Bara du och jag, mamma

 

Hämtade boken idag som ingrid har skrivit om händelsen om Cajsa, man trodde att man visste det mesta men man får reda på så himla mycket mer, ingrid har verkligen blottat sig själv, hennes familj! Otroligt starkt av henne att skriva den här boken! Man får reda på allt från början till rättegångarna och till den slutgiltiga dommen och även hur det har varit tiden efter!
Jag har sträck läst boken idag och det är många ggr som man har fått en stor klump i halsen och tårarna runnit! Saknaden är enorm!
Utdrag ur boken:
" 1-årsdagen efter Cajsa blev en ljus dag som vi önskat,det var många ljus som lyste på Cajsas grav den kvällen.Många ljus var också tända vid den plats som hon dog på,det lyser alltid ljus på platsen i Smedby och det tänds nya ljus ännu trots att det i skrivande stund är 6 år sedan Cajsa dog.""Cajsa ligger på marken. Hon är våldtagen.Blodet från knivhuggen strömmar från hennes kropp. Hon kippar efter luft,hyperventilerar för att få luft. Fortare och fortare fylls hennes lungor med blod. Den vita täckvästen dränks av blod,löven under henne är fulla med blod. Den galne mannen som våldtagit och knivhuggit henne lämnar henne. Cajsa är ensam kvar på marken.hon blir mattare och orkar inte kämpa längre.
Våldtäksmannen kommet tillbaka till den döende Cajsa. Galningen tar tag i hennes armar, han släpat henne en bit upp i skogen. Cajsa stönar tungt,han lyfter upp en 12 kg sten och slungar den mot hennes huvud. Mördaren fullbordar sitt mord.
Cajsa tar sitt sista andetag.
Cajsa dör."


Det finns inga ord för den här fruktansvärda händelsen, det är nu 7 år sedan men det känns fortfarande lika mycket i hjärtat!

 

 

 

 

Himlens vackraste ängel!

 

 

 

Jag rekomenderar alla att läsa denna bok, man får en helt annan insyn i allt

 

 

 

 

 

 

 


Lämna ett avtryck :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0