Sol sol sol!

Åhh vilket underbart väder det har varit idag...jag verkligen dyrkar solen....det bästa jag vet! Dags att börja jobba för grunden så man får en snygg bränna i sommar :P

Var ute och gick 1 timma förut efter jobbet...känner verkligen hur skönt det är att vara ute och röra på sig lite nu när man har ett stilla sittande jobb..lovley!! Sprang även in på Fredag och laddade om gymkortet så jag hoppas vid gud att det funkar imorgon...slutar ju vid 16.15 så då böir det att åka hem och gå ut med Lydia och sen till gymmet och sen hem till föräldrarna en sväng, kanske jag slipper laga mat med :P

sitter nu me lugn soft musik i bakrunden och reflekterar över mitt liv :D Är så otroligt nöjd,inte trodde jag för några år sen att man skulle sitta här med sambo,lägenhet,hund,bil och ett väldigt roligt jobb :) Dock saknar jag Marcus mycket nu när han är i Finland och jobbar i veckorna men det positiva med det eländet är ju att man hinner sakna varandra :) och jag saknar honom kan jag lova er :)

 

 

Ne nu ska jag checka in biggest Loser :P

 


Joråsåattehhh

Söndag söndag härliga söndag....eller inte! Jag hatar söndagar...finns ingen mer ångestladdade dag än söndagen! men men sånt är livet så att säga!!

Idag åkte jag till malin och Tony vid halv 11....fikade och myste med bäbisen :) hur go som helst ju :)


Alltså jag har ingen blogginspiration...händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom jobb och sömn :)
Jag och macke satt och pratade igår och jag måste verkligen komma igång med Gymmet igen...var rätt flitig ett tag, har ju7 ett helt annat jobb nu än vad jag är van vid....stilla sittande jobb är inte så vanligt för mig :)
Men är det nån som känner för att börja träna??? Känner att jag måste ha nån med mig för annars kommer jag bara köra några gången....man behöver peppa varandra:)


Nae nu tänker jag slappa i soffan tills jag ska börja mitt nya nyttiga liv :P


Nemen se jag lever :D

oj oj oj det var länge sen jag var här:)
ar ju haft en del att göra!
Började ju på praktik på loservicecenter här nere i viken och sen nu 1 April började min tillsvidare/provanställning på 6 månader men hoppas ju sälvklart att det blir längre, trivs som fisken i vattnet kan man ju säga...lite roligt med att man typ känner alla :)


Skickade även i deklarationen idag....11000 ramlar det in vid midsommar :D

Och en sak till...jag har 4 veckors semester i sommar....första gången någonsin som jag har semester...förstår ni min lycka?? SEMESTER!!!!!!!!!


Ne nu ska jag lägga ifrån mig datan och slänga mig i divanen :)

RSS 2.0