Sängdags

Yes...kom hem från jobbet vid typ kvart i 10 så nu har jag duschat och styrt....har även förvarnat min älskling att imorgon blir det en "röja i garderober och slänga skit" dag.....vi har ju 6 garderober i sovrummet men bara 2 är det kläder i och dom andra 4 är det bara skit i och vi behöver verkligen mer plats att ha kläderna på så imorgon blir det att röja för hela slanten....ska även röja i hela lägenheten...lika bra när man ändå är igång liksom

ska även gå ut och gå på morgonkvisten...tänkte traska utåt grännes...länge sen jag va där....sätter noh kl på 8 så går jag vid halv 9 så kommer jag hem skapligt....så är man pigg och gla hela dagen sen.... ska även åka upp till pappa imorgon tänkte jag ....åker nog upp till han slutar jobba så har jag hela dagen hemma sen!

Ne nu ska jag ta och hoppa i sängen!

Puss hejjeee

Tralla laaa

Åhhh ni fattar inte vad det kliar i fingrarna...jag vill JULPYNTA och det vill jag göra NU!!!! Faan så jäkla mysigt alltså....jag har fuskat lite och bäddat sängen med våra nya jul påslakarn :) så mysigt!
men när vi kommer hem från Åre så är det dags att julpynta...weeeeee!!!

Åre åker vi ju till nästa vecka....blir ju några timmar i bil kan man ju säga....det är ju typ 90 mil så det blir väl en 12 timmar i bilen upp och likadant ner...inte så värst underhållande men äöndå...kul att komma upp dit!

På lördag ska vi vist ut till Ida och kolla in nya huset dom flyttat in i...ska bli väldans trevligt!

i söndags så låg jag och kolla på One Tree hill.....och det var ju så spännande slut så jag bad macke ladda ner en massa avsnitt så nu vet jag vad som händer och jag vet vem han ringde och jag är såååååå lycklig :D

ne nu ska jag gå och göra nåt vettigt....gå in och hoppa på macke kanske för han sover FORTRAFANDE!!

Imorgon

jaha imorgon ska jag börja itt nya liv.....tittade ju på "du är vad du äter" idag och kom på att imorgon ska jag ta mig faan ta tag i det!
"Slutade" ju att röka i måndags så då blir det ju lite små ätande här och där....men nu ska jag fösöka att småäta nyttigt istället :)
Ja jag kan ju inte säga att jag slutat röka än....det kommer jag bara säga när det har gått ett tag då jag är säker på att jag inte får några återfall :) det har varit ett par piss jobbiga dagar nu kan jag lova er...humöret har varit i botten och det kommer det säkert att vara ett tag...det gäller bara att bli av med vanan att ta en cigg liksom.....och hitta på andra saker att göra....kan ju säga så att vårat hem skiner som aldrig förr :)

nu känner jag mig riktigt peppad inför imorgon :)

Nu sak jag hoppa i säng...för att sedan gå upp kl 8 imorgon och gå ut och gå....hoppas det är fint väder bara!c


Puss o Kram

Söndag

Ja idag är det söndag och slapp dag :)

suttit och tittat på tv mesdadels av dagen...bra skönt!

Hittade några roliga sidor ...

Här kan du få gratis bio biljetter :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=85180


Här kan du få gratis godis:)
http://www.gratisgodis.se/?r=264600

Här kan du få presentkort :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=103378Här kan du få gratis Makeup :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=149324


Tro det eller ej men här kan du tjäna pengar :)

http://www.gratisgodis.se/?r=264600


registrera er på dom här direkt...jag har varit medlem på dessa sidor i bara nån dag och det ger utbetalning :D 

RSS 2.0