Ont ont ont

Jag har gjort nåt med Ryggen så jag håller på att smälla av snart....det strålar från korsryggen och upp i nacken...kan inte ha huvet rakt utan måste ha det lutat åt höger sidan...blir ju lite små jobbigt men det bara värker om jag försöker att räta upp det.....usch....och Älsklingen är i danmark och jobbar så inte kan han massera mig heller......ska ta och ställa mig i en varm dusch och sen på med vetekudden och hoppas att det är någolunda bra tills imorgon när jag jobbar 10-22

Puss hejje

Söndag

Ja idag är det söndag och det är en riktigt seg dag....jobbade i fredags och jobbade igår...typ 32 timmar på 2 dagar....det är inte illa pinkat det :) men man känner ju i kroppen att man har jobbat kan jag lova...i fredags var jag väl hemma vid halv 3 somnade halv 4 och upp vid 10 för att sedan åka och jobba....igår somnade var jag hemma vid 03.15 kanske och duschade av sig och somnade väl vid halv 5....kunde inte sova....sen vaknade jag imorse och kollade på kl och då var den halv 11 och då fick jag dåligt samvete för att jag hade sovit så länge och för att jag inte skulle hinna med något idag....macke sa åt mig att jag behövde sova efter dom här 2 dagarna men jag hade inte samvete att ligga kvar i sängen....jag får alltid dåligt samvete om jag sover till typ 10-11 på förmiddagarna när jag jobbat natten....är jag konstig?

Igår hade vi iallafall Bruno och Gutte som spelade på jobbet...vid typ 22 på kvällen så började vi undra vart allt folk var och undrade om det skulle bli en flopp....men vid 11 så kom ALLT folk....verkligen allt folk....fullt tryck i baren och man hann nästan inte med....blev ju några mil igår alltså :)
Men Bruno och Gutte är ju bra alltså :) Och det märkte man på folket som var där med ..hehe...bara glada miner....förutom från mig ibland :) Hatar när folk man känner tror att dom ska kunna stå och skrika "SARA SARA SARA " en del tror att jag ska prioritera dom före andra...men så är icke fallet...tar var och en i tur och ordning så det så! Hels så prickar dom in det när man har som mest att göra...haha

Nu är jag ledig måndag,tisdag,lördag,söndag.....UNDERBART!

Imorgon ska jag ta och rensa skafferiet tänkte jag för jag och Malin ska åka och storhandla på tisdag...fylla på frysen och kylen lite...behhövs verkligen alltså!

Ne nu ska jag hoppa in i en dusch och sen blir det att mysa ner sig i sängen och kolla en film.


Lämna gärna ett hej när du är inne och läser :D

Åhhhh idol

Ärligt talat...jag blir så förbannad......blev förbvannad första gången dom släpppte NILS vidare...jag bara hatar han

och idag då ja då åkte Kenny ut men Nils fick vara kvar??Halllååå??? Kenny kan verkligen sjunga och det kunde ju verkligen inte Nils......jag trodde att IDOL var ett program där man skulle hitta en artist som kunde sjunga...inte faan trodde jag att det var teaterskola för att hitta en pajjas.....JAG HATAR DEN DÄR FÖRBANNADE  NILS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kenny kunde gått långt.......hatar idol juryn just nu
Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa men älsklingen

depp

ligger här i sängen med datan i knät..


jag tror att jag är deprimerad...eller jag vet att jag är deprimerad....höstdepp....visar inget utåt...men inom mig mår jag inte värst...men som sagt jag vill inte visa det utåt just därför att jag inte orkar med frågor...orkar inte förklara mig...har ingen ork och skulle kunna ligga i soffan 24 timmar om dygnet....inget är kul liksom...

Så till er som skickat sms tillmig som jag inte svarat på..ta inte illa upp om jag inte svarar för då är dte bara en dålig dag...svarar när jag pallar med det....

Ligger och lyssnar på depp musik...det är det ända som är bra just nu faktiskt....

Jag skulle vilja åka iväg....bara åka bort ett tag och komma hem igen med nya krafter.....

Jävla helvete

Idag har jag ju då jobbat....ställde bilen på sparbankstorget.....och när jag slutade och skulle ta bilen hem så står den inte längre kvar!!!!jävla skit nån har stulit den....så var ju bar aatt ringa pappa och polisanmäla det....faan alltså!!!! så då sitter man fast här i viken ett tag framöver.....skiiit!!!!!!!!!!!

skit....

.........
.........
........
........
.......

Söndag

Idag är det söndag och det är vilodagen..

Igår hade vi myskväll här hemma...lagade mat,tända ljus i hela lägenheten och mys i soffan...och en flaska vin...kunde inte bli bättre..

skulle ha åkt med mamma och pappa till Ikea idag men jag kände mig inte  100 igår och ite idag heller så det blir soffan hela dagen så att man papllar med en jobb vecka.....sån fruktansvärd hista och halsmandlar som är stora som pingisbollar....så ont i halsen har man ju...inge vidare det här...usch....så ligger nerbäddad i soffan med datorn i knät....snacka om att jag är slö :)


Ne orkar inte skriva mer

Puss

RSS 2.0