Godnatt!

Nu är jag hur mätt som helst.....blev ju hemmagjord pizza idag och det var verkligen gott!
Men nu ska jag sova för imorgon är det måöning som gäller hela förmiddagen, se hur vädret är sen på eftermiddagen, är det bra väder så åker jag och Melissa in till Stan och möter upp bettan för en sväng :)
Se hur lillan sover inatt, blandade ut ersättningen med lite välling förut, inatt sov hon ändå rätt ok, hon vaknade vid kl23 och  02 och var sådär hysteriskt ledsen, försökte lägga ner henne när hon somnat men då blev det mer skrikande, efter ett tag så la jag mig i sängen och melissa med och efter ett tag så somnade hon och jag kunde lägga ner henne bredvid mig så sov hon till kl 6 eller nåt sånt
Nä Godnatt allihop

Färger

img_9296 (MMS)

Yes idag var vi och köpte färg till huset! Uppifrån ocn ner : Grå i hallen,Äggvit i köket och matrummet, brunaktig i vardagsrummet och självklart ljusrosa i Melissas rum! Sen är det bara färg till vårat sovrum kvar, men det var nyss målat så vi ska se vad vi vill ha för färg där så köper vi det själva :) Imorgon förmiddag bär det ut och spackla och måla lister....melissa ska vara hos Farfar och farmor2 :)


GodKväll

Hej hej på er!
Då är det torsdag kväll och Macke är ledig imorgon....hur skönt som helst!
Åkte ut till bettan o dom igen förut runt 4 för vi hade tråkigt och dom va ju ändå hemma....blev bjuden på kalas god mat som vanligt! sen hem och sen till ica för att köpa ersättning och välling, lillan fick 50/50 förut innan hon däckade vid 19.30 och hon har ännu bara vaknat en gång men då var det i princip bara att stoppa in nappen! Men vi får väl se hur natten blir....man kan ju alltid oppas på det bästa!
Imorgon runt kl 1 ska vi till Gusum, ska till malin och fika, eller fika och fika hon skulle ju göra mat och grejer.....det får man alltid när man kommer dit, bortskämd blir man ju :D Men det ska bli hur kul som helst att ses för det händer tyvärr inte så ofta.....men snart så :)
Ne nu ska jag nog ta och gå och lägga mig så jag får sova lite ifall skruttan får för sig att vakna!

Hoppa ur soffan rätt fort när katten kom u...

img_4571 (MMS)

Hoppa ur soffan rätt fort när katten kom upp med den är leksaken


Vilken natt!

Inatt har det inte varit roligt, lillan somnade igår ca. 20.00 och sov till kl 23 ungefär och sen dess så vaknade hon hysterisk 1 gång i halvtimman ungefär till kl 07.30, så från 07.30 till 09.15 så sov hon utan att vakna men jag känner mig rätt tung i huvet efter en natt med nästan ingen sömn alls, jag förstår inte vad som är fel? Man känner sig så himmla värdelös och ännu känsligare blir man ju när man är helt slut! Det gör absolut INGENTING att hon vaknar om nätterna med 2-3 gånger skulle passa bättre tycker jag! Missförstå mig rätt, jag älskar denna unge överallt annat men vissa dagar är man mer slut än andra och humöret i botten!
Ska ner på ica sen och köpa Godnatt välling och börja blanda ut ersättningen lite lite och se om det hjälper, lär väl höra moral predikningar nu om att dom inte ska ha välling förns dom är 6 månader osv osv men just nu så provar jag allt för att försöka att komma fram till en lösning! Aja nog pratat om det!
På förmiddagen idag efter att vi vaknat så packade jag väskan och in med hund och unge i bilen och åkte ut till bettan,det är underbart att åka ut dit och man får ju lite avlastning på köpet:) Så skönt att slippa gå promenad med loppan, bara släppa ut henne där så hon får busa av sig lite :D
Lillan ligger just nu i denna stund naken i sängen och myser, precis fått mat så nu är hon nöjd, men det vänder väl snart kan jag tro :) då blir det ett bad för hennes del :)
Ne om man ska försöka att hitta lite ork tilol att ta tag i allt här hemma då!

Guuuud va dålig jag är

på att blogga....men lillan har varit grinig dom senaste 2 nätterna så när hon sover om dagarna så passar jag med på att sova så att man har lite ork till energiknippet när hon är vaken!
Annars så händer väl inte sådär mycket, börjat packa ner lite saker, sånt som ändå inte används! på lördag ska vi ut till huset och spackla och måla lite lister, det är ju en start iallafall :)
Dags att hoppa i säng nu tror jag!

Måndag

Jaha då har det varit lite dåligt bloggande för min del, men igår var bara en skitdag....var på uselt humör hela dagen så jag orkade inte blogga ett dugg!
Idag så känner jag mig hängig, ont i huvet och frusen....har väl med den såkallade sommaren att göra elller ska vi kalla det höst???
Blir inge mer skrivande idag för nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att det blir en bättre bloggdag imorgon!

Är det lördag så är det:)

img_6234 (MMS)

Är det lördag så är det:)


Lördag kväll

Jaha lördagen lider mot sitt slut.....
Älsklingen och jag har precis käkat pastasallad...lite sent men gott var det :) Lillan har precis somnat.....var uppe länge idag, hon var hos farfar och farmor2 nu ikväll så hon kom inte hem förns vid 21 och då var det gröt dags och sen lite mys och bök i sängen :) Men hon lär väl sova gott inatt får vi hoppas :)önt på soffan när hon var i
Jag passade på att ligga och ha det skönt på soffat medans hon var iväg :)
Blev inget färgköp idag för vi var ju tvugna att mäta för att se hur mycket färg det kommer att gå åt :) Men vi är NÄSTAN klara med färgvalet iallafall, tycker det är så svårt för det blir ju aldrig samma färg på väggarna som det är på färgen på "pappren" i affären......men det blir nog bra i slutändan. Nästa helg blir det att tillbringa där och spackla och ta bort alla golvlister och måla dom.....åhhhh det kommer bli så fiiiint!!!!!!
Mätte även idag för att se hur hundgården kommer bli och hur mycket material det kommer gå åt så det kommer bli perfekt för loppan :)
Imorgon är det tvätt och bak dag....måste verkligen komma ifatt med all tvätt och Macke behöver bröd till veckan!
Nu ska jag ta min godispåse och slänga mig framför tv:n en stund innan det blir sängen!

Sitter och äter lite citronsorbet och det ...

img_7777 (MMS)

Sitter och äter lite citronsorbet och det är verkligen hur gott som helst!


Lördag!

Jaha då var det lördag igen :)
Lillan ligger och sover förmiddag, dom 2 senaste nätterna så har hon sovit jätte bra faktiskt, vaknat ca 2 ggr per natt så man har fått sova lite :) Sen vet jag ju inte, vi körde med NAN ersättning med i förrgår så köpte vi Semper istället för att se om det var bättre och sen vi började med den så har hon ju faktiskt sovit bra :S ska nog fortsätta med den tror jag faktiskt!
Idag så är det full rulle, när lillan vaknat så ska vi åka och köpa färg, dock har vi inte bestämmt riktigt om vi ska köpa den här eller om vi ska ta en tur in till stan!
Ni missar väl inte tävlingen hos Sara?????

mer läsare?

Gör som jag och många fler andra, klicka dig in på Här länken och skriv in din blogg adress och få fler läsare :)

Tävling

Jag är med och tävlar om ett personligt smycke hos Sara i sammarbete med Whopsydaisy.se
Gå in och tävla du med vettja!

En som sover gott:)

img_8493 (MMS)

En som sover gott:)


Fredag

Jaha då var fredagen snart mot sitt slut!
Idag så har vi umgåtts med bettan o familj nästan hela dagen och på eftermiddagen var vi där ute och firade Marcus som har Fyllt år.....fick tacos och tårta,paj och massor med kakor och grejer....hur gott som helst men jag kände mig lite som en ballong när jag kom hem :)
Nu ikväll har jag stått och gjort hallon sorbet och Citronsorbet, men blir att göra dubbla satser nästa gång tror jag,smidigt när man kan göra själv tycker jag och goda blev dom, men citronen vart bäst :) ska nog ta mig en skål strax :)
Imorgon ska vi åka till MM och köpa färg och grejer, även ut till huset och mäta för hundgård osv .....
Här kommer några bilder som jag inte visat.....från nä'r vi var och badade :)

Hallon sorbet

Rätt lätt att göra.....
Mixa halvfrysna hallon till en smet...lägg sedan i frysen och rör om lite då och då, när den har en krämig konsistens är det bara att äta :D
Bilder kommer imorgon!

Citron Sorbet

Här kommer ett recept på nåt så himelsktgott :)

Citronsorbet
2,5 dl vatten
2 dl socker (Jag minskade lite på sockret då jag inte ville ha den så söt)
1 citron, det finrivna skalet
2 dl citronsaft
2 äggvitor
1-2 droppar gul hushållsfärg (valfritt)

Koka upp vatten och socker till ett sockerlag, sockret ska ha smält helt. 
Tillsätt citronskalet och citronsaften. Låt svalna helt.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum, tillsätt några droppar färg i skummet och blanda äggvitorna i citron/sockerlaget. 
Rör om ordentligt och frys in.
Rör om med en sked ett par gånger under infrysningen så att sorben blandas ordentligt och får luft.
Lycka till :)

Hej hej hej!

Usch vad jag har bloggar dåligt idag, men har inte haft så mycket tid tyvärr, varit i kvarnvik på mariashus med ida, sen hämtade vi upp Bettan och David så hängde dom med till jysk och så käkade vi på kockens...så himla gott:) på jysk köpte jag ju stolsöverdrag till våra stolar i köket eftersom att katten gått loss på varenda en av dom, men dom vart jätte snygga med överdragen faktiskt och billiga var dom nu med, kostade bara 60 kr styck! Sen hem och vänta på macke, när han kommit hem så drog jag och Melissa ut till Bettan och drack lite kaffe :). Imorgon blir det att åka och köpa färg till huset sen på lördag åker vi ut och väljer golv, så snart kan vi börja att fixa och måla, det ska bli så himla kul att göra det till sitt eget med färg och så! Ska även ge mig på att göra sorbe imorgon, kollade på Tinas sommarkök och hon gjorde det på ett så lätt och smidigt sätt så det kommer nog bli jätte bra:) en gång åt jag en citron sorbe och den var så läskande och god men om man gör den själv så lär den väl bli jätte sur? Ne nu säger jag godnatt!

Dagens inköp blev överdrag till våra kökss...

img_5132 (MMS)

Dagens inköp blev överdrag till våra köksstolar som katten klöst sönder:)


Godmorgon!

Idag gick vi upp kl 7 och har nu hunnit med promenad och frukost...lillan åt gröt som aldrig förr....en hel portion faktiskt :)
Ska väl lägga henne strax igen då hon vaknade förut av att hon var ledsen så hon sov inte klart, och så måste hon ju vara pigg och glad vid halv 11 när Ida kommer och hämtar oss för en tripp till kvarnvik :)
Natten har varit ok, lillan vaknade vid 1 och var så ledsen så jag bar över henne till våran säng och hon somnade om efter ett tag, sen har hon vaknat lite då och då, men lite skönare att ha henne bredvid och bara slänga in nappen än att gå upp i mörkret och leta :)
Idag är det torsdag och det är så skönt för det är marcus sista jobbar dag, han är alltid ledig fredagar :D
Nu ska jag ta min lilla hulda och lägga henne!

Nu är det dags att sova, får väl se hur lä...

img_2776 (MMS)

Nu är det dags att sova, får väl se hur länge man får sova innan lillan vaknar och vill ha mat! Godnatt alla!!


Kväll

Sitter i soffan och kollar på livet på BB, men jag känner i huvet och ögonen att det är dags att sova strax och hoppas på en bättre dag imorgon, hoppas det inte blir så mycket skrik!
Ska väl gå ut med loppan och sen discha och stupa i säng efter det

Hallå mina vänner!

Nu har vi precis käkat middag, det blen köttbullar potatis och sås, middagen här i huset blir alltid sent då Marcus inte kommer hem från jobbet förns runt 18.00 och då får han ta lillan så kan jag laga mat i lugn och ro. Lillan satt med oss och åt en halv portion med gröt och till det fick hon egengjord katrinplommon pure som jag gjorde tidigare idag, då hon blir hård i magen av gröten så går det åt rätt mycket katrinplommon och istället för att köpa en drös med små burkar så satte jag igång och gjorde egen förut.....hur lätt som helst.
Köp torkade katrin plommon i mataffären
Lägg dom i vatten några timmar så dom suger åt sig och sväller upp
Sen är det bara att mixa och ha i lite av spadet som dom legat i tills det blir en slät och lätt pure....
Det blir rätt mycket pure av en påse plommon så nu har jag fryst in så vi har ett tag :)
Macke ligger i badet och lillan ligger på golvet och sparkar, hon har nästan inte gråtit nåt sen macke kom hem, det är ju helt otroligt. Ska försöka hålla henne uppe lite längre idag och sen se om hon sover bättre.
Imorgon kommer Ida och hämtar oss vid halv 11 och då ska vi ut till Marias hus och strosa runt :) Tänkte även visa henne var huset ligger som vi ska hyra :) Så hon vert vart hon ska åka menar jag :D
Ne nu börjas det igen, bäåst att ta henne så hon inte ligger där på golvet och somnar :9

Onsdag!

Jaha då var det onsdag och det har inte varit en rolig förmiddag alls, lillan har skrikit skrikit och skrikit, verkligen ingenting har hjälpt och man känner sig ju så himla hjälplös när man inte vet vad som är fel och man inte vet vad man ska göra för att hon ska sluta vara ledsen.....det gör ju ont i mitt hjärta. men nu efter lite morot och majs pure och lite katrinnplommon så somnade hon i sängen, bara hoppas hon sover ett tag och vaknar pigg och glad som hon oftast brukar vara.....som hon har varit idag har hon aldrig varit förut så nåt är ju fel...aja vi får väl se sen!
Nån som har några tipps på sovrutiner? Vi brukar försöka att hålla henne vaken från kl17-18 på kvällen men sen vid 20 så är hon jäötte trött och grinig så hon somnar, sen oftast vaknar hon helt hysterisk vid 01-02 och 04-05 det tar ungefär 1 timma att få henne att somna om, varken napp,snutte eller mat hjälper just då (hon vaknar även mellan dom tiderna men då hjälper oftas nappen eller att man ligger och buffar henne) men det har varit så sen 1 månad tillbaka ungefär, innan det så vaknade hon oftast 2-3 ggr per natt och fick mat sen somnade hon om. Man känner sig ju lite som en Zombie när man inte får sova själv på nätterna....självklart så räknar jag ju med att få gå upp några gånger det vet jag, men just att hon sover så dåligt....
Men jag älskar henne över allt annat ändå :)
Ni får usrsäkta mig men nu ska jag med ta och vila lite :)

Hej hej igen:)

Åhh jag kom precis på att jag är hundledig hela dagen imorgon för loppan skulle följa med macke till jobbet, kul att jag kan vara borta hela dagen men att ingen är hemma och det ska bli skit väder:) fick erbjudande om att följa med till badhuset i Linköping men jag vet inte riktigt om jag har ork till det! Blir nog hemma istället och bakar macke bröd och städar lite! Mamma ska till Ikea så hon fick i uppdrag av mig att köpa flyttkaetonger på jula, dom verkade väldigt stora och bra, kan man ju faktiskt börja plocka ner sånt man inte använder! Ne det var allt för idag nu ska jag försöka att sova!

hej hej

img_7816 (MMS)

Hallå hallå....inte bloggat så mycket idag pga att jag inte haft tid eller ork....lillan har varit grinig inatt och iprincis hela dagen så när jag väl har haft tid till annat så har jag faktiskt vilat! Annars idag så har jag bakat bröd mellan lillans skrikattacker, i eftermiddags efter marcus slutat jobba så var vi ute i huset och kollade och bestämmde diverse saker...så som golv och färg osv....så nu är det bara att köpa färgen vi vill ha och börja lite smått att fixa......det ska bli så jävla kul!! Nu ska jag lägga mig framför tvn en stund innan det blir sängen för min del! Såhär blev brödet föresten, as gott är det med!!


Sitter och väntar på att macke ska komma f...

Sitter och väntar på att macke ska komma från jobbet så ska vi sen åka till huset och försöka komma överens om färger till rummen:)


Idag är det en grå dag så då passar jag på...

img_7968 (MMS)

Idag är det en grå dag så då passar jag på att baka lite bröd!


GodKväll!!!

Idag har det hänt mycket, lillan vaknade vid 7 och somnade om vid 9 och sov till 11....ja jag passade med på´att sova då :) Sen så åkte vi ut till Bettan en sväng och blev bjudna på mat...nam nam nam var det kan jag lova....hon är allt bra på att laga mat hon :)
Sen hem och dammsuga och torka golv och så till kvarnvik en sväng.
Dom som känner oss vet att vi vill ha ett hus eller iallafall större lägenhet, vi vill dock inte köpa något hus i nuläget pga att det är ostabil marknad och att man inte får helt banklån vilket jag tycker är skit egentligen för är man unga så har man kanske inte haft råd att spara så himla mycket pengar så att man kan slänga fram flera 100 tusen själv bara sådär....MEN då kom vi på för några månader sen att man kan ju faktiskt leta efter ett hus att hyra....så får man ju känna på lite med hur det är att ha ett hus!
Igår så åkte vi ut till Ukna för att kolla på ett hus vi hittat att hyra....för det första så kände väl jag (Även macke tror jag) att det var lite långt ifrån civilisationen och det var ganska mycket att göra i huset tyckte jag, köket var väl sådär och även badrummen.....dock var tomten perfekt!
Idag ringde macke på dan och sa att han skulle kolla på ett hus i Kvarnvik efter jobbet och självklart så ville ju jag med kolla på det!!!!!!Så vi packade in oss i bilen och åkte och möte upp macke. Huset vi kollade på ligger på 4 rok, fanns en del att göra som att lägga golv i ett av rummen och måla/tapetsera....men det är ju inga problem....kollade även med dom om man fick bygga en hundgård och det var inga problem alls, så vi har pratat om det ikväll och vi är 100% säkra att vi vill hyra det :D bara kolla med ägarna om vi kan börja fixa därinne nu snart så att allt är klart när vi vill flytta in, förmodligen så blir det till 1 Oktober,alltså jag är så himla glad så det finns inte! Har dessutom redan börjat möblera i huvet :D

Snart kommer det ut en riktigt rolig nyhet...

Snart kommer det ut en riktigt rolig nyhet i bloggen, tycker jag iallafall:) bara vänta på att åskan ska dra förbi så ska jag skriva ett längre inlägg!


Såhär hittade jag lillan efter en stund, å...

img_6331 (MMS)

Såhär hittade jag lillan efter en stund, åt fel håll


GodKväll

img_1774 (MMS)

Hallå hallå! Nu har vi precis käkat kvällsmat som bestod av egengjorda hamburgare och gud så gott det var! Mätt som satan :) Idag har vi ju som sagt rensat och vad grejer vi fick bort, en del sparas,slängas och skänkas. Så nu har vi lite mer plats iallafall, men vi är väl rätt överens om att vi behöver ett större boende, så det är bara att leta leta leta. Tack så mycket till Bettan som tog lillfia några timmar så att vi fick allt gjort! Hon hade varit grinig den sista timman men vi höll henne uppe till kl 20.30 och hon somnade ganska så bra ikväll....lite gråt som snabbt gick över så nu sover hon så skönt, bara hoppas det blir så hela natten. Fick förövrigt svar från veterinären idag och Loppan har urinvägs infektion så på måndag blir det ner till apoteket och hämta ut medecin till henne så att det blir bra, ska även fortsätta med hennes droppar i ena örat för det är inte bra ännu, bara att tragla på för vi kan ju säga som så att hon gillar det verkligen inte :) Imorgon förmiddag drar vi till näs och hälsar på Marcus farmor och farfar en stund och sen åker vi ut på ett litet äventyr....tihi :D Ne nu blir det att slänga sig på soffan en stund innan det är dags för sängen för min del iallafall....macke lär väl sitta uppe och spela lite sa han. hej hej


Sötfia

img_3494 (MMS)

Sötfia


Rensning!

Yes idag blir det rensning som står på schemat här hemma...plocka bort så mycket skit som möjligt!
Det är inge roligt men skönt som sjutton när det är klart....och man får massa plats över :D Bettan är snäll och ska ha Melissa under tiden....hon är guldvärd....blir ju lite lättare och framför allt fortare när både jag och macke kan ge ägna oss 100% att rensa.....Ne dags att börja!

Lite förmiddags bus med pappa

img_5997 (MMS)

Lite förmiddags bus med pappa


Snart

Lillan ligger och sover en stund...hon va för trött för att hålla sig uppe till 8 så hon får ta en powernapp!
Snart blir det mat, potatisgratäng kött och en god god sallad till:) nam nam nam....är hur hungrig som helst!
Var hos vet med Loppan förut...inte bra i örat ännu och antagligen urinvägsinfektion eller nåt åt det hållet,ska ringa och få provsvaren imorgon....och det kalaset går på 900 riksdaler.....ja inte är det billigt att ha hund inte.
För övrigt så var vi hos bvc imorse (Ja vi bokade om vetrinärbesöket till eftermiddagen) Jag frågade lite om hennes sömnbesvär på nätterna och varför hon vaknar så ofta och är alldeles jätte ledsen, hon trodde det kunde vara att hon inte kom in i djupsömnen ordentligt och bara sover ytligt, så hon sa att vi skulle försöka att få henne att sova så lite som möjligt på dagarna och låta henne somna in själv för att hon ska ha lättare att somna när hon vaknar på nätterna.
Nu måste jag kolla in maten!

Håller på att göra lite mat till lillan

img_8041 (MMS)

Håller på att göra lite mat till lillan


Hej hej

Oj idag har jag varit riktigt dålig på att skriva här men det beror på att jag har varit så fruktansvärt trött...lillan har vaknat till och från inatt och inte kunnat somna om....tillslut så gick vi ut och la oss på soffan och så somnade hon på min mage...hon sover skapligt när hon får ligga på mage, när hon ligger på rygg så vaknar hon jätte lätt,men det går inte att få henne att somna in på mage själv utan man får isåfall vända på henne efter ett tag när hon väl har somnat på rygg, men jag tycker att det är lite otäckt med tanke på allt man hört om plötsligspädbarnsdöd och allt! Nu ligger hon hur som helst på mage i sin säng men jag tittar in ungefär varannan miut :D
Men nu ska jag ta och försöka att vila lite jag med!

Renovering

Yes....redovering av mig själv alltså :) Avslutade den härliga dagen med ett varmt bad med olja, inpackning och skrubbning....avkopplande och skönt kan ni tro :D och inte att förglömma så har jag värlens lenaste fötter tack vare min favorit faster som alltid har mig i tankarna ♥
Föresten så tappar jag fruktansvärt mycket hår, alltså det är helt otroligt...ser ut som att jag har tappat en hel peruk när jag duschat....hur kommer sig detta nu då? Fasar ju för att tvätta håret för när jag ser allt hår så känns det som att jag kommer vara flintskallig inom 1 månad!!
Lillan sover och jag ska nog med ta och göra det snart...hon va lite gnällig på kvällskvisten och kollade och visst hade hon 38,5 i feber så en alvedon och sängen fick det bli och kollade nyss och hon verkar sova rätt gott....men återstår och se hur natten blir, hoppas på att få sova mer än föregående natt iallafall, man blir så seg i huvet att vakna och gå upp typ 15 ggr per natt....MEN jag älskar henne ändå :D
Imorgon ska jag vara på BVC kl 09.00 och tydligen ska jag vara hos vetrinären med loppan kl 09.00 hur nu detta ska gå till? Får väl ringa bvc och boka om tiden till nästa vecka istället och hoppas på att hon har en tid för vägning och mätning samt att jag kan få svar på en del frågor jag samlat på mig
Nae nu ger jag upp och går och lägger mig!
Tack för idag bettan och Mattias+barn:D
Godnatt!

Hallå hallå!

Sitter i soffan helt slut efter en heldag i solen....men oj oj oj så skönt det var att komma hemifrån :) och lite lätt rödmosig på kinderna blev man känner jag nu :) Lillan har skött sig exemplariskt hela dagen tycker jag....och gissa om hon gillade att bada....trodde inte det eftersom att här hemma protesterar hon om vattnet är ljumet i badet men inte i poolen inte....plaska som aldrig förr:) Dock blåste det lite så när man var ovanför vattenytan så blev det lite kallt :)  Bilder från badet kommer under helgen....blev någ massa fina kort :)
Har precis gett henne gröt nu och hon åt nästan en hel portion, nu sitter hon i gungan innan det är dax för bad om ungefär 10 minuter:)
Ne nu ska jag ta lillan som gnäller lite!
Hej hej

Lillan och hennes älsklings gamel faster!

img_2190 (MMS)

Lillan och hennes älsklings gamel faster!


Sitter vid Poolen i sörping och har det un...

img_1877 (MMS)

Sitter vid Poolen i sörping och har det underbart! Lillan har badat som bara den och älskade det verkligen, hon har precis sovit en stund! Det här är livet!


Bad och sol!

img_6113 (MMS)

Bad och sol!


Godmorgon!

Godmorgon mina vänner!
Här har vi varit vakna till och från från kl 05.00....börjar kännas i huvet nu:) Men snart dax för lillan att sova en stund igen och då ska nog ja med passa på :P
Inatt har hon varit jätte gnälli...man får så ont i hjärtat när man inte vet vad det är eller vad hon vill,jaja vi får väl se hur den här natten blir.
Jag är hundledig idag :D Loppan fick följa med macke till jobbet :) Rätt skönt för då kan jag njuta av solen idag tillsammans med bettan m familj vid sörpingsbadet....bara hoppas dom går upp snart så vi kommer iväg skapligt :D Men känner jag dom rätt så...njaaaa tidigt och tidigt.
Ne nu ska jag ta lillan och bädda ner henne i sängen så hon vaknar på lite bättre humör :)
Hej hej

Tävling

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från smyckesboxen hos Mammatillyrla
Va med och tävla du med! HÄR hittar du tävlingen

Morgonmys i sängen när pappan och loppan å...

img_3334 (MMS)

Morgonmys i sängen när pappan och loppan åkt till jobbet


GodKväll

Helt slut är jag.....snart dax att gå och lägga sig!
Kvällen har gått i e!tt....handling,matlagning,promenad med hund och läggning av lillan!
Sitter och kollar på livet på BB samtidigt som jag skriver....får ett sånt lyckorus av det programmet :D
Imorgon blir det väl att sitta hemma och glo som vanligt eftersom att man inte har någon hundvakt....fy faan så tråkigt!!!
Ne nu går jag och lägger mig

Äter lite kvälls mat och kollar på folk so...

img_6666 (MMS)

Äter lite kvälls mat och kollar på folk som föder barn:)


God eftermiddag:) lillan ligger i sängen ...

God eftermiddag:) lillan ligger i sängen och myser, vi ska snart åka ner till viken och handla och hämta pappan vid bussen! kommentera och tipsa gärna om vad ni vill att jag ska skriva:P


Städning

Ja jag borde väl städa istället för att sitta här, men har inte direkt nån energi efter natten och inte blir man piggare av värmen heller, lillan sover och loppan ligger i sovrummet framför ac:n och sover.
Undra vad man ska hitta på för mat idag? Blir väl att åka till affären och strosa runt tills man kommer på nåt :) Måste även komma ihåg att hämta älsklingen vid bussen 17.30 då han inte fick upp låset till cyckeln imorse :P
Ne nu ska jag sätta mig och kika runt lite på metoder man ska ta till när lillan ska ska sluta med napp.....

Godmorgon!

Eller ja god och god vet jag inte riktigt, sprungit upp 1 gång i Halvtimman hela natten för att lillan vägrat sova utan napp,försöker att vänta ut skrikandet och gråten men så måste jag ju även tänka på macke som går upp och jobbar 04.30 och är hemma vid 17.45, tänkte att vi ska ta det tors-sön natt istället då macke är ledig! Nu ligger iallafall lillan och sover efter en halv portion gröt! Idag blir hon 4 månader:) ska köpa steg nr 2 på ersättningen och även nr 3 nappen till flaskan och se om hon får i sig lite mer mat och håller sig mätt längre! Ne nu ska jag ta och passa på o vila lite så man orkar ta tag i bomben som har slagit ner i lägenheten!

Tävling

Jag är med och tävlar om ett valfritt Iphoneskal hos Mammatillyrla i sammarbete med Erikas Garderob
Va med och tävla du med. Här hittar du tävlingen

Buzzador

För ett tag sen så registrerade jag mig för att bli en buzzador, det är en sida som man blir medlem på och får olika saker som man har chansen på att få prova och rapportera hur man upplever det, kan va allt frpn kaffe maskiner,mat,balsam...ja allt möjligt! Det är riktigt kul!
Härom dagen så kom jag med i kampanjen att prova Doves Nya balsam....fick en stor flaska och flera stycken så flaskor som man kan ge till vänner och bekanta så som med får prova och det här balsamet är nog det bästa jag har provat och jag kommer att köpa det hädanefter :)
Vill ni med få chansen att komma med i kampanjer och prova olika saker så skriv en kommentar med er mailadress här så skickar jag en inbjudan! :)

Jag är tillbaka :)

Ja ett tag iallafall :) Tack så mycket Sara för att du gjorde en skit snygg desig åt mig :)
Kan ju inte lova att jag kommer vara jätte flitig men jag ska iallafall försöka :) Mycket har hänt sen jag skrev sist....men det största är att vi har fått våran underbara dotter Melissa....Hon är det bästa som hänt mig och tiden går så fort, imorgon blir hon redan 4 månader, vart har dom 4 månaderna tagit vägen? Hon gillar inte längre att ligga på rygg utan rullaröver på mage efter 2 sek,försöker kråla sig fram, men efter ett tag blir hon sur för att hon inte kan rulla över på rygg igen :)
Ne mina vänner nu är det snart läggdax så att man får sova lite innan lillan vaknar igen!

RSS 2.0