Jaha ja

Då sitter man här och är förbannat uttråkad så det finns inte...gaaahhh!!!


Sanna ringde förut och undrade om jag ville göra en tårta tills Sally fyller år den 9:onde April....och det är väl klart att jag vill göra :) så jäkla kul alltså....får väl se vad jag hittar på för dekoration denna gång :) Det blir nog bra....suttit och kollat runt på nätet lite nu och fårtt lite ideer :)


Ne om man ska ta och städa eller nåt annat roande!

Gäääääsp

Sitter här i soffan och gäspar.....har inte sovit något vidare inatt....ändå släppade jag upp mig själv imorse och tog en promenad...synd bara att vädret inte var bättre! Neee fyyy vad trött jag va känner jag....kanske blir att ta en powenap i soffan snart så kanske man blir lite piggare iallafall


Annars idag händer inte så mycket, ska nog bara ta det lungt...hade ju planerat att sitta på balkongen och glassa idag men solen verkar ju inte direkt titta fram så det blir inget med det inte!






Här är efterätten jag gjorde i lördags...rätt jävla gooood :)

Tadaaaa

Sitter här i soffan och kollar på spårlöst samtidigt som jag sitter med datan i knät och surfar...finns inget bättre att göra :)

Jag hörde att det skulle bli9 kalas väder imorgon och på onsdag typ 11 grader varmt.....kan lova jag ska sitta ute på balkongen och glassa...kanske man kan få lite färg i ansiktet så att man inte ser ut som ett spöke när man går ut :)

Ne nu ska jag fixa lite....la in lite bilder på datan förut som jag tänkte bjuda på :)



Sitter och smaskar på dessa godingar...åhh så gott :)



Hugo
När jag var barnvakt åt mina godingar så ville dom prova mina glasögon



Här har vi Edwin i mina glasögon och han ville inte ta av dom :)

Wooohooooow

För jag är så jävla glaaaaaad :D

Väntade ju på bosten och deklarationen med beskedet damp ner...faaan vågade knappt öppna! Men jag öppnade och satt där med en blick som sa såhär "det här måste faan i mej vara fel skrivet"

Bad macke kolla på det och han sa att det inte var fel...
ringde mamma för att dubbelkolla så att jag inte sett fel...men det är rätt sa hon....

Jag kan ju säga såhär att jag får tillbaka på skatten.....närmare 12.000 får jag tillbaka...klirr i kassan kan jag ju säga :D Guuuud va glad jag blir....men såååå mycket hade jag ju inte räknat med...hade väl tänkt att får jag tillbaka 2000 så är jag jätte glad....men det vart 10000 till :)


wooohoooooow nu är min dag gjord :D

Måndag

Jaha då var det måndag igen då :)

Har inte gjort så mycket än...men en fika med Ida innan hon skulle åka och jobba hann jag allt med :)

sitter och väntar med spänning på posten för att se om min skattesedel kanske ska komma och se om man får tillbaka eller om man ska betala.....hoppas vid gud att jag får tillbaka :) :) Många har ju fått den så jag hoppas att jag får den idag :) och hoppas att jag slipper betala :)

Det var rätt skönt väder ute idag men det blåste rätt mycket och solen tittade bara fram ibland!

Ne nu ska jag gå och ställa mig vid dörren och invänta posten.....sen blir det att städa badrummet....måste lägga mig på alla fyra och försöka att få rent i fogarna på golvet...kuuuuuuuuul :D

kväll

ja nu är kl 22.38 och det är dags att lägga sig!

sitter och skriver men en hand för den andra kelar katten med...å jag kan ju lova att det blir kastrering på henne sen för hon är skrikig så det sjunger om det...bara hoppas dte går över snart för hon är fruktansvärd!

Nu ska jag sova

Kort

Ja alltså jag tycker att dagen blir så kort när man ställer om klockan....den är ju snart halv 8 redan liksom...känns som att den r 4.

Vi har precis ätit middag....blev Kycklin, ris och bea sås...smaskens...Har även hållt på och försökt att få nån ordning påt nere i förådet...finns såmyclet som skulle behöövas slängas.....rensas ut så att man får lite mer plats där nere....skulle vara behövligt kan jag lova! Var även och slängde en massa flaskor nere vid återvinningen.....ska nog börja att slänga oftare så att det inte blir så jäkla mycket  på lager liksom!

Nae nu ska jag kolla lite på tv

Hej hej

Jaha ja

Då var det söndag oigen då och söndagen är ju alltid en "Ligga i soffan och kolla på repriser" dag :D
Somnade rätt skapligt igår....vid 11 eller nåt och vaknade vid halv 10 så jag har ju fått mina timmars sömn iallafall....macke ligger fortfarande och sover och jag ska strax klä på mig och gå ut med Lydia.....faaaaan kollade nyss på kl och det står att den är 11.15   haha jag har glömmt att ställa om kl...bara den på datan som har uppdaterats...jaha bäst att görat då!


Föresten så när jag kom upp imorse så var fotöljen helt konstig...dynan låg inte där den skulle och jag undrar om Lydia har börjat bädda igen??? Jag hoppas vid GUD att hon inte är skendräktig igen för isåfall så rycker det 900 kr på medecin på henne....och det är ju inte direkt så att man har råd....får hålla koll på henne idag och se hur hon beter sig!

Nae nu ska jag ställa om alla klockor och gå ut med Lydia



Puss hejeje

Mörkt


Släckte ni mellan 20,30-21.30 ???

Här hemma var allt släckt förutom tv:n.....var ju tvugna att se Robinson juuu :) :)  till det avnjöts det en skinksallad med vitlöksbröd till...fyyyy vad gott det var och man blir alldeles lagom mätt!
Har nu suttit och kollat på "jag vet vad du gjorde förra lördagen" och det är rätt kul men jag vet inte om jag tror på det faktiskt....tycker det är rätt konstigt att man svarar rätt på alla fråågor utom en....jag menar när man är hypnoriserad så är man väl liksom inte sig själv? eller? Vad tycker ni??

Nae nu är dte sängen som gäller!

Tycker så synd om Hugo plutten som är sjuk :(

Godmorgon

Jaha idag vaknade jag med ett strålande humör....skönt skönt :)

Var nyss ute med Lydia och fy faan vilket blask det var alltså...hatart....blir ju dyngsur om fötterna :)

Alltså kan katter ha tvångstankar eller? Jag börjar tro det iallafall för så här är det.....våran katt har ju lådan inne på toaletten och när vi går på toa och stänger dörren så står den och skriker och river utanför och självklart att man släppen in den men den går in och vänder och ska ut igen....visst då får den väl gå ut....men sen så är det samma sak igen den står och krafsar och piper för att den vill in och när den väl är inne så ska den ut igen....lustigt och lite irriterande är det !


Vad händer idag då?
Ja det kan man ju fråga sig...ska iallafall vika all tvätt som vi tvättade igår...vart ju en del med påslakan och allt det där....sen är det ju lite strumpor som ska paras ihop och det är ju inge vidare kul direkt men dte måste ju göras....

Ne dags att göra någon nytta!

Ska ni släcka ikväll??

JAAAAAAAAAAAAAAA

Som jag hållit tummarna....och så vann MAGNUS!!!!!!!! Jag är glaaaaaaaad :)

jaha

Nu står lasagnen i ugnen och väntar på att bli klar

Snart dax för tvn med....åhh guuud jag hoppas Magnus vinner :D

Lite bättre

Ja nu är jag på lite bättre humör!

Macke och jag bestämmde oss tillslut för att åka till sthlm....men ångrade oss i sista sekunde....jag kännde inte för att ge mig ut när det bara vräker ner snö...och så var jag till affären och det var svin halt.....så vi bestämmde att vi skulle åka in till stan och kolal på bio och käka...men det fanns ju inga bra filmer så vi struntade i den iden

Så bestämmde vi oss för att mysa hemma istället...laga mat och kolla på lets dance finalen....lets dance gillar väl inte macke så mycket men han kollar för min skull :)

Det blir lasagne med sallad till mat ikväll och så har jag gjort desser nu med som står i frysen och gottar till sig...HallonParfait....se om det är gott eller inte...hoppas gör man ju....hehe



Åhh jag är så sugen på att gå ut och festa....eller bara ha en hemma fest.....sugen som sjutton är jag!

Ne nu ska jag ta och tända lite ljus så det blir myyys :)

Puss hejjeee

skit

Jävla skit väder är vad det är idag...visst jag älskar när det snöar......på VINTERN!!!!! Inte nu för nu vill man bara ha våååååååår :)

hade ju bestämmt oss för att åka till sthlm idag...men när man vaknade imorse och kollade ut så var det inte längre så lockande att sitta och köra i detta väder...faaan då..
Hade ju verkligen sett fram emot detta nu....komma hemmifrån lite och umgås!  men inte....jävla skit väder!!!!!

Blir väl att sitta hemma och tråka denna helg med...wooohoooo vad kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INTE

Nae nu är jag på dåligt humör

mhmm

Nae denna veckan är ingen bra bloggvecka...

Macke och jag sitter nu och diskuterar om vi ska åka till sthlm imorgon eller inte....Henke fyller ju år så vi är bjudna dit.....men vi kommer ingen vart i diskussionen....dags att bestämma sig nu!

hej

Sorry

Oj vad dålig jag har varit på att skriva blogg nu ett tag....

Igår var jag iallafall med bettan från kl 7 på morgonen till 20.30 på kvällen.....det blev många skratt :)

Idag så har jag lekt med ida...skulle bara till sörping och handla  på willys men sen fick ida den briljanta iden att dra in till stan så så vart det :) först jysk och sen till maxi huset...hittade en outlet med kläder som som nyss öppnat....fyndade ett par halvlånga crocker Jeans för 39:- .....dom hade kostat 399:-! Jag tyckte att det var ett riktigt fynd! Nöjd som faan är jag med dom :) sen handlade man lite mer smått och gott.....sen vart det att dra till sörping till jysk och willys...köpte nya kuddar till sängen på jysk.....hoppas dom är liak sköna som dom ser ut :)
Ida och jag har iallafall haft grymt kul idag...många härliga skratt och mycket svordommar i bilen och jag satt och bromsade hela tiden....fast det var ida som klrde.....en riktig rääääcer är hon :D

Imorgon har jag inte planerat in något...tar dagen som den kommer!

Ne nu ska jag in och lägga mig och sova och se hur kuddarna känns! Kommer nog sova som en prinsessa trro jag :)

Puss hejeee

Trött

Är egentligen för trött för att skriva blogg men några rader skja jag bjuda er på tänkte jag!

Var hemma hos sanna o per idag och tittade på alla kissungar och guuuuuuuuud så söta dom var.....vill ta hem allihoppa.....men macke vill inte ha någon mer :) men annars skulle jag lätt lägga ann på en....men inte :( men hu söta som helst var dom iallafall!

Annars idag så har vi inte gjort så mtcket...bara slappat...som det ska vara på en söndag tycker jag.

Imorgon händer inte heller så mycket tror jag....ska ta en stor städning av köket hade jag tänkt mig från golv till tak! det behövs ibland....speciellt när man har vita köks luckor :)

Suttit på nätet och kollat kök har vi med gjort och jag har hittat ett som jag vill ha och som ser ut att passa in i köket vi har nu....det skulle gå på 37000 men då är det allt som ingår utom frys.....men nu är det ju såhär att vi inte riktigt har dom pengarna nu så om nån vill bidra så får ni gääääärna göra det...haha...

Alltså visst vårat kök duger väl som det är men jag vill ha in en frys i köket och så är vårat kök byggt för dvärgar tror jag för man får piss ont i ryggen när man diskar eller lagar mat för att det är så lågt liksom....så där är en anledning att jag vill ha ett nytt! Men det är väl bara att spara :)


Har kommit in i en period där jag vill göra om så mycket här hemma...men som sagt...just nu finns inte riktigt dom pengarna...men nån gång i framtiden!

Nåt som jag ska önska  till jag fyller år av mig av mamma och pappa är nya stolar till köket.....vill ha sånna med hög rygg och som är klädda i skinn....precis sånna som mamma o pappa har hemma.....så jag hoppas att dom tar mitt tjat på allvar :P

Nä nu är det sängen som gäller och drömma renoverings drömmar...haha

Puss hejjeee

hej hopp

Sitter nu isoffan och väntar på att lets dance ska börja igen så att man ser vem so åker ut och vilka som går till final...ska bli så jääkla spönnande....hoppas Magnus går vidare iallafall...och Morgan så ja laila får åka ut...så hoppas jag att det ser ut iallafall!

Ne nu ska jag se på tv


Pusss hejje

jaha ja

Ja ifag åkte jag in till stan ihop om att jag skulle hitta ett bord och stolar att ha på balkongen så att jag kan slänga det vi har.....men icke...så ur plockat eller så hade dom inte fått ordning än så jag hiottade inget som föll mig i smaken så får väl ta ch åka in nån annan dag och kolla...och då ska jag ha ett smakråd med mig tänkte jag och mått och grejer :) som sagt....våran balkog är ju cp-ritad liksom....balkongdörren är i mitten och på varsida är det kanske en halvmeter...skulle ju varit smidigare om dom satt dörren i kansten...men men


Ska ta och göra nåt lättlagat att käka med nu tänkte jag...är fruktansvärt hungrig.....ikväll ska jag göra tacos till lets dance....men jag är ju hungrig nuuuuuuuuu.....så nu ska jag till frysen och se!



Pus shejjee

Fredag morgon

Ja igår vart det ingen blogg för jag hade fullt upp ändå!

Vid 9 igår så åkte jag in sill Willys och handlade.....så jävla skönt när det nästan inte var något folk! Sen hem och laga lunch....sen gick jag och la mig i 2 timmar för jag hade så jäkla huvudvärk och den gick över som tur va! sen var det bara att dra till GFusum till Troll ungarna och dom var hur mysiga som helst! busade och kollade på bolibompa....sen vid kvart i sju så kom edwin fram till mig och sa att han va trött och ville gå och sova....så in och borsta tänderna på båda busungarna och sen bädda ner dom och satte på en film....blev en del filmbyten innan dom somnat :) men som sagt så gick det hur bra som helst....läste dock nyss på jonnas blogg att det inte hade varit en så rolig nat5t :)


Idag då....ja jag hade ju hoppats att solen skulle skina när jag gick upp men icke! men igår så stod det att det skulle vara kalas väder och 7 grader varmt mellan 12-18 så jag hoppas på det! Annars så är det städning och tvättning som gäller idag...åhhh va roooligt...nae men behövligt är det....skönt att ha det fint till helgen liksom :)

Nae nu ska ja klä på mig och gå ut med hundrackarn!

Underbar dag

Fy satan så skönt det har varit ute i dag...har knappt varit inne alls :)

Dagen började med att jag var ute och gick i en timma...kallt faan va det för att det blåste så dant....så var nästan förlamad i ansiktet när jag kom hem :) sen gjorde jag lite frukost och sen satte jag igång med balkongen....hängde upp matan soppa och skurade där ute och torkade av.....vart himla fint...bara att fixa en "konsgrät" matta eller så lägger vi sån "trätrall" eller vad det heter.....ska köpa nytt bord och stolar med! höll väl på och styrde där ute ett tag sen in och sätta på kaffe och sen ut igen och satt i solen och myste!

Åkte upp tilla mamma och pappa vid 1 någon gång började att städa ur bilen och torkade av och damsög och hade mig.....skulle sen ta och tvätta åket men det gick inet så bra....tvättade hela bilen och sen kom pappa hem och sa att vi var tvugna att använda avfettnings medel för att få den ren.....så i helgen åker jag nog upp och sätter ig¨ång med det.....pärlan måste ju vara fiiiin :)

Imorgon på morgonen ska jag nog åka in till sörping och storhandla....skönt att ha det gjort så pass tidigt på dan tänkte jag för sen ska jag hem och fixa lite och sen vid typ 5 tror jag det va så ska jag ju upp och vara barnvakt åt trollungarna och jag älskart :D

Ne nu är det sängen som gäller och jag hoppas att det blir lika bra väder imorgon som det har varit idag!

Puss o Kram

sol sol sol

Ja guuuud vilket härligt väder det är idag då!

Ska strax klä på mig och ge mig ut och gå i strolande solsken....sen hem och gå en promenad till...denna gång med Lydia.....om inte macke har vaknat och varit ute med henne vill säga....men den risken är nog inte sådär jätte stor direkt!

Ne nu ska jag slänga på mig lite kläder..

hej hej

tralla la

Blir ett sent inlägg idag :)

Sitter just nu och kollar på dwh medans jag skriver...

Imorse så strruntade jag i att gå utr och gå innan frukost för att det regnade...men sen på eftermiddagen så var det ju strålande sol så då tog jag på ig och gick ut i det underbara vädret...men jag hade motvind hela vägen så det var lite jobbigare än vanligt :)


Imorgon ska det tydligen bli strålande sol hela dagen så imorgon ska jag gå innan frukost och sen ska jag ta och städa på balkongen så att vi kan sitta där och ta en fika i solen :D

Just nu ligger macke i sängen och kollar tv för han vill inte se på det jag ser :P där kan han ligga :)

Ne nu är det reklam så ska röja i köket lite snabbt!

Puss hejjee

Måndag

Jaha då var det måndag igen och här sitter jag ny duschad.....dagen började med att jag gick upp vid 9 sen gick jag ut och gick i en timma....runt fifalla blev det....vart 9500 steg ungefär vilket jag tycker är bra! Sen var det bara att sätta sig och äta frukost och sen duschen och nu sitter jag här i soffan med balkong dörren fullt öppen och solen skiner och det luktar vååååååår....och så hör man allla fåglar...myyyyyyys!!

kl 1 ska jag åka till gusum för att vara barnvakt åt huliganerna 1 och 2 :) ska bli hur kul som helst....och på torsdag kväll ska jag med vara barnvakt...inte mog emot direkt!

Nae nu ska jag sätta mig på balkongen i solen en stund och vaknta katten så att den inte får för sig att hoppa ner!

Puss o kram

Idag

Idag blir det onte mycket blogg skrivande för att min älskling använder sig av min data och kollar på nån serie....typ 10 timmar om dagen så jag får inte ha den så mycket som jag önskar...men snart är det slut med filmkollande på min data!

Imorgon ska jag vara barnvakt åt trollungarna för jonna jobbar och Magnus ska till läkaren....och mig gör det ionget för jag älskar dom små liven!!!

Ne nu ska han väl ha datan igen!

hej hej

Glömmde att berätta

Jag glömmde ju skriva om min sjukaste drömm ever!!!!!

jag drömmde att jag satt hemma i soffan en lördagskväll och så ringer Magnus på min mobil och sammtidigt som mattias stormar in genom ytterdörren och dom skriker sammtidigt att mamma och pappa har skilt sig :S jag började stor tjuta och undrade vad som hänt och var dom va....då hade mamma och pappa blivit osams och sagt att dom inte ville leva med varandra längre och så hade mamma sprungit till Ingegerd i kärret och druckit sig full! sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än att jag vaknar upp helt sönder tjuten och kallsvettig!

Nu till det läskiga...mamma och pappa kom ut till bettan när jag va där...pratade om lite allt möjligt och så säger dom att dom hade varit på kalas/fest igår.....hos INGEGERD I KÄRRET!!! åhh jag fick gåshud när hon sa att dom varit där....så läskigt liksom att jag drömmde att hon hade dragit dit när dom va iosams och så hade dom i själva verket varit där.....nae fyyy det där va ingen rolig dröm...bläää!! Min mamma och pappa ska leva ihop hela livet!!



Mina underbara föräldrar ♥

Alltså

Jaha vad tyckte ni om vinnar låten då?

ALDRIG i mitt liv att jag trodde att den skulle vinna :S     tycker inte att den va värd det...men sammtidigt så är jag glad att inte fågelskrämman med "snälla snälla" vann! Nae alltså jag är helt chockad......trodde verkligen att det skulle stå mellan Måns,alcazar och EMD...men icke....besviken är jag faktiskt....som faaaan...hmm...aja..

Nu håller jag på att koka vatten som jag sen ska kyla ner igen....för pappa ringde förut och sa att vi absolut inte på dricka valdemarsviks kommuns vatten...nehe tänkte jag....satte mig och kollade på nätet och visst var det sant....nån jädra förorening trodde dom så ska man använda vattnet så ska man koka det först.....så nu håller jag på men det så att våra djur f¨r vatten och så att vi kan borsta tänderna...sen stod det att för att bli av med "bakterierna" i vattnet så skulle dom höja klorhalten så vattnet kanske inte kommer att lukta så gott ett tag....funderar på hur länge...har varit inne på näten för dom skrev dom skulle uppdatera så fort dom vet något men inget finns skrivet ännu så det är väl bara vänta och se! så j'ära kul!!!!!!!!! INTE

Har varit ute hos bettan idag nästan hela dagen och busat med barnen och självklart så bjöd Bettan på mat och det var såååå jäääääävla gott alltså...måste ha receptet!

Och en sak som jag har glömmt att nämna för er är att bigBrother har börjat att gå i repris och jag är helt såld....det träliga är att det går i veckorna mellan 23-01 på nätterna....och jag tvingar mig själv att ligga vaken och kolla på det....tror att det är från 2003...linda rosing är med iallafall och shiiiiit så btra mycket bättre hon ser ut där än vad hon gör nu...man ser verkligen att hon har gjort mycket med sitt ansikte....hon var mycket sötare förut kan jag ju lova!

Ne dags att gå och kolla vattnet och kyla ner det!

Puss hejjeeee

Fredagkväll

Ja då är det kväll igen då och det blir mys och letsDance...

Var ute och gick i en och en halv timma imorse sen dess har jag städat och tvättat...tagit nästan hela dagen men skönt när det är gjort iallafall...träligt att man har tvätt stugan så långt ifrån...måste liksom springa ut och runt huset för att komma dit...lite träligt! skulle vara skönare att ha den i källaren!

Ikväll blir det baconinlindad fläskfile med egengjord klyftpotatis och peppar sås till mat och sen så har jag handlat så vi ska äta fruktsallad till efterrätt...hittade till och med JORDGUBBAR som vi ska lyxa till det med :D gott gott!

Ne nu ska jag gå ut i köket och fixa!

Puss hejje


Imorse när jag var på promenad...påväg hem från Grännes

Dax att gå

Ja då är man uppe och påklädd....ska strax gå ut och gå en sväng....får vi se hur många steg det blir idag....var ju bara tvungen att lägga in lite nya låtar i mobilen så jag har nåt att lyssna på när jag är ute och promenerar! men nu är jag klar så det är dags att ge sig iväg!


Puss hejjeee

Dax att sova

Ja jag tänkte bara skriva några rader innan  jag intar sängen....ska försöka att somna tidigt idag....ska sätta kl på 8 och ut och gå sen har vi tvätttid mellan halv 11-14 och så mellan det blir det att städa...men som vanligt så är det väl jag som både tvättar och städar kan jag gissa...och jag tror att jag har så rätt så!!!!sånt kan jag reta upp mig på så fruktansvärt!

Ne nu är det sängen som gäller....hörs imorgon

Torsdag

Jaha idag har dagen gått så jäkla fort....det började med att jag vaknade vid 8 imorse men jag intalade mig själv att jag behövde sovmorgon och somnade om och vaknade vid kvart i 11 :) skönt var det! Sen gick jag ut med Lydia på en promenad....

När jag väl kom in så såg jag vilket berg med disk det var så det var ju bara att ta tag i det....men det gick rätt fort....Ida ringde när jag var helt uppe i disken och undrade om vi skulle ner och fika på lilla blå och det säger man ju inte nej till direkt...så jag piffade till mig lite och inväntade ida...vi for iväg till gusum för att hämta upp våran tredjde fika kompis (vi börjar för övrigt bli stammisar på fiket)

Väl nere i viken så lunchade vi med bakad potatis och ida köpte en maräng som efterätt...hehe...mätt vart hon nog allt för det var ingen liten maräng :) Vid 3 så skjutsade vi hem Stian men innan det så vart det en sväng på Birsa moch flummade runt...hehe...folk undrar nog vad vi höll på med :)

sen när jag väl kom hem så tog jag på mig varma kläder och begav mig ut på en promenad...blev viken runt och in på apoteket och köpa ansiktsprodukter till min älskade sambo...bra skit!

Imorgon ska jag hitta en runda som är lite längre....vet inte än dock...gå runt grännes kanske....blir ju en bra bit längre och jag kände verkligen idag att det var jätte skönt att gå och få lite luft...kommer nog somna gott ikväll efter alla skratt attacker med ida och stina och promenaden!

Och idag får vi säga grattis till Alvin som blir 2 år! ska åka in på lördag hade vi tänkt och gratta honom!

Ne nu ska jag ta och röja lite häär hemma!

lägger upp lite bilder från dagen!


Idas "lilla" maräng :D


Bakad potatis med skagenröra...nam nam


Ida helt inne i maten


Jag tog kaffe till efterätt :)

Onsdag

Sitter och kollar på den där mamman på 3:an nu.....och skriver här sammtidigt!

Idag har vi inte gjort särskilt mycket...bara slappat.....har kännt mig irriterad idag...eller i förmiddags var det värst...började tjuta för ingenting...lustigt det där...har väl med roliga veckan att göra antar jag för nu dom senaste gångerna har jag verkligen varit en riktig tjurkärring :)

Bakat har jag gjort idag med....bryssel kex och brysselkex med chocklad bitar i...så jävla gott alltså :)

På tal om baka så får ni här några bilder på Tårtan jag gjorde till Hugo









Födelsedags kalas

Yes idag är det födelsedags kalas för min brorsson Hugo som gäller...ska vara där vid 5 typ....jag ska ju göra tårtan så igår kväll bakade jag tårtbotten och la ihop den så att den fick gojsa ihop sig under natten så snart ska jag väl gemig på att garnera den...provar något nytt den här gången så vi får hoppas att det blir bra bara...men det blir det nog tror jag :)


Igår vart det fika med Ida och Stina på Lilla blå och det var trevligt som vanligtsatt väl i 1-2 timmar tror jag....sen vart det affären och sen ut och åkte lite för det var över en timma tills ida skulle till praktiken så vi åkte runt på lite små vägar och utforskade :)

Ne nu är det dags att färga marsipan och vispa grädde och fixa lite :) Guuuud va kul det är alltså :D

Puss o kram

Måndag

Jaha då var det måndag igen och jag har haft min babe hemma i en vecka och det har varit så underbart!

Väntar på att ida ska plinga så ska vi åka ner och ta en fika och prata lite skit....alltid lika trevligt tycker jag! Är rätt fika sugen faktiskt!

igår så låg macke och jag och pratade innan vi somnade och vi pratade om att vi vill köpa nya madrasser till sängen och nya kuddar...då säger han att när han har varit och jobbat i norge så får jag välja mellan nya madrasser eller en resa :) haan är för söt han.....det lutar åt att det blin nya madrasser så att man sover som en prinsessa sen :) men samtidigt så skulle det ju vara skönt att åka någonstans med...men vi får se
På tal om macke så ligger han fortfarande och sover och kl är snart halv 1...ne nu blir det inge mer sova utan nu ör det jag som går in och hoppar på honom!

Hörs sen!

Kväll

Ja nu är kl snart 22 och det äår dags att gå och lägga sig...är rätt trött!

Satt och kollade på kalla fakta förut om fallet Mimmi och fy faan säger jag bara....tårarna var inte långt ifrån....man ska väl tro att läkarna kan sin sak om man ska in och pilla i en människas hjärna? Eller har jag fel??? Nae jag vart så jäkla upprörd när jag satt och kollade på det...stackars familj...usch får gåshud bara jag tänker på det! Man börjar verkligen tänka till....sitter och funderar på om jag nu skulle blio sjuk och dom skulle vara tvugna att operera i huvet....undra om man skulle göra det efter att ha sett detta? Är det någon mer än jag som känner såhär?????


Nästa torsdag (tror jag det va) ska jag vara barnvakt åt trollungarna och det är jag mer än gärna..mys ska det bli :) och på lördag är det kalas för Hugo Pugo som fyller 2 år...åhh tiden går så fort...Alvin fyller med år i veckan men mamma skuölle ringa när hon visste när han skulle firas så vi får väl se när det blir...paketen är iallafall inköpta och inslagna :)


Ringde en sväng till Ida förut och skvallrade och spydde galla över en del personer :D det finns verkligen folk till allt men det känns skönt att man har riktiga vänner som man kan prata med om allt och man vet att dom alltid finns där vad som än händer....jag är lyckligt lottad :) aj löööööv juuvvv


Imorgon när jag vaknar ska jag gå ut på en lång promenad för att se om jag kanske blir piggare av det för som det har varit nu så kan jag gå och lägga mig mitt på dagen och sova i 2 timmar och jag känner att det inte är så bra så jag ska se om det hjälper att komma ut ordentligt så kanske man inte är lika trött...hoppas på det iallafall! ska även gå förbi affären och handla lite frön och så så ska jag hem och göra mig en egen musli...för den man köper är alltid så himla söt...och den som inte är söt är inte så där knaprig eller vad man ska säga....så imorgon ska jag göra min egen :) nam nam nam

Nu sa macke precis till mig att han tycker att katten tvättar sig så mycket...säger till han att katter är väääldigt renliga av sig men han tycker ändå att den tvättar sig för mycket:)

Ne nu är det sängen som lockar!!

Puss o Kram

seg söndag

Usch idag är det grått och tråkigt ute...jag blir så jäkla depprimerad av detta väder...kan inte bara solen titta fram lite? bara lite?

Idag är jag ensam hemma...macke är i stan och hälsar på josef....inge vidare att bara gå hä'r hemma...men har ingen lust att göra något...som sagt...man blir lite däven av vädret!

Ingen blogg känsla har jag inte heller...finns inte så mycket att skriva om just nu :)

ne nu blir det nog att slänga på en film och krypaa ner under filten i soffan och sova bort denna gråa dag!

Puss o kram

Fredags kväll

Ja då var det fredag idag igen då :)

Har precis ätit lasagne med ett glas vin..nam nam nam...väntar på att lets dance ska börja...sätta sig i soffan med godis skålen :) hehe....som det ska vara!

ne nu är det dags!

Puss o kram

pizza och kakor :)

Ja idag kände jag inte för att laga mat och hade ingen fantasi om vad vi skulle laga så det blev en sväbg till pizzerian och handla mat där i stället....ibland får man faktiskt!

Sen nu har jag bakat hallongrottot...nam nam nam.....sen fick älsklingen för sig att han ville ha rulltårta så snäll som man är så satte jag igång med det med....men nu har vi lite i frysen när vi får besök ialafall...det är bra!

Hmmm...undra vad det är för nåt bra på tv ikväll...lyxfällan vet jag iallafall...men inan den då? Får gå in och kolla!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen!

Puss hejje

Torsdag

Ja då var det torsdag igen då :) den här veckan har gått fort...men det är väl bara för att min älskling är hemma igen :) Men sen åker han ju iväg i 7 veckor....har försökt att intala mig själv om att jag inte ska tänka på det utan att tänka på att nu är han hemma iallafall...men det ligger i bakhuvudet att det faktiskt inte är sååå lång tid tills han åker ingen...aja skit samma...nu tänker vi inte mer på det :)

Igår va vi ute hos bettan och stoffe på kvällen...fikade och skrattade åt allt....hehe dom är roliga dom där :)


Åhhh jag måste klippa min naglar nu känner jag...går inge vidare att skriva :)

I helgen blir det  god mat och mys kvällar i soffan med älsklingen för hela slanten..man måste ju passa på :)

Ne nu ska jhag gå och vika all tvätt som vi tvättade igår...weeee...eller inte :)

skriver säkert mer sen!


Puss hejjeee

heeeeej

Igår hämtade jag min babe vid tåget så jag har inte direkt tid att skriva blogg....har ju 3 veckors mys att ta igen :D

attans va härligt att han är hemma!


Nu sitter jag med datan i knät och kollar runt lite på tårt grejer...jag har ju fått äran att göra Hugos födelsedags tårta och jag har hittat en häftig grej :) Kommer bli as bra :)

ne nu är det myts som gäller

RSS 2.0