Torsdagkväll

Jaha då var det torsdag kväll igen då....veckorna bara går liksom...samma saker gör man varje dag typ....thats life!

Började jobba vid 3 idag....har mått illa i omgångar hela dagen och så sa micho vid 4 att källaren skulle rensas och städas och jag åtog mig det...hellre att jag är där nere när jag inte mår 100 än att vara uppe oh inte kunna ge kunderna 100% service liksom.....faan känner mig helt konstig i kroppen...mår illa och kallsvettas....hoppas bara inte det är nåt virus på g för det har jag liksom inte tid med! har så mycket som ska hinnas med...
Ska ju vaera ledig fre/lör nästa vecka men jag skulle behöva vara ledig torsdag kväll med....är ju rätt mycket med tårtorna som ska förberedas....dekorationer som jag inte man göra förns kvällen innan...hmmm...och på fredagmorgonen så ska jag vara hos malin vid 9 och klippa och slinga....sen hem till mamma o pappa  vid 11-11.30 och göra det mesta med tårtorna....en del dekorationer kan jag inte lägga på förns några minuter innan dom ska serveras....men som sagt.....sen hem och klä om och sminka sig och se till att macke blir klar....sen så ska vi vara i sörping vid ungefär halv 3....gaaaahh...lite stressande är det...men det blir nog bra tillslut!

Känner att jag får lite prestations ångest inför tårtorna faktiskt....jag vill ju göra dom så underbart fina,när dom är klara så kanske jag tycker att dom ser alldeles underbara ut medans alla andra tycker dom ser ut som skit...Vad kommer Carro och Thias tycka om dom osv?? vadå ångest liksom? hjälp!!!!

Imorgon såhär dags så ligger jag i mackes armar...och som jag har längtat....jag behöver verkligen honom just nu....det är så mycket jag tänker och grubblar över......så mycket tankar kring allt,han är verkligen den som får mig att lugna ner mig och ta en dag i taget och sluta oroa mig för allt annat

Jag är så glad över att jag och Malin bestämmde oss för att gå till melkes den kvällen för 2,5 år sen....så glad för att Stina kom och hämtade oss på natten och det satt en helt främmande kille i framsätet:D inte visste jag att det var min blivande största kärlek som satt där och bara såg sådär urläcker ut:) jag är så glad över att internet fanns annars så hade vi nog inte varit där vi är idag! Vad skulle jag vara utan honom? min älskling


I förmiddags när jag låg och vilade på soffan så slummrade jag till en stund och vaknar av att jag sätter mig upp i soffan och hjärtat slår i 120 och har en så obehaglig känsla i kroppen....jag drömmde att Marcus dog...fyy faaan va hemskt! Det är tur att man inte drömmer sann drömmar iallafall för hur skulle jag klara mig då!!!!


Ne nu är det dags för sängen för imorgon är det jobb mellan 11-22

ska sättaa på lite Enya på datan och släcka lamporna och somna gott och drömma underbara drömmar om min älskling






jaha

Idag hade jag ju planerat att slappa mig igenom hela dagen...men så vart icke fallet...

började dagen med att gå upp kl 8 för att sen dra mig innåt stan vid 9...så gjorde mina ärrenden och fick med kig ett bord och 2 stolar till balkongen och 3 nya blommor till balkongen...mycket nöjd faktiskt.....så jag var väl hemma vid 12 och styrde med det
sen satte jag igång och bakade allt jag var tvungen att baka så det mesta är förberett liksom....sen satte jag mig och spritsade 5 plåtar med chocklad dekorationer....lite trött i armen efter det kan jag lova! städaa plocka och ja allt sm hör vardagen till...men nu ligger jag äntligen i sängen och varvar ner......imorgon börjar jag inte förns 3 så jag ska ta mig en välförtjänt sovmorgon hade jag tänkt :)

fick även reda på att min älskling åker hem från norge på fredag :) Synnd bara att jag jobba hela helgen...men slutar ju 10 varje kväll så då blir det mys kan jag lova!

ne nu ska jag ta och sova!!



Här är dom nya blommorna jag köpte idag och
dom luktar ljuvligt kan jag lova




sen köpte jag ju även detta till balkongen...vart mysigt 
tycker jag....det är liksom finare i verkligheten än på kort :)

Attans

Var ju som sagt med Ida i stan idag...hittade lite bla en ny klocka,4 tröjor,nya peircing kulor till tungan,bröllopspresent,en huvud kliare eller vad man ska kalla det:)ett par nya solbrillor och lite smått och gott...men satt och planerade och skrev upp llt till bröllops och doptårta och ser till min fasa att jag glömmt att köpa en del saker som jag måste ha som bara hittas i stan....så inorgon är jag ju ledig och det är nog sista dagen innan bröllopet som jag är ledig så jag måste åka in till stan imorgon igen...gaaahhh jag som baar ville vara hemma hela dagen imorgon...men om jag åker så jag är inne vid 10 så borde jag vara hemma vid 12 snåret igen....jag måste ju liksom....aja då är det väl bara att slocka nu då så jag pallar att gå upp imorgon......känns som att jag har massor att göra imorgon...aja...det ordnar sig väl!

usch igår mådde jag inge bra alls..blääää....det kommer på kvällarna....när ångesten hinner ifatt en...har inte kännt mig på topp ikväll heller....men snart är min älskling hemma och då slipper jag förhoppningsvis allt och får vara glad och lycklig!


Nu ropar sängen på mig!

Puss hejjeeee


kan inte sova

Borde sova nu för jag ska upp tidigt imorgon...men jag kan inte...

Det är så mycket nu....
Macke ringde förut innan jag skulle lägga mig....och mina tårar bara sprutade när jag pratade med honom....det är aå mycket irritation som vill ut om dagarna men jag håller det mesta inne,men förut när jag pratade med min älskling så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna...
skulle kunna ge vad som helst för att få ha hnom hemma nu...behöver verkligen en kram....och vad tröstar inte bäst som en kram från min älskade...
Han är den som får mig att må bra,han får mig att bli glad när jag är ledsen...jag älskar honom mer än det går att beskriva...utan honom skulle jag inte vara någonting!


jobb jobb

ja jag jobbar rätt mycket nu så jag hinner typ aldrig vara på internet liksom..men pengar blir det :)

Idag har jag saknat min babe så fruktansvärt mycket...undrar varför man saknar mycket mer ena dagen liksom? jag saknar han alltid men vissa dagar är värre än andra...lustigt...men nu har jag saknat han massor ända sen han åkte....är nog för att jag inte känner mig bra just nu...skulle behöva närhet av min älskling när jag kommer hem på kvällarna...känna sig uppskattad för en gångs skull...man behöver det...man behöver höra att man är duktig och stark ibland...det är bra för själen...jag som måste gå och le hela dagarna fast att man bara vill lägga sig ner och tjura...att vara glad hela tiden tar med på krafterna eller hur man ska förklara.

Jag är ledig tis,ons....så på tisdag på dan ska jag träffa ida har vi bestämmt......var ju alldeles förlänge sen vi sågs liksom :) sen på tisdag kväll ska jag ta och städa och på onsdag ska jag fortsätta med förberedelserna till bröllops och dop tårtorna så att det mesta är klart så jag inte står med allt i sista minuten...sen tiden som blir över ska jag bara ta hand om mig själv

Imorgon börjar jag vid 15.00 ska ta och försöka att gå upp skapligt och röja och slänga en massa...och gå ner med alla kartonger till föråddet....men där finns det väl inte så mycket plats kanske :) aja bara att packa in det :)

klockan är över 12 och det kanske är dags att sova eller? Men jag har så svåårt för att varva ner efter jobbet....har för mycket i huvet som snurrar....
kanske man ska betala alla räkningar...gaaahhh...ne fy det gör jag någon annan dag...hatar att betala räkningar :) pengarna bara flyger iväg..haha

ne om man ska försöka sig på att sova lite då....önskar att macke hade legat här bredvid och kliat mig på ryggen...då hade jag sovit vid det här laget:) men snart är han hemma tror jag....om det inte drar ut på tiden vill säga....sen är han ledig i 1 vecka eller 2 innan han börjar på nya jobbet och som sagt så är han ju bara borta i veckorna då så det tycker jag är helt underbart :D

ne nu är dte dags







Mycket tårt tänkande är det i mitt huvud nu :D

jaha

Då har älsklingen åkt iväg igen då efter att ha varit hemma i 2 veckor...känns tomt nu...men denna gång blir det nog inte mer än en vecka han är borta! sen är han ledig 2 veckor ogen sen börjar han på sitt nya jobb vilket innebär att han bara är borta i veckorna och hemma helgerna.....bra skönt ska det bli!!!

Ne nu ska jag iväg till jobbet!

hej hej

Åhhhh

Åhh vad dålig jag har varit med att skriva blogg på ett tag...men just nu är det bara jobb och macke som gäller..hinner inte med mycket annat!

Igår var jag ledig så då åkte jag och älsklingen till Kolmården och var där hela dagen...åkte vid 11 och var hemma vid 8.....skönt med en heldag tillsammans....var mycket mysigt om dock varmt som attan ibland...och jag hade kollat vädret på måndagen och det skulle inte bli så varmt utan rätt svalt och molnigt...men det  var det dock inte...och vi var ju inte själva där direkt om man säger så....folk överallt kan man ju säga!

Vi sitter nu och funderar på vad man ska hitta på idag....vi har inte kommit på någotän direkt....varmt är det men jag känner inte för att åka och bada .....får se...kanske bli arr åka till fyrudden och äta glass och kolla på båtarna.....det kan vara rätt mysigt det med :)

Imorgon börjar jag kl 3 och vid 10 ska jag på massage i 70 minuter...oljemassage...låter ju inte ett dugg skönt :)

Ne nu ska jag gå in till älsklingen och se om han har nåt förslag om man vi ska göra....ja jag sitter ju på balkongen just nu...i skuggan :)


Pudsss o kram

HEEEEEEEEEEEEJ

oj oj oj vad dålig jag har varit på att uppdatera...jag var rädd att det skulle bli så när jobbet drog igång på riktigt och visst hade jag rätt....när man väl är ledig så orkar man liksom inte sätta sig vid datan direkt!

Helgen har flutit på....var som sagt en del att göra på jobbet men det funkaderelativt bra tycket jag...och säkert dom andra med!

Imorgon kommer min babe hem och stannar i ungefär 3 veckor....så jävla underbart.....synd att denna månad är dte ju högtryck påjobbet men några dagar får jag nog allt ledigt!

Ne nu är dte sängen som gäller!


Puss o kram

jag lever

hehe har inte skrivit blogg på ett par dagar men det är för att jag har jobbat och i helögen blir det inte mycket skrivande heller för då blir det jobb jobb jobb jobb jobb...hektiska helgen på året liksom! blir inte mycket vila här inte...men är ledig på söndag så då blir det nog soffan hela dagen :)


Numåste jag åka!

Puss o kram

RSS 2.0