Fredag

Ja då var det fredag och jagf tänkte skriva en rad innan jag far till jobbet....det blir heldag idag och eventuellt så åker jag på att jobba natten :( men men sånt är livet....får se huir det blir i helgen om dte blir jobb jobb jobb jobb...återstår att se.....nästa helg blir det JOBB JOBB JOBB JOBB :)

Var ju på massage i onsdags...åhhhh vad skönt det var! sen orkade man ju inte göra värst mycket nbär man kom hem...och igår jobbade jag lunchen...hade tänkt att åka och storhandla och hämta min mobil på klagningen men jag fick jour så det var ju bara att sitta hemma och vänta....men jag behövde aldrig åka ner....så jag kunde ju ha åkt...mne men...kul om man åker och så ringer dom...får väl ta det nästa gång jag är ledig


Ne nu ska jag ner i tvättstugan och se när vi har tvätt tid och sen ska jag åka til jobbet!

hej hej

jobb jobb jobb

Ja det kan man väl säga att det är just nu...jobb jobb jobb...men det ger ju pengar!
i söndags jobbade jag 12-22 i måndags 12-21.30 och igår 11-22 och idag jobbar jag 11-15 sen kl 4 ska jag på Massage......UNDERBART! Sen ska jag upp till pappa en sväng och sen hem och se älsklingen :) vi såg väl senast i söndags :) Mys mys mys


Ne nu ska jag göra iordning mig och sen bege mig!

Skriver mer ikväll!

Puss hejje

Tralla la

Jaha då är det lördag och jag är LEDIG weeee :)  skönt som faan att va hemma lite och umgås med min kärlek!

Igår var det midsommar....dagen började med att åka upp till mamma och pappa vid 12 för att äta middag med dom + mattias m familj! Sen runt 2 så åkte vi upp till dalängen...men vi åkte hem igen när det började regna....sen vid typ halv 4 så åkte älsklingen och jag hem....laga mat på kvällen och myste...Vi har ju inte setts på typ hela veckan eftrsom att jag jobbat kväll...hade hyrt 2 filmer som vi tittade på och kvällen avslutades vid typ 11 då vi somnade på 3 röda.

Åhhh i tisdags var jag på massage och fy faan så skönt det var....helt otroligt...,men det behövdes kan jag säga....ska tillbvaka på onsdag eftermiddag och få 45 minuter massage igen....dyrt är det...men det är faan värt pengarna alltså!

Snart ska jag börja städa tänkte jag...är inte så skitigt direkt...men lite pedant är man ju alltid :) skönt att ha det rent och städat!


ne nu ska jag sätta fart så jag blir klar!


Puss pusss

None

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har precis varit ute med Lydia på promenad....lagt disken i vatten....ska väl ta och diska snart.....och städa....usch....men det behövs damma och så har jag en himla massa tvätt som skulle behöva vikas....synd att det är så tråkigt bara :(

Igår spelade Sverige...och ja det gick väl inte så bra direkt...så nu är det inga mer Sverige matcher...så det är väl bara att lägga undan sverige tröjan :D Var bra mycket folk på jobbet igår...men som vanligt så kommer allt på en gång och det känns som att alla drar i en...hehe men det är kul när det är något att göra!

Imorgon då? Jo då är det midsommar....jag och Macke har bestämt att vi bara ska vara hemma....vi ska hyra film och laga mat och så.....vi har ju inte sett varandra så himla mycket nu i veckan eftersom att jag har jobbat varje kväll så imorgon blir det mys på kvällen!!Han blev tillfrågad om han ville jobba på midsommarafton och midsommardagen så det kanske han skulle göra...men han är ju hemma vid 3 typ :) Imorgon ska vi upp till mamma och pappa och äta middag på dan...om macke är ledig vill säga...annars åker jag upp själv :)


Jaha då får vi se om det blir jobb ikväll igen då...skulle väl tro att det blir så....har ingen som helst lust kan jag säga er. men det är bara att bita i det sura äpplet!

Ne nu hör jag att både disken och tvätten ropar på mig :P

Fredag

Yes idag är det fredagkväll och jag är ledig....sitter nu i soffan och lyssnar på jason Mraz....underbart.....funderar på att ta mig en cider....har inte rikigt bestämmt mig än :)
Har hunnit att umgås med min babe idag med...eller på eftermiddagen efter att båda slutat jobba...sen nyss kom Mackes polare henke hit.... och så messade ida så lägligt och undrade om vi skulle hitta på nåt...och självklart vill jag det!!! Så hon kommer och hämtar mig snart så ska vi åka och fika hos några vänner :) Låta Henke och Macke vara i fred lite och prata kill snack...hahaha....
Imorgon ska dom på 10-års jubileum på vammar....så då blir det väl en helkväll för dom :) men mig gör det inget för jag ska ju ändå jobba...

ne nu ska jag nog gå och klä på mig...sitter ju i morgonrocken än :) duschade för en stund sen och om man ska iväg och fika så är det väl rätt bra att ha kläder på sig!



Älskar dej Marcus.....så himla mycket!!!!!!


Puss o kram

Onsdag

Ja idag är det onsdag och just nu så sitter jag i soffan efter att ha jobbat och lagat mat åt sambon....så nu unnar jag mig en stund i soffan.....ska ta och städa snart när jag har fått mer energi!

Imorgon ska jag upp till mamma och pappa och vara där hela dagen...lovade Edwin att komma upp och bada med han i polen hela dagen :) passa på att få en härlig bränna med...weeeee!!!!
Sen på kvällen ska jag mysa med min älskling för han åker till Hambyrg på fredag morgon med jobbet....dom fick det som julklapp.....bo på lyxigt hotell och grejer....kul kul.....och på söndag kommer han hem så imorgon blir det mys för hela slanten kan jag lova!

Ne nu är det dags att sätta lite fart här hemma, sen ladda upp inför morgon dagen då det blir bus med edwin och hugo för hela slanten!



image16
 





RSS 2.0