Jävla skit

Jaha här går man i flera dagar och bara längtar att det ska bli lördag så att macke kommer hem....och nu är det lördag och det ser inte bättre ut än att han kommer på måndag...faan vad jag hatar att bli besviken...jag har ju sett fram emot idag och vad får man för det...jo INGENTING!!!!!!

 ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JAG BLIR GALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tralla laa

Ja nu är kl sovdax så det blir inte så långt inlägg

Jag kan informera er om att min älskling kommer hem på LÖRDAG!!!!!!!!!!!! weeeeeee!!!!!!
Och jag har fått hem min nya mobil...fuck va snygg den är!!!

Nuär dte promenad med Lydia som gäller...skriver mer imorgon!





Macke skickade ett snyggt kort nyss :)

Tisdag

Då var det tisdag igen och inte många dagar kvar nu :)

Idag har jag legat och kollat på film i soffan hela förmiddagen :) mys mys....sen gick jag till affären i det underbara vädret och sen la jag mig i soffan igen och slumrade till lite :) Men vaknade när ida skickade et sms och frågade om hon kunde komma upp ett tag och självklart så är hon välkommen! Sen så pratade vi lite och jag bestämmde mig tillslut för att följa med henne på Ljusparty! Guuuuuuuuuud va fina grejer det finns....shit alltså! så lite efter 21 var jag hemma....pratade några ord med min älskling innan han skulle lägga sig..
Sen satte jag mig med det roliga....ja RÄKNINGAR faan det finns inget som ger en så mycket ångest som det alltså! speciellt nu när man bara får a-kassa och det är ju inte mycket direkt....men men sånt är livet....typ hela min a.kassa går ju till dom här helvetes räkningarna....

Imorgon ska ida hämta uppmig så ska vi åka till Willys och handla lite...behöver ha hem lite saker så ida fråga om jag inte ville följa med henne och stprhandla imorgon....jag har ju inget annat för mig liksom :)


Just det ja...jag klickade hem mobilen idag :) Jag behövdes muntras upp lite :D :D så på torsdag så har jag den antagligen...weeeeee


Ne nus ka jag ut med Lydia och sen ska jag lägga mig och sova lite tänkte jag!

Älskar Marcus!

Puss pusss

måndag

Ja måndag är dte en gång i veckan :D

Blir inget långt inlägg idag för jag är rätt trött så ska strax gå in och lägga mig och kolla på My name is Earl! så jäkla bra det!

I helgen kommer min babe hem...vet dock inte än vilken dag men vet att det är i helgen....snacka om att jag är lyckligast :)


Idag har jag hittat en ny mobil som jag vill ha...rosa och fin är den...fastnade för den direkt när jag såg den så det kanske råkar bli så att jag klickar hem den imorgon så har jag den om 2 dagar :)




Är den inte snygg eller??




Söndag

Ja då var det söndag...snöar för fullt utanför fönstret...mysigt :)

Igår var ju Ida och stina här hos mig...åt och spelade spel prata och åt godis och hade det allmänt as kul....vart många skrattattacker...iallafall från min sida :) Har ju inte skrattat på ett tag så det var härligt :) släppa allt och baar slappna av :)
Dom åkte väl hem runt 23-23.30 tror jag! då var det dags att krypa ner i sängen och försöka att somna...tog ett tag men tillslut så...men drömmde så där lustigt inatt med...gaaaaah jag hatart...

Idag har jag inte gjort så där as mycket direkt....bara slappat ....det är skönt det med ibland.....sov till 11 imorse :) mmmmmmm behövligt! Klippte klorna på kissen idag med...inte det lättaste men jag virrade in henne i ett badlakarn och tog fram en tass i tagen så var det klart på någraminuter...slapp ju bli riven iallafall :)

Jaha då har min babe varit borta i 2 veckor...men snart....snart kommer han hem :)

None

Kan man längta ihjäl sig?





Lördag

Igår blev det inget inlägg kände inte att jag hade nån direkt skrivlust...

Lydia och jag låg i soffan hela kvällen igår och mös.....tände vartenda ljus jag hade jag släckte ner och kollade på lets Dance :D Sen vid 22 så ställde jag mig och vek all rentvättad tvätt...mycket roande fredagsnöje :)

Nu på förmiddagen har jag storstädat så nu är dte rent och snyggt....så himla skönt när man väl är klar med allat...så fint....

Alltså jag drömnmer så sjukt mycket drömmar som jag vaknar av mitt i natten...
Om jag oroar mig för något på kvällen innan jag somnar så drömmer jag ALLTID om det och att det händer det värsta...vaknade inatt helt genom svett och rädd...haha när jag tänker tillbaka så måste det se rätt roligt ut...bra att det vara är Lydia som ser mig...och hon vaknar inte änns :)
Men inatt har Lydia verkligen legat påmig och så har kattenlegat nere vid fötterna så jag har typ inte kunnat röra påmig....men det är mysigt iallafall :)

Nae nu ska jag ta och diska det sista så är jag klar med allt sen!




Nam nam nam :D

Torsdag

Ja då var det då Torsdag igen....dagen har gått rätt fort endå....

Igår var Ida och stina här och fikade och vi satt och snackade en massa skit :) Som vanligt när vi träffas...alltid lika kul att skvallra och höra skvaller :) men som sagt det var trevligt!

Idag vaknade jag vid 9...fast att jag skulle ta sovmorgon hade jag tänkt...mm det gick ju bra! men men bara att gilla läget!

Vid typ 12 så fick jag ett sms av Ida och hon undrade var som hände idag...och ja det slutade med att jag åkte ut till gryt och hämtade henne :) Sen bar det av till affären och så möte vi Stina uppe vid lägenheten....satte oss och fikade och spelade Musik Alias tror jag det hette...bra kul spel men lite svårt var det....satt väl och spelade i 2 timmar så det tog rätt lång tid....vid 4 kom Nisse och hämtade Ida och Stina for till Gusum och jag gick ut med Lydia...sen har jag inte gjort så mycket....mest suttit här och lyssnat påmusik och kollat runt lite...mycket roande!

Det var häligt att ida och stina kom idag så att dom förgyllde och lyfte upp min dag lite...kännde att jag behövde det!

Imorgon är dte fredag och jag vet inte vad jag ska göra...ellerjo...tvätta ska jag iallafall göra på eftermiddagen....senblir dte nog bara att ligga i soffan och dega resten av kvällen...

På lördag ska iallafall ida,jag och stina ses...blir antagligen här...mysa till det lite...Skönt att slippa sitta själv!

Nae nu ska jag ut med Lydia sen ska jag gå och lägga mig och försöka att sova lite!

None

Onsdag kväll

Då va det onsdag kväll och halva veckan har gått....skönt som faan....

Sitter och lyssnar på lugna favoriter och drömmer mig bort....vill att det ska vara sommar så man får lite ny energi....och lite färg på den nu bleka huden......funderar faan på att köpa ett solkort imorgon så att man kan få lite färg så man inte ser ut som en albino...man känner sig mycket piggare om man är lite gyllen brun....

Ska väl snart ta och bege mig till sängen och försöka att sova lite...har sovit så fruktansvärt dåligt dom senatse nättrna...och det har visat sig på mitt humör kan jag lova...bryter ihop för lilla minsta sak som inte går som jag vill

måndag

Ja då var det måndag igen då.....i förmiddags var jag hos jonna och barnen en sväng sen hem til mamma och kolla upp mina betyg m.m

Sen åkte jag ner till Arbetsförmedlingen och satte mig ett tag och kollade lite jobb....måste ju lämna in min sökta jobb på torsdag så det var lika bra att få det gjort.....sökte jobb i norrköping,sthlm,malmö och i göteborg...är ju så illa tvungen att söka i hela landet...

Nu på eftermiddagen så har jag suttit och slitit med mitt cv och aallt som hör till...faan jag är så dålig på sånt alltså...och inte tala om det här hatade personliga brevet.....det är dte värsta jag vet att skriva ett sånt alltså!....men man måste ju så man får ju försöka och göra sitt bästa!

Inatt har katten varit självmordsbänägen tror jag....suttit och ätit på blommorna hela natten men nu har jag gett henne den här pastan så får vi hoppas att det blir bättre...men dte blir dte nog...den tyckte det var gott iallafall åt som sjutton och ville ha mer...haha

Ne nu ska jag prata lite med min älskling...sen blir det nog soffan som gäller skulle jag tro....om dte inte bli sängen...

Pusssss

Yes äntligen

Nu har jag äntligen fått igång min webcam...hade ju inte instalationsskivan till den men älsklingen hjälpte mig at hitta drivrutinerna till den på näten så nu har jag väl suttit och fixat och trixat i en timma typ men nu funkar den!!!!!!!!!!! Weee faaaaan va duktig jag är alltså :)

Idag har jag inte gjort så mycket...eller jo...har städat hela lägenheten och tvättat alla fönster....fick ett ryck imorse för jag hade  tråkigt :)
skönt att ha dte gjort....nu sitter jag och väntar på att mia och klara ska börja...jag får mig ju ett gott skratt på kvällskvisten iallafall .)

Igår kväll åkte jag till Malin och kollade på Melodifestivalen och åt massa gott :D glass godis chips och ja allt verkligen :)
sen kom jag väl hem vid 22 eller nåt sånt...ut med Lydia och hopp i säng...sov skit dåligt inatt...drömmde massa mardrömmar och vaknade upp kallsvettig och gråtandes...uhh jag hatar det! men det är tur jag inte drömmer sann drömmar iallafall!

Undrar vad man ska hitta på imorgon då?

Ne nu är det tv:n som gäller!

Puss hejjeee

Hallå

Nu ska jag strax åka till Malin där det blir gotti och melodifestivalen :)    skönt att slippa sitta hemma själv hehe

Tidigare idag tog jag med mig Lydia ut till bettan och dom där mina bröder va med sina barn...grillade korv och skrattade....lydia tyckte det var kul men hon vart lite stirrig med så mycket folk...men mysigt var det!

Ne nu måste jag traska ut med Lydia och sen förbi affären och sen till Gusum!

Puss hejjee

AllaHjärtansDag

Jaha då har vi kommit fram till den dagen på året som är rätt så mysig...om man nu skulle ha haft sin älskling hemma vill säga...

Jag håller på att städa men jag kom helt av mig.....det ringde på dörren och där står någon som jag inte känner igen!men hon ringde på och gick direkt...hmmm tänkte jag...vem va det där nu då? aja det var väl någon som insåg att hon kommit fel...så jag fortsätter och städa....sen går jag ut med sopporna och utanför dörren står en paket...hmm tänkte jag....går in och öppnar och i den är det världens finaste bukett med blommor och ett mysigt kort som min älskade hade skickat till mig....åhhh han är så sööööööt :D
Så nu kom jag helt av mig med det jag gjorde....tittar bara på dom där fina blommorna.....dom va verkligen jätte vackra!

Åhh guuuud va jag saknar min babe....han ringde vid 8 imorse och väckte mig...han höll på att jobba...min älskling!!men nu är dte bara 2 veckor tills han kommer hem...2 veckor!!!! Men fatta sen vad bra jag kommer må när jag ska hämta han vid tåget...kommer ju vara helt pirrig i magen ju :)

Ne nu ska jag ta och fortsätta här....det luktar blommor i hela lägenheten :)

Pusss



None

Fredagkväll

Ja nu har man varit hemma ett tag....komväl hem vid halv 9 kanske och då va det bara att gå ut med Lydia direkt!

Var ju som sagt med mamma på IKEA och fick lite smått och gott med mig hem...som vanligt när man är där :)
sen kom jag väl hem vid halv 2 kanske...ut med Lydia och ner i tvätten och styrde lte...sen åkte jag upp till mamamo pappa vid 5...busade med trollungarnaen del :) sen viod typ halv 7 så  åkte vi bort till Jonna och Magnus där vi vart bjudna på tacos...tack så hemskt mycket det var jätte gott :)

Nae känner inte att jag har någon skrivlust just nu faktiskt....

Väntar på att min älskling ska sola klart så skulle han komma in på msn sen...myyyyys!

IKEA

Ja idag är det ikea med mamma som gäller....kul kul kul!

Hinner inte skriva så mycket flr måste åka till Gusum nu...

men jag skriver när jag kommer hem och denna dag och gårdagen!

Puss hejeee

Torsdag

Jaha då var det torsdag då och bara 16 dagar kvar tills älsklingen kommer hem :)

Har precis varit nere på bageriet och köpt semlor som jag ska ta med till tette :) Väntar på att mamma ska komma så ska vi hämta upp mormor och sen åka till Ringarum!

Inatt har jag sovit hela natten faktiskt....somnade väl vid ett kanske och vaknade vid 8 av att en idiot i en lägenhet här höl på att spika upp nåt...sååå lyhört så det finns inte...men man kan väl faan vänta ett tag iallafall man behöver inte spika kl 8 på morgonen!!!!!

Snö har det kommit med :) Var ute och lekte med Lydia förut...hon älskar snö...passade på att borsta av bilen och flytta den så att dom kommer åt att ploga! åhhh jag älskar snö...sååå mysigt!

Längtar tills ikväll då jag har dejt med min babe på msn :)haha...larvigt det lät kom jag på...haha

Ne fixa det sista så jag är klar när mamma kommer!

Puss o Kram

Efterlängtat samtal!

Nu har min älskling♥ precis ringt!!!! Åhhh shiiit va härligt det var att höra hans röst...min älskade...men pratade bara i 3 minuter kanske...men imorgon så ska jag fixa en webbcam så vi kan se varandra och höra varandras röster där istället...billigare så!

Imorse kom ida hit....eller imorse?..haha han kom runt 12 hugget...jag gjorde scones och the som vi satt och åt och drack av...och snacka om att vi vart mätta...haha....men vi gluffsade i oss rätt räjält!


Imorgon på förmiddagen bär det av till tette med mamma och morgon..myyyyyys!


Nae nu är det sängen som gäller!!

Puss hejeeee

Fan fan fan

Har precis suttit och pratat lite med min babe....men min cam funkar inte...lite roligare att se vem man pratar med kanske!!!!Ingen som har en att låna ut så fort som möjligt ???????

Pratade kanske i 15 minuter men sen va babe så trött så han skulle gå och lägga sig men vi skulle prata mer imorgon kväll och tills dess ska jag försöka att hitta nån med en cam som villlåna ut den!!!

Åhhh det var så underbart att se och höra honom!!!

Ne nu ska jag gå och bädda ner mig och lydia ochkolla på tv och mysa

Imorgon är Ida ledig så då skulle hon komma till mig....kanske ska slå på stort och bjuda henne på frukost...scones och the...hmm..ja kanske :D

Kväll

Jaha dåär det kväll igen då...snart dags att gå och lägga sig skulle jag tro....väntar på att min älskling ska komma in på msn!

Har preciskommit in från kvällspromenaden med Lydia....rätt skönt att gå ut och gå såhär på kvällen!

Åhh jag är så arg...kollade smhi igår och då stod det att det skulle snöa ikväll och hela dagen imorgon och på torsdag! Men så går jag in och kollar idag och då ska det inte snöa förns på torsdag! Åhhh jag som hade sett fram emot att det skulle snöa imorgon och att man skulle vakna upp till det...men icke!

Guuuud va jag saknar min sötnos...höll på med hjärte kortet förut så nu har jag lagt det på lådan så att det kommer med i posthämtningen idag och förhoppningsvis kommer fram på fredag :)

Nu kom min babe in på msn så nuska jag avrunda här!

Puss pusss

Tisdag

Jaha då var det tisdag då!
Har precis suttit och skrivit ett Alla hjärtans dags kort som jag ska skicka iväg till min babe idag och hoppas att han får det innan fredag...men det borde han få tycker jag!

haha Lydialigger i soffan och kollar på tv och Kissen ligger uppe på datastolen...på stolsryggen liksom....så söta så!

Inatt däremot har inte Lydia varit så söt...hon får ju ligga i sängen när macke inte är hemma så inatt gjorde hon det och hon ska ligga så nära mej som möjligt...men hon drömmde så dant inatt att hon låg och sparkade på mig och det var ju lagon irriterande! och katten satt i fönstret och tuggade på blommorna...gaaaah!!

Nu ska jag väl ta och göra något att äta...ingen fantasi dock!

Puss hejee

Kvällspromenad

Ja då sitter man här och lyssnar på lugna favoriter och surfar runt lite..

Dags att gå ut snart med älsklingshunden...kvällspromenaden som gäller...så är vi redo för natten sen....får väl se hur det går att sova inatt...hoppas det går bättre iallafall....har varit sjukt trött hela dagen!

Satt och kollade på tv förut sammtidigt som jag satt och gjorde ett alla♥nsdag kort som jag ska skicka upp till min älskling! Lite mer personligare att göra själv liksom...och så är det naturligtvis kul med :) Försöker att sysselsätta mig så mycket som möjligt!

Har inte pratat med han idag...bara skickat några sms....han skickade när han låg i badet på hotellrummet :) Jäkla retsticka är han...jag vill ju med ligga i ett badkar! Speciellt idag alltså....har sån fruktansvärd mensvärk att det går ända bak i ryggen...aj aj aj säger jag bara....jag brukar inte ha sån värk...men den här gången har jag någ fått för alla andra gånger jag inte haft ont tror jag!

Var och köpte varmakoppen förut på ica...bra mellan mål så att jag får i mig lite...men det smaka ju apa alltså...fyyyy va äckligt det var...så det lär jag inte köpa någon mer gång ialalfall!

hehe alla har varit så himla söta nu...dom flesta har ringt och frågat mig idag hur det går för mig här hemma och om jag är ensam och hur jag mår osv :) Söta ni är som bryr er om mig!
Dagarna är typ inga problem...men så fort det börjar bli mörkt så kommer saknaden och ensamheten...men jag klarar det...fäller några tårar och kryper ner i soffan och kollar på tv och tänker på annat...

Nu är det promenad som gäller här!

Godnatt!



None
Älsklingspojken och älsklingshunden :)


Kvälls ångest

Nu på "kvällen" så har jag haft en fruktansvärd ångest över att macke inte är hemma...Har inte pratat med han på hela dagen! :( Vill ju bara höra hans röst....

Har inte gjort ett dugg idag...legat i soffan typ och kelat med lydia och katten...
kom även på nu att jag inte har ätit något idag...kanske är dags att göra det ja!

Ska kolla vad jag har i kylen!

Puss hejee

måndag

Jaha då var det måndag igen då...sååå roligt...eller inte!

Sovit skit dåligt inatt vaknat till och frpn hela tiden! Inge vidare...känner mig as trött! Vart ju lite piggare när det var dags för lydias morgonpromenad i det soliga vädret....blir man på lite bättre humör ialalfall!

Nu ska jag väl gå och se vad jag ska hitta på till frukost!

Skriver mer senare!

Nu har han åkt :(

Ja nu har jag lämnat av min älskling vid tåget :( :( kommer sakna han som bara den...


vi la oss i soffan och mös ett tag innan vi skulle åka och självklart så började jag gråta...fast att jag hade intalat mig att inte göra det!Det gör det ju inte lättare att han håller om mig och säger att han kommer sakna mig så jäkla mycket men att han inte vill att jag ska vara ledsen!
Sen kom vi väl in till stan och skulle hämta ut biljetterna och det var as lång kö och när vi väl hade fått biljetterna så hade tåget redan kommit in på stationen så det vart ett snabbt hej då för han var tvungen att gå på tåget :( när jag satte mig i bilen sen så kom tårarna :( Han ska vara borta så länge ju....och det är så tomt här hemma.....saknar honom redan liksom...jag vill soman ikcäll och vakna 3 veckor senare :(

Just det ja....inatt när jag skulle gå upp till köket och dricka lite vatten så...så kommer jag in och tänder och jag ser nåt svart krypa längs ena golvlisten...yrvaken som man är så gnuggar jag mig i ögonen och böjer mig ner för att se vad det var...och visst faan va det en spindel....större än en 5Krona var den.....så jag står där helt stel och sen springer in till macke och halvskriker "Macke är du vaken???????"
och som tur va så va han vaken så han tog på sig och sprang upp och skulle döda den....men han missa och sen såg han inte vart den tog vägen....och jag är så förbannat spinderädd så det finns inte...när han sa att han inte vet vart den tog vägen så sa jag bara "NEJ NEJ NEJ NEJ,du måste hitta den...du ska ju åka imorgon!!!!!!!" Men vi hittade den inte....så någonstans är den...men vet inte var.......jag har varit så lättad för under 2 år så har jag inte sett en enda spindel här....men igår...och självklart en stor jävel!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ



Nae nu orkar jag inte skriva mer

None

Melodifestivalen

Ja den har jag precis suttit och kollat på....det var en dek bra....eller några var iallafall sådär...inget WOOOWWW direkt! Caroline af ugglas HATAR jag VERKLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag kan inte med den människan alltså.....tviii!

Min älskling är just nu ute med hundskrället....sen funderade han på att gå och lägga sig...men det sa jag starkt nej till för vi ska sitta i soffan och mysa nu när han åker imorgon...man måste ta vara på tiden!

Jag börjar få lite såhär ångest nu att vara själv så länge! det är det värsta jag vet att gå och lägga sig i en tom säng och en mörk lägenhet....fast när jag sover själv så låter jag lamporna i vardagsrummet och i köket stå på på natten med :) Blir liksom lagomljust i hallen då :)

Åhhh jag är sååmätt! Åt ju som sagt lasagne ikväll och så slängde jag ihop en kladdkaka till efterätt och så har vi ju ätit godis med :) men så har man ju roliga veckan med...och har man glömmt det för en stund så på minner gärna värken i magen en:)

Ne soffan va det!

Puss hejee

Trallaaa

Jaha då har man tvättat klart....var ju tvungen att tvätta så att han har ett par uppsättningar kläder att ta med sig så vi har tvättat hela dagen...weeee..

Har precis kommit hem från mackes pappa...var där och hämtade en resväska och lämnade min data så ska han fixa lite med den så att den funkar kanon när älsklingen tar den med sig så att vi kan prata lite över internet....typ varje dag :D
Var på affären med och handlade lite...blir lasagne ikväll till mat...sååå jäkla gott....men självklart så glömde jag att handla hundmat när jag va där så det blir att åka en sväng till...hatar när jag glömmer saker och ska behöva åka igen!


Idag har jag varit lättretad hela dagen och brusar upp för inget...men det har väl med vissa saker att göra....han åker ju liksom imorgon och jag får inte se han på 3 veckor....jag kriverar + att jag har den där roliga veckan! :(

Jag satt och läste runt lite på olika bloggar förut och kom in på en blogg omen 16 årig tjej som väntar barn....alltså jag har absolut inget emot det men samma dag som hon gjorde grav test så skrev hon in det i bloggen....alltså ska man typ inte vänta lite tills att dom där "kritiska" veckorna är över innan man skriver in det i bloggen så att alla kan läsa? Eller är det bara jag som tycker det?

Ne nu är det väl dags att åka till affären igen då *suck*

kolla in

haha kolla in det här om du vill ha fler beökare på din blogg...jag lovar att det funkar :)

http://www.viraltrafik.se/?sarafrank

Wooooowww

Ser ni vilken snygg designe jag har?
Var med och tävlade om den på den här bloggen http://welons.se/
Så ett stort TACK till henne.....föresten så gör hon otroligt snygga blogg designer!!!!


Idag är det lördag och sista natten med min babe på 3 veckor................
Gjorde det mysigt igår och tände ljus i hela lägenheten och lagade mat och mös i soffan.....så himla underbart

Ikväll blir det nog detsamma tror jag...bara en massa mys! Sen imorgon är det packning som gäller för att sedan åka in till stan och lämna han vid tåget som går vid halv 4...åhhh jag kommer tjuta ihjäl mig :)

Så idag blir dte inte så mycket bloggande eftersom att jag vill ta vara på tiden med min babe!

Puss hejjjeee

Gooood morgon!

Då sitter man här i soffan med ett strålande humör....ser ur snön faller ner utanför fönstret....kan inte låta bli att tycka att det är mysigt när det snöar..


Vad händer idag då?
Jaaa ni jag ska nog inte göra så mycket förutom att plocka undan lite här hemma...kul va? eller inte....

Är så sugen på att baka en tårta...men lite onödigt eftersom att jag inte äter det själv :D


Den här tårtan gjorde jag när jag fyllde år :)

Tralla laaa

Nu sitter jag är alldeles ny duschad.....det är aldrig fel det du!

Var ju nere på viken idag med Ida och vi gick til lilla blå och lunchade....blev bakadpotatis med skagenröra att äta.....så förbaskat gott :)
Sen så satt vi väl kvar en timma eller nåt och pratade och skämtade om allt och inget!
Vad säger du om valkar på ryggen ida? :P


Sen ikväll var det ju dags att göra någon mat med så det vart så smidigt som möjligt...hamburgare...nam nam nam så nu sitter jag här och är fortfarande asmätt :)

Faaaan min babe ska tydligen ta med sig min dator när han åker...faaan då får jag stå ut med hans sega helvete här hemma :( men han måste ju ha med sig datan så att vi kan prata med varandra på kvällarna....blir så så jäkla dyrt att prata i telefonen....tvi vale :)
Nae fy sjutton vad jag kommer att sakna han...3 hela veckor...åhhhhh jag vil inte....snacka om att jag kommer känna mig ensam här hemma om kvällarna...skulle ju kunna sova hos mamma och pappa i några dagar men det går ju inte med Lydia heller....hon kan inte vara hemma själv så länge och uppe hos mamma och pappa tror jag inte heller hon kan va i och med att hon inte har den respekten när jag säger till henne som hon har med macke....men men det är väl bara att bita i det sura äpplet som man brukar säga!

Ne nu ska jag smyga mig ner i sngen och se om karln är på myshumör :D






Fika

Ja nu har jag nyss sms:at med ida och vi ska ses nere i viken sen och fika...myyyyyys





Grattis

      None
Grattis på födelsedagen älskade mamma! Hoppas du får en bra dag fast att du jobbar <3




onsdag

Åhh idag är det onsdag och jag har precis gått upp...har inget spec som ska göras idag och det är skänt som tusan tycker jag...bara slappa och mysa så mycket som möjligt med min älskade!

Ida skulle kanske komma förbi sen om jag är hemma.....funderar på om vi kanske ska gå och fika någonstans...kan ju vara trevligt.....fika och prata skiiiiit ;) Jag är så sugen på en riktigt flott selmla :)

Ne om man kanske ska ta och äta frukost nu då!

Puss hejje

Tisdag

Jaha idag skulle jag ju ha gått upp och tvättat kl 7 imorse men när jag var påväg upp så sa min älskling att jag kunde lägga mig och sova igen så kunde han gå upp och ta tvätten....guuuud vilken ängel han är...hade verkligen sovit skit dåligt inatt så jag bevde sova.

Så vid 9 gick jag upp och mamma kom vid 10 så åkte vi ner på viken en sväng och gick runt....sen hem och bar ner tv:n som mamma skulle ha! Sen dess har jag inte gjort särskillt mycket...vikt och lagt in tvätten...så en god gärning har jag ju gjort iallafall!

sen nu på kvällen har jag suttit med datan i knät och bettan i telefonen...vi har suttit och kollat stugor i sälen..dom har ju redan beställt stuga men jag och macke tyckte att det skulle vara roligare om vi kunde bo ihop eftersom att vi har bestämmt att åka upp samma vecka....men vi får väl se hur det blir....har iallafall hittat värsta stugan vi vill hyra...för ett rätt bra pris...så vi får väl se :)

Imorgon fyller min älskade mamma år...Grattis till henne! Men tyvärr så jobbar hon så det får väl bli att fira henne i helgen......på tal om helgen så känns det som att det är rätt mycket vi har inplanerat och så ska vi ju försöka att hinna med varandra med eftersom att macke åker på söndag...usch vilka tråkiga veckor jag kommer ha...bläää...MEN som tur är så infaller idas sportlovsvecka när han är borta och det är ju bra....då fåår hon underhålla mig som sjutton :)

Ne nu ska jag ner och hämta sista tvätten tänkte jag!

Puss o kram



None
Min älskade älskling♥

nu så

Nu så är det dax för en dusch skulle jag tro....skönt skönt!



Imorgon blir det att gå upp tidigt...vi har tvätttid vid kl 7 på morgonen och jag kan ju gissa vem som får gå upp och tvätta :D jo jag såklart
sen vid 10 så kommer mamma och hämtar upp mig så ska vi åka ner på viken en sväng sen hem till oss och bära ner vår gamla tv som mamma och pappa ville ha.....skönt för då blir vi av med den...just nu så står den bara i hallen och skräpar :)

Väntar på att min älskling ska komma hem....han åkte till stan i förmiddags för att träffa lite vänner....så har han det avklarat innan han åker på söndag :)

Ne nu ropar duschen!

Puss hejjee

Tänker så det knakar

Ja här sitter jag med musik på högsta volym och tänker så det knakar

Har fått ett "erbjudande" eller vad man ska säga....ett erbjudande som ger en trygghet....men jag vet inte om jag är stark nog till det...sammtigigt så tänker jag att varför skulle inte jag klara av det?
Har suttit och tänkt ett tag och ja jag kan inte komma på några minus med det hela...utan bara stora plus....åhhh alltså jag tänker för mycket...men det ska nog ordna sig till det bästa jag måste tänka positivt...det klarar jag av :)


sitter och väntar på att halv 8 hos mig ska börja....


ne jag skriver mera sen!

Hej hej

seg morgon

Ja igårkväll sa macke att han måste börja gå upp tidigt nu varje dag så att han kommer in i det tills han ska börja jobba...visst säger jag..inga problem(Skulle vara skönt om han tog morgonpromenaden med Lydia ibland och att kanske jag får sova ut)

så jag väckte honom kl 9 och sa att det var dags att gå uppp....nu tittar jag på klockan och den är snart kvart i 11 och han ligger fortfarande i sängen...aja inte mitt problem...inte är jag väl hans mamma som ska springa och tjata på han...nej du...han märker väl själv vad klockan är när han vaknar till Liv!

Annars idag då????
Jag vet inte rikigt vad jag ska hitta på....inte vil jag gå här hemma och klättra på väggarna iallafall...men alla är ju typ upptagna...hmmm....nåt ska jag väl allt kunna hitta på....får använda min fantasi!


Ne nu ska jag gå och dammsuga och föra lite liv..haha

Puss hejjee
 

Mia och klara

Yes här sitter jag och väntar på att mia och klara ska börja...bara några minuter kvar nu :D

Faan har kommit på idag att om en vecka så åker min babe till norge och jobbar och är antagligen borta till sista februari....jag kommer ju att klättra på väggarna här hemma när jag ska vara själv så länge...men självklart är jag glad för hans skull,att han får komma iväg och jobba lite....det behöver han verkligen!

Ne nu är det dags för tv....skriver säkert mera sen!

Puss

Söndag

Söndag är det idag och det är så jäkla härligt väder....hållt på och styrt lite på balkongen nu på förmiddagen...soppat och haft mig....golvet är skitigt som faaaaaaaan så det skulle behövas tvättas :) Så härligt när det blir varmt och man kan sitta på balkongen och mysa....åhhh vad härligt!

Lydia sitter nu ute på balkongen på sin stol och tittar  ut.....hon älskar verkligen att sitta där ute och nu ligger solen på så det är ganska varmt så då fick hon vara där ute ett tag....finns nog inget som den hunden tycker om så mycket som att sitta på balkongen och kika ut över allt :)



Ska ta och fortsätta nu...känner mig på bra humör nu när det är så fint icg härligt väder :)

Puss hejjee

RSS 2.0