Lördag

Jaha då var det lördag igen då.....

kom hem från jobbet vid ungefär 4 halv 5 inatt....var sååååååå fruktansvärt skitigt överallt så det var ju bara att städa typ hela natten och DISKA...men faan va folk det var ....as kul!Malin och jag hade as kul när vi jobba och så var det as bra musik och kul att se alla som dansade!  Blev att svulla tacos hela natten...cp gott :D

Sporre och engdahl och fredriksson kom väl runt 12 eller nåt....och sporre ville bli bartender sa han :) haha...alltid lika kul när dom kommer och underhåller oss!Dom har ju varit varje helg nu när malin och jag jobbat!

Sitter nu här i soffan med mitt täcke och min kudde....somnade vid 5 igår och vaknade vid 10 och gick upp och åt frukost med min Babe.....sen tog jag och la mig i soffan och kollade på scrubs och somnade som en tok....vaknade av nyss att Malin ringde och sa att hon hade sovit till 2 :)

Jag skulle väl behöva ställa mig i duschen så att man vaknar till lite annars så lär man väl gå som i trans hela dagen.....börjar ju jobba vid 22 ikväll.....så det blir bara natten idag!


Malin och jag är likadana båda två :D


Ne nu ska jag ta tag i min snutt och mysa sönder honom.....


Jag är Lycklig!
image13


KRYSSNING

Ja idag ska vi på kryssning...ska åka om 1 timma så jag vet inte riktigt varför jag sitter här när jag har massor attgöra...gaaaahhhh...måste packa! Men nu vet ni vart vi är 24 timmar frammåt!

Puss o kram

Lördag

Ja nu är det lördag morgon och jag känner mig så jävla bakfull så det är inte sant...lustigt hur man kan känna så när man inte har druckit en droppe igår......men 15,5 timmars arbete tar väl ut sin rätt.....somnade väl vid kanske 4 inatt och vaknade vid 9 och kunde inte somna om.....så ska man på och jobba 18-02 ikväll...weee...haha...men pengar blir det! Hoppas på att det är Malin och jag i natt...jag håller tummarna för att hon kommer.....för vi har så fruktansvärt roligt när vi står bakom baren :)


Ska ut till Bettan vid 14...bjöd ut mig själv förstår ni :)

Imorgon är det kryssning...då kommer man ju vara lagom pigg menar jag...haha eller inte....imorgon blir det tredje natten jag kommer vara uppe....för på båten blir det ju ingen tidig läggdags :)

N e nu ska jag ställa mig i duschen hade jag tänkt så att man blir som människa igen :)


Puss o kram

Tisdag

Dagen började med att jag gick upp vid 8...kollade ut och suckade lite.....sen ut med Lydia....sen göra iordning sej för att åka till Malin och käka frukost...värsta goda :)

Sen åkte vi in till stan och strosade runt och försökte att hitta något fint till Kryssningen....hittade en lång skjortliknande sak som jag kanske ska ha med strumpbyxor och stövlar...kan nog bli fint tror jag.....sen så fick jag ett ryck och köpte en ny Kamera...

När vi skulle gå och fika så mötte vi bettan så då bjöd jag med henne så hon hängde med och fikade....mycket kul...


Imorgon ska jag städa av lite för på eftermiddagen kommer mamma och pappa med soffan och vi ska köra iväg den här vi har nu....ska bli så skönt med en annan soffa!


Ne nu är det nog dags att hoppa i sängen...asa ont i magen har jag...blää!

Jag undrar

Jag sitter här och funderar på lite saker..
Jag undrar vilka man kan lita på och vilka man inte kan lita på.....




ska nog till Ringarum sen....till ida och Sofie....prata av sig lite....känner mig konstig

Söndag

Söndag var det ja....det är vilodagen det :)

Igår så möblerade jag om i vardagsrummet så jag vände på det...måste ju ha det så för annars blir det inte bra med soffan...så jag var uttråkad igår så jag styrde med det...men lätt var det inte :)

Sen vid 3 så ringde Tony och dom hade massor att göra på jobbet så jag åkte ner och jobbade från halv 4 till halv 7...sen hem och byta om,boka tåg till macke,ut med Lydia och sen åkte jag till malin...något förenad :)
Fick fläskfile,klyftpotatis och peppar sås när jag kom....as gott...

sen var det melodifestival för hela slanten...och kladdkaka mitt i allt :)
Björn Gustavsson är mju klockren alltså....

Jag var väl hos malin till typ 01 tror jag...satt och snackade om kryssningen och allt möjligt! Det var mysigt....sen kom jag hem och kunde inte sova....det var ju så tomt i sängen....jag somnade väl vid 4 nångång och sen vaknade jag klarvaken vid typ 9
Likadant var det i fredags....då somnade jag väl vid 5 kanske och gick upp vid 10....så så mycket sömn har det ju inte blivit denna helg.

Gud igår när malin och jag satt och prata så underade hon hur macke och jag träffades...så jag berättade ju hela historien och så berättade jag första gången vi kysstes och  när vi pratade om det så fick jag gåshud och den här härloiga känslan i kroppen och kunde inte sluta le :)

Skaåk in till stan vid 8 och hämta min älskling vid tåget....weeeee.....kommer såva som en prinsessa inatt :)

Ne nu ska jag se lite på tv

Puss o kram



                                                          image12      
                                                                                                                    








Fredag

Ja nu sitter man här och ska strax åka till jobbet och jobba lite .)...eller lite och lite...12 timmar rättaresagt.

Imorgon ska jag till malin och kolla på Melodifestivalen för Macke åker ju till Danmark imorgon och då skulle jag ju sitta själv hemma och då sa malin att hon med skulle sitta själv hemma....så då ska vi laga lite mat och titta på melodifestivalen...roligare än att sitta själv liksom!

sitter och har våra bästa år i bakrunden...men nu blir jag så trött på det för det händer ju aldrig nåt typ...gaaahhh...så det räcker med att bara lyssna...hehe


Ne nus ka jag ta och ge mig iväg!



Torsdag

Jaha då var det Torsdag igen då...inte gjort sp mycket idag...åkte ut till bettan idag vid typ halv 10 för jag skulle ha david medans hon skulle till arbetsförmedlingen....så vi lekte lite sen satte vi och och kolla på tv och myste....

sen när jag kom hem så dammsuga jag lite och lagade mat och bytte sängkläder...så ikväll blir det en dusch och sen krypa ner....finns inget bättre än att vara nyduschad och krypa ner i en renbäddad säng....underbart....och lite mys måste man ju klämma in med :)


Igår var vi inne och firade Alvin....usch va alla barnen växer upp fort :( snart ska dom väl ut på äventyp och flytta med :)
efter att vi hade varit där så åkte jag mamma och pappa till Jysk....do fock för sig att köpa nya vardagsrums möbler och vips så hade dom köpt det...hahaha...en 3-sits soffa och 2 as sköna fotöljer i svart skin....kommer nog att bli snyggt hemma hos dom....och nu när dom ska göra sig av med sin skin soffa så sa pappa att vi kunde få den....väldigt välkommet kan jag lova....nu har vi ju en soffa och 2 fotöljer i typ och lydias hår fastnar nu lagon mycket....as träligt...men då blir det ju mycket bättre medm en "skin" Soffa. och så kommer det bli mycket bättre med plast i vårat vardagsrum....så nu får jag äntligen möblera om som jag har velat sen jag flyttade hit...hehehe
Så på onsdag kimmer pappa ner med soffan och vi ska flytta bokhyllan och sådär....sen ska vi köra iväg våran soffa och fotöljerna...
Åhhh jag längtar tills Onsdag :D

Imorgon är det jobb so gäller...jobbar 14-02....Jag och Malins ka jobba...så jäkla kul alltså!!!

På lördag ska jag storstäda och tvätta det sista jag har...skönt att ha det rent och att det inte är så skitigt när vi sja möblera om på onsdag.

Ne nus ak jag ta och se på tv lite


Pusss

Onsdag

Idag är det onsdag och igår var det Tisdag och det var Hugos 1års dag..åkte och busade lite med Edwin...hugo hade fått spruta så han var inte så pigg :)

Idag är det Alvins 1årsdag så jag ska följa med pappa in tänkte jag...gratta honom och så.

sen tänkte att vi skulle åka förbi jysk och köpa lampor till hallen och så ska jag kolla efter lite saker....det blir nog bra det där.

den 23 bär det av på Kryssning med jobbet...ska bli skönt och avkopplande att komma iväg faktiskt...min baby ska ju med :D Mys i hytten på natten...hehe...www.birka.se ska vi åka med denna gång och jag var inne på sidan och kollade lite...soldäck och poler har dom :)


Hade ju Tjejkväll i lördags...3 rätters och grejer....det vart jätte lyckat...men macke fick nog lite huvudvärk av vårt sjungande.....vi körde singstar och det är så skönt att köra det med människor som skiter i hur man låter....att man inte sjunger så fint som man ska...åhh va kul det var alltså!


Nu ska jag ringa pappa och se om vi ska åka snart!

Torsdag

Nu är det torsdag kväll och dagen har gått fort...gick upp vid 9 idag...hade sovmorgon :) Styrdem lite här hemma...sen vid typ 2 så åkte jag upp till Malin och drack kaffe ute i solen...vi satt väl ute till typ 4....så underbart det var i solen alltså...men jag är lite röd om kindbenen :) Hjälpte henne sen att bära upp deras nya EK bord....rätt jävla tungt alltså...men det gick tillslut!

Imorgon är det jobb 14-01...Jag och Malin är det som jobbar natten och då lär den gå fort för vi skrattar typ jämt när vi jobbar ihop :)

sen på lördag ska jag gå upp skapligt och städa och fixa tills Tjejorna kommer....jag ska säga till alla imorgon hur dags dom ska komma tänkte jag....handla det sista på förmiddagen med!


Igår Klippte jag mig....nu känns mitt hår såååå friskt....helt underbart!vart kortare än det var....men det behövdes!


Nu är det dags att lägga sig i sängen!

Pusss hejje


Onsdag

Onsdag är det idag ja.....och jag sitter här och har väldens hicka!!!!hatar det....

Annars så väntar jag på att sanna ska komma...ska sätta in pengar eller nåt....sen ska jag med till gusum och gå en promenad....bäst att klä på sig ordentligt bara för det är rätt kallt ute märkte jag förut när jag var ute med Lydia!
sen ikväll ska jag upp till sanna igen för Malin ska klippa barnen och då ska jag med passa på att klippa mig....det är så slitet så jag måste passa på att klippa av en bra bit på längden och det har jag ångest över...men om jag inte klipper av det så lär det bara bli mer slitet med tiden och det lär inte växa så mycket i ochmed att det går av! Så idag så ska jag klippa....usch! jag vill verkligen inte.....


den 23 är det kryssning med Birka som gäller med jobbet....as kuls ka det bli tycker jag och minälsklinng ska ju med också :D kan inte bli bättre.....bara att hoppas att vi blir många så att vi kan åka buss från viken!


på Lördag är det middag som gäller......ska laga trerätters :D ska bli så kul tycker jag...och så har jag fixat SingStar med :D

Ne nus ka jag se om Sanna kommer snart!

hej hej

RSS 2.0