Tidsinställt inlägg

Jaha då var det fredag och vad vaknar man upp till...jo SPÖREGN, och väckarklocka (!!!??) det bara vräker ner här hemma.....tur att man ska jobba idag:)
Imorgon blir det också jobb sen ledig på söndag och jobb igen på måndag, min lediga tid i helgen ska spenderas med min älskade lilla familj :) hoppas det blir nogelunda bra väder imorgon eftermiddag och på söndag men man ska väl inte hoppas på för mycket :)
Nu har vi förövrigt försökt få lillan att bara sova en gång om dagen och det är nästan alltid runt 12-13 tiden och hon sover 1 timma ungefär, ibland mer och ibland mindre. Detta gör vi för att se om hon somnar bättre på kvällarna och om hon sover bättre på nätterna.
Eftermiddagarna är lite griniga eftersom att hon är van att sova en stund runt 15-16 tiden, men det går över efter ett tag och hon kommer in i andra andningen :)
I förrgår så grät hon lite vid läggningen som var kl 19.00 men somnade sen efter inte alls så lång stund och igår så slocknade hon som ett ljus i sängen när hon hade ätit klart vällningen, så det går verkligen framåt :)
Även nätterna har förbättrats tycker jag, behöver gå upp 2 ggr kanske, hon vaknar några gånger och gör lite ljud ifrån sig men oftast så somnar hon om efter några minuter om man låter henne vara.
Kanske det är påväg att vända nu? Hoppas det men vågar inte riktigt hoppas på det ännu :) Vi låter tiden utvisa :D
Nu ska jag ta och göra iordning mig och sen bege oss ner till viken

Förbannad

Det är många saker jag är arg/ledsen för idag:

1: lillan norpade mina glasögon från bordet när jag skulle springa ut i köket och hämta en servett, hon lekte att det var en bil, på golvet, med glaset neråt vilket resulterade i en rad irriterande repor på höger glaset, känns som att det är nån irriterande fläck på dom när man har dom på sig....LYCKA..eller inte

Note to my self: lämna aldrig nåt inom räckhåll

2:har suttit och läst på ett forum på nätet om att ta hål i öronen på sina barn! Alltså jag FÖRSTÅR inte hur man kan välja att ta hål i öronen på sitt barn när dom är allt från 1 vecka gammla och framåt! EN VECKA!!!!!!!!!!!
Jag skulle aldrig i mitt liv överväga att ta hål i melissas öron nu!!?
Jag vet själv hur det är med allergier osv, när jag tog hål i öronen så utvecklade det nickelallergi och det är nåt man får leva med, man kan inte ha byxor/kläder med metallknappar, inga smycken, jag vet till och med en gång när jag hade ett diadem som det var metall i och det slutade med fruktansvörda eksem bakom öronen!
Melissa får ta hål i öronen när hon är gammal nog att sköta om dom själv och vet vilka risker det innebär!


3: denna jävla jobb hets/panik! Känner att i augusti när min föräldraledighet tar slut så måste jag ha ett heltids jobb för a-kassa är ju inte änns att tänka på, knappt värt det som en sissta utväg änns! Man sitter och kollar runt men just nu så finns det ju mest sommarjobb ute eller jobb som ska börja omgående och det går ju inte pga att vi inte har någon dagisplats ännu!

4: jag vill ha M hemma!!!!!


Tsunami varning.

Det har varit ett nytt jordskalvi i indiska oceanen i morse och dom har utfärdat en tsunami varning!
Dom räknar med en våg på 5 meter....

Hemskt är det! Hopoas det blir lindrigt


Runt runt

Har en hund som går fram och tillbaka här i sovrummet, tror hon ska få ligga i sängen nu när. M är borta, men se så fel hon har, blir inget sängliggande här inte!

Förövrigt så har dagen varit minstsagt lång idag, regn regn och så lite regn på det!
Saknat M hur mycket som helst, hade varit skönt att ha han hemma, men det är snart fredag, snart snart!

Känner mig faktiskt skaplig idag, men väldigt trött....
Lillan har varit hysterisk vid läggningen ikväll så det slutade med att efter att försökt få henne att sova i 1 timma ( 1 timma av skrik och gråt) så fick hon komma upp en stund för att lugna sig, men vid 9 så var det verkligen dax att sova, lite skrik och protester men hon somnade efter en stund!
Det är så konstigt, på dagarna går det hur bra som helst för henne att somna i sängen men kvällarna är katastrof! Mycket märkligt!
Och det gör ju ont i mamma hjärtat att tvinga henne att sova och inte vill jag att hon ska gråta sig till söms heller, då känner man sig ju inte lite värdelös!!


Men nog pratat om det, dags att sova!


Älskade lilla charmtroll:)


Förkylningshelvete!!!!

Snälla snälllllla förkylning försvinn nån gång!!!!!

Jar orkar inte vara mer sjuk!!!!


Ingen

Ingen bloggning idag då jag mår sämre än sämst, förkyld, feber och så lite pollenallergi på det! Älskart....not...
Ber till gud att jag mår bättre imorgon för lillans skull!!!


Vakna

Vakna för 1 timma sen, efter att ha fått sovit 2 timmar, lillan vaknade igår strax efter kl 22 och vägrade somna om, somna runt 03 och samma visa nu vid 5! Jag blir galen på det här! Varför sover hon inte på nätterna????? Och så toppar vi det med feber och förkylning på mig, ibland är livet bra underbart!!!!! Jag behöver soooooovaaaa!!!!!!!!!


1 år

Idag fyller våran prinsessa 1 år, jag kan inte förstå hur fort tiden går, var är min bebis som jag nyss fick?


Idag

Såhär dags för precis 1 år sen så låg man och kved på förlossningen, satt i duschen faktiskt:) våran älskade skrutt unge kom till os vid 03.05 på natten:)

Jag förstår inte var tiden har tagit vägen!


Måndag

Måndag idag då, blir att åka ner till viken, måste till arbetsförmedlingen och anmäla mig för att inte förlora min SGI iom att jag är arbetslös!

Sen även till apoteket och köpa fästinghalsband till filippa och fästing droppar till katterna för inte vill jag ha in några fästingar inte!!!!!

Ser ut att vara fint väder ute med blå himmel och strålande sol, men det blåser så det är nog inte så skönt!


Gaaahhhhh

Www.Herrejössestrött.godnatt


Kalas nr 2

Nu är vi trötta men lyckliga efter en hel helg med kalas:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/368810/images/2012/pic_196446273.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/368810/images/2012/pic_196446273.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/368810/images/2012/pic_196446269.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/368810/images/2012/pic_196446269.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/368810/images/2012/pic_196446286.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/368810/images/2012/pic_196446286.jpg" class="image">


Söndag

Ja då var det söndag och ännu ett kalas!

Igår var melissas farmor och farfar,inga-britt och roland, anna-maria och linnea här på kalas och fick jätte mycket fint (bilder på det kommer senare) och dom hade med sig massor av ballonger:)

Idag kommer, magnus och bella, edwin och hugo, mattias och alvin och dennis, morfar och mormor och stoffe m familj på kalas, tårtan är gjord och står och gottar sig i kylen!
Även gulle mamma ringde igår efter att hon sett ballong ångesten och skulle köpa med sig det:) fejjan är bra ibland alltså:)

Lillan ligger och sover en stund och jag ligger i sängen och vilar ögonen en stund innan det är dags att ta tag i städningen inför kalaset! :)


RSS 2.0