Åhhhhhh

Klockan är 16.40 och det är nästan kolsvart ute.....helt otroligt.......visst kan det vara mysigt med...men inte när man är ensam hemma...åhhhhhh

Popcorn

Jag sitter här och funderar....har precis gjort micropopcorn.....hur vet dom hur många kärnor dom ska lägga i påsen? Är det någon som har suttit och provat sig fram? Jag menar dom kan ju inte stoppa i förlite  och dom kan ju inte stoppa i för mycket för då går ju påsen sönder i micron? Sen är det ju även såhär att alla kärnor blir ju i nte poppade...alltid så är det o poppade kärnor i botten på skålen..haha...vilka funderingar jag har :)

Ligger och kollar på du är vad du äter och äter choklad :P så jävla nyttig jag är :D


Faaaaan jag vill me ha en snygg blogg :(


nu är det förhoppningsvis klart att det blir åre och nyårskryssning med Emil och Anna...ja macke med såklart....ska bli riktigt kul! får reda på på måndag om anna får ledigt så att vi kan åka till åre!

nu ska jag titta vidare på tv

Älskar Marcus♥

Längesen

Ja det var länge sen jag skrev blogg har jag hört.....

Tony vill att jag ska skriva om i lördags så visst

Började hemma hos mej av att ida kom runt 5...dags att korka upp tände massor av ljus och satte oss i köket med ett varsit glas vin...nam...sen kom stina vid 6 och vi drack och skrattade och tog kort :) sen åt vid och drack ännu mer....sen vid typ kvart över 11 så gick vi ner till Melkes...beställde en drink.....sen kom Jimmy och Matte dit och vi pratade med dom lite...blev en till drink.....sen vart det Teqila...ja Tony vi drack det på melkes och inte davidssons...och det var ju till och med dej jag beställde det va :) Hur är det med Minnet!

sen vi 1 så blev det davidssons...sen vid 2 bar det av hemmåt.....söndagen kan man väl sammanfatta såhär .....soffläge hela dagen....gick väl kanske 10 meter sammanlagt på hela dagen....


Kommer en lite längreversion när jag har tid och när jag orkar skriva :)föresten så harat jag TRE.....får jag inte mitt simkort imorgon så ringer jag och säger att dom får avsluta mitt abonemang hos dom direkt!

hej hej

RSS 2.0