Jul jul jul

Ja snart är det julafton och det ska bli så himla mysigt....skulle ju varit mysigare om macke och jag skulle varit på samma ställe :) Men iår så firar vi på varsitt håll...jag vill vara med min familj och han vill vara med hans familj så då sa vi att vi kunde dela på oss och sen så myser han och jag till det senare på kvällen när vi kommit hem och så!

på tisdag kväll ska vi till Gusum och spela bingolotto och umgås var det tänkt....såååå mysigt så :D

Först på julafton så ska jag upp till mamma och pappa på julfrukost med diverse släkt och så...sen blir det väl att åka hem en sväng och sen upp till mamma och pappa runt 4 där någongång....för jag hörde ryckten om att tomten kommer sent till oss iår :) ska bli så mysigt att fira jul med föräldrarna syskonen+ respektive och såklart brorsbarnen!

Sen på juldagen är det jobb som gäller Då ska ju nämligen Kenny,Robin och Anton spela och det kommer bli så jävla skoj....var ju ett bra tag sen dom spela så det här kan ju inte bli bättre....så se till att komma nu på Juldagen!!!!!!!

Idag håller jag på att storstäda som fasiken...har bara köket kvar nu men jag satte mig ju här och då blir man ju så himla seg.....ska slänga mig en sväng på soffan när köket är klart för jag är så jäkla trött...gäääääääsp!

Ne nu är det bäst att göra klart här hemma så att det är fint till julafton :)

Lämna ett avtryck :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0