Gick upp till lillan förut för att hon hostade så mycket och då möts jag av en nerspydd säng + en nerspydd liten dam, macke tvättade och duschade av henne mrdans jag bäddade rent sängen, sen satte vi oss och mös i soffan och kolla bb, och nu har hon precis somnat och jag ber till gud att det är hostan som gjorde att hon kräktes för magsjuka är det sista vi vill ha!
Har precis hängt upp dom nytvättade sängkläderna så nu ska jag med försöka att sova för man vet ju aldrig hur natten blir!


Mammas lilla hjärta! <3


Prova

Provar en grej

Prova

Prova en grej


Prova

Provar en grej


Sjuk och gnällig!

Nu är jag fruktansvärt trött på dessa sjukdomar! Lillan är fortfarande förkyld och hängig+ att hon har 3 tänder som håller på att spricka igenom vilket innebär att hon gråter gråter och gråter, inget duger! Om hon ändå kunde bli frisk snart för nu har hon varit grinig konstant i 8 dagar och det lär väl bli några till som det ser ut!


Godmorgon!

Godmorgon mina vänner!
Idag vaknade lillan kl 7 så det var baea att gå upp! Har mtv på tv:n och lillan är lugn som en filbunke, ingen feber nu på morgonen så hon är skapligt pigg!

Inatt vaknade jag av att det blev strömavbrott, helt otroligt vad tyst det blir? Den kom tillbaka efter ett tag och då kunde jag somna om:)


Dags att dra på lite kaffe och ge lillan frukost:)


Helt otroligt!!!!!!!

Alltså är det sant???? Björn???? Hur tänker ni som röstat egentligen?????


Mammas hjärta


Träning

Då är man hemma efter ett easyline pass, skit kul men jobbigt!

Det värsta var att jag alltid har träningsväskan i bilen med skor osv, men idag när jag kom till viken och skulle ta väskan så ligger den inte där :O så jävla typiskt men det var ju bra att jag hade mjukisbyxor och linne på mig så kunde jag ju träna ändå, dock utan skor och det vill jag inte göra om:) tur att jag min vapendragare ida där så jag inte behövde törsta ihjäl:)


Senare blir det en sväng till viken igen för att handla, trodde vi hade det mesta hemma men icke! Passa på att hämta ett bord hos bettan också!


Morgon

Godmprgon godmorgon!
Natten har varit sådär, en himla massa hostande från lillan vilket har lett till att hon vaknat varje gång.men hon som nonstop mellan 04-08 så det var skönt:) hon verkar lite piggare men verkar hon ju iofs varje morgon!


Mammas hjärta!

Lillan är sjuk fortfarande, haft feber snorig,hostig och slemmig i halsen sen i lördags, alltså 1 vecka har hon varit sjuk.
Var hos läkaren i onsdags och konstaterade att hon åkt på en kraftig förkylning som bara är att vänta ut! Imorse hade hon ingen feber men däremot så hade hon kletiga ögon. Det ena avlöser det andra och i eftermiddags så kom febern tillbaka! Är så trött på sjukdomar och det gör så ont i hjärtat när man inte kan hjälpa till och göra henne frisk, tjurig och klängig, går knappt att ha henne på golvet utan man ska hela tiden bära! Ikväll blev hon iallafall glad när hon fick bada och det var underbart att se hur lycklig hon blev:)

Imorgon förmiddag är det dags att träna, har inte tränat något i veckan pga lillans sjuka, men imorgon ska hon mysa med pappa medans mamma bränner fläsk och hoppas att se resultat på söndag trots dålig träning!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/368810/images/2012/pic_189921215.jpg" class="image">


Läggdax

Nu är det dags att sova, macke lär väl somna på soffan i vanlig ordning så inget godnattmys här inte:)


Bara du och jag,mamma

Ni som har följt min blogg tidigare vet att min-våran vän Cajsa plötsligt och brutalt fick lämna oss.
Nu har hennes mamma skrivit en bok som jag beställt hem idag, kände att jag ville ha den men jag vet inte om jag kommer att läsa den....kommer dra upp så himla mycket sorg och framför allt hat, hat mot denna människa som gjorde detta!

Bara du och jag, mamma.

Det är en berättelse som är fruktansvärd i alla avseenden. Mest av allt för att den är sann. Cajsa fick inte någon hjälp. I stället lämnade mördaren henne att dö där, i en dunge vid Kungsängsleden tidigt en lördagsmorgon i januari.

Det är en bok som berör. Eftersom den är en sann berättelse blir det känslomässigt starkt för vem som än läser den. Det är modigt att lämna ut sina innersta tankar, men kanske också nödvändigt för att komma igenom sin egen förtvivlan. Det får egentligen inte hända, men det gör det, gång på gång.

Boken hittar ni HÄR

Jag börjar igen

Jag har bestämmt mig, tänkte försöka börja blogga igen så får vi se hur länge det funkar:)


Det som jänt sen sist är ju då att vi har flyttat ut på landet, ett litet hus i kvarnvik och vi trivs som aldrig förr:)
Kommer bli hur skönt som helst i sommar för både melissa och filippa at bara kunna gå ut genom dörren och så är man ute:)


Nu är det dags atr ge skruttan lite frukosy hör jag:)

Jag återkommer


RSS 2.0