Torsdag kväll/natt

Ja nu är jag hemma...eller kom hem för 1 timma sen egentligen så jag har varit ute med Lydia duschat och gjort mig iordning för sängen...men måste ju skriva lite först såklart :)

Idag har det hänt 3 saker som jag är jätte glad över...eller 2 är jag jätte glad över ocn en är jag glad över :)
den saken som jag är glad över är at jag har släckt ALLA lampor...alltså det är såhär att närjag sover ensam hemma så brukar jag alltid ha fönsterlamporna i vardagsrummet och köket tänd....blir lite ljusare i lägenheten då liksom men fortfarande mörkt i sovrummet :) men idag så har jag släckt alla lampor...så jag är glad och stolt över mig själv :)

och en sak som jag är jätte glad över så ringde ju min älskling idag som jag skrev i tidif´gare inlägg :) min älskade älskling....finns ingen bättre än han...han är verkligen mitt allt...skulle mig inte klara mig utan honom...han finns alltid där för mig...visst lkan vi bråka men det löser sig alltid till det bästa...men jman behöver ha en urladdning ibland...och på 2 år så har vi väl haft 3 stora bråk eller vad man ska säga och det tycker inte jag är alls mycket så det evisar ju bara att vi är starka ihop liksom...han är mitt hjärta!!!!!

Den andra saken sm jag är jätte glad över är att min bror Mattias ringde förut och pratade lite och så frågade han mig om jag vill vara Gudmor till Dennis!!!! och självklart vill jag vara det...känns hur gulligt som helst att dom valde mig liksom...åhhh jag är så glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så nu blir jag gudmor till han och så är jag ju gudmor till Edwin med....men jag älskar både Edwin.Hugo Alvin och Dennis över allt annat....trollungar :) guuuud alla är så jäkla söta så jag bara vill äta upp dom :D


Och en tillsak som jag tror att jag får skriva nu är ju att Mattias och Carro ska GIFTA sig i samband med dopet :D :D Fasiken va kul va? :D :D GRATTIS GRATTIS!!!Så som sagt så har det varit en bra dag idag!

Imorgon så är det jobb som gäller igen...jobbar 15-22 och på lördag 12-01 och påsöndag är jag ledig så då hoppas jag på att få åka till Tette o Figge och kolla på lilla tjejen!! gosa lite :) Tvätttid har jag på söndag med mellan 10.30-14.00 och så ska jag hinna att kolla på alla repriser som jag missat i veckan och så självklart hoppas jag på att macke ska vara vaken på kvällen så att jag får prata med han meeeed :)

Ne nu har jag svamlat tillräckligt...ska lägga mig och kolla på BigBrother och försöka att sova! sover rätt dåligt på nätterna så måste försöka att somna nu så jag får min skönhetssömn!

Puss o Kram

Lämna ett avtryck :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0