God kväll

Jaha då var det kväll ja!

Har precis fått massage av min älskling och oj vad skönt det var men det gjorde ont som faaaaaaaaan....måste nog beställa en tid så dom renoverar ryggen på moig för annars blir sommarsäsongen ett helvete :)

Åhh jag måste berätta vad jag drömde om inatt!
Jag drömde att det var storm/tornado här vid vårat hus och jag och macke låg gömda under soffbordet och allt bara flög omkring och det var jätte läbbigt...vaknade upp genom svett och helt skakig....åhh jag hatar att ha sånna drömmar...fyyy!

Ska nog snart gå och lägga oss...

Imorgon börjar jag jobba kl 2 på dagen och lär väl hålla igång till 2 på natten...weee, men ska bli skönt att jobba igen faktiskt och få ut en lön som man kan överleva på liksom :) men jag måste sova ordentligt inatt så att jag är utvilad imorgon eftersom att jag jobbar natten och jag är ju inte så van att vara uppe sålänge längre :D


Ne nu är det sängen som gäller...

Tar lite kort imorgon så att ni får se hur NYA Melkes ser ut :)

Hej hej!

Hej på er därute!

Idag har det inte blivit mycket blogg skrivande då jag och älsklingen har umgåtts och myst hela dagen!

vi tog oss en härlig sovmorgon och gick upp vid halv 11....sen gick jag ut med Lydia på morgon promenaden!
Sen va det dags för frukost och guuud va gott det var :)

vid 2 så gick vi ut med Lydia och lektemed henne o kasta boll och pinnar och hon vart helt slut...hehe hon har så dålig kondition!
Ringde sen upp till mamma o pappa och kollade om dom skulle va hemma och det skulle dom....så vi tog på oss och packade in Lydia i bilen och åkte till systemet...var ju tvungen att springa in på Melkes en snabbis med och se hur det går för dom och jag säger bara SHIIIIIIIT :D

sen åkte vi hem till mamma o pappa och fikade och så fick Lydia  leka av sig lite....men Totte var ju mer leksugen än var Lydia va :)
















Lydia fick låna Tottes lekgris och hon tyckte att den va så kul så hon släppte den inte ur sikte :)

Nu sitter jag här och ska strax äta tänkte jag...fixa ihop en tonfiskröra och så köpte jag Ciabata och sallad och så...guuud så gott det ska bli :)

Ne nu ska jag kolla lite tv och sen fixa käääääk!

Puss hejjeeee


Bloggfesten!

Ja jag har ju inte skrivit så mycket om den så jag tänkte göra det nu!


Jag möte som sagt upp Sara vid tågstationen,och jag märkte direkt att vi skulle ha as kul för med henne kunde jag vara mig själv :)   så begav vi oss till Hugos uteservering...satt i solen och drack drinkar rökte och snackade skit!
Sen så helt plötsligt så kommer ena servitrisen fram med 2 drinkar och sa att dom var från bartendern


Ja grön va den iallafall! Mixad mynta med is och nån sprit och vad det nu va

Jag vet inte riktigt vad man ska säga om den...men ja den var ju speciell iallafall och gratis är ju gott som man brukar säga....men gott och gott




Om vi tittar på Saras min här så var den inet såå god kanske :D

men vi drack och såg glada ut iallafall..men slutsatsen var att dom iallafall skulle servera tandpetare till drinken för myntan satte sig som faan mellan tänderna...iallafall på mig...hahahaha



Här har Sara ballat ur totalt...strumpbyxorna virade runt skallen :D


men där satt vi iallafall och drack drack drack....sen vart kl 8 och vi skulle till Palace på bloggfesten....men vi satsade nog lite väl hårt på förfesten för man va lagom lullig kan jag säga!
men så kom vi iallafall till palace och jag kan ju säga såhär att jag och Sara passade inte in....eller jag lände att inte jag passade in...jag menar jag går inte i kjolar och stilettklackar och jag följer inte senatse modet....man kännde sig lite...vad ska man säga...bondig :D

Maten var väl om men ingen riktig mat vad jag tyckte iallafall men det gick ju och äta iallafall....vi var inte kvar där alls länge...gick till Hugo igen och drack dessa goda drinkar :)

nam nam nam...fast inget att rekomendera om man sitter ute och redan
fryser...hahahaha


Nae nu orkar jag inte skriva mer för nu är det Uggly Betty!

Puss o Kram

God kväll

Då sitter man här i sin ensamhet och glor :) Macke är ju innne i stan och ska göra mer på tatueringen och om han har tur så hinner den blir klar idag eller så får dom boka en till tid...han var skapligt nervös igårkväll och idag med för den delen....men han valde ju ett ställe som skulle göra ont att göra den på iochmed att han gör den till minne av chris,för det gjorde så ont att förlora honom! fint tycker jag! men jag lääääängtar tills han kommer hem så att jag får se hur det blev :)

Har precis suttit och lagt in bilderna från mobilen så jag tänkte lägga upp lite från när vi firade mig och lite från bloggkvällen med underbara sara! men alltså jag är inge bra på att ta kort på fyllan...hahahahaha men håll till godo alla där ute!



En halv klar tårta kl 8 på morgonen :)


den klara versionen av tårtan!


dom underbara böckerna jag fick av mamma o pappa och edwin och Hugo
dom kommer slitas med hälsan kan jag lova :)


Sötare kort får man ju leta efter :D


Detta underbara silverhalsband fick jag av min älskling :)


hahaha den här bilden bjuder jag på så in i helvete :D


Lägger upp lite mer bilder lite senare för det går trögt som faan nu!

Kolla

Jaha nu har jag gått med i ett sånt här ""tjäna pengar" grej men här kan man samla ihop så man får presentkort på mat affärer och det tycker jag låter bra!

Gå in och registrera er HÄR ni med och se om ni kan tjäna ihop nåt...det gör ju inget om man försöker liksom :)


nu ska jag dammsuga



hej hej hej

Nu sitter jag och lyssnar på den här låten och ska snart börja att städa :(



........

Guuud vad jag gillar låten alltså


God förmiddag

Idag fick jag sovmorgon till kl 10...älsklingen gick ut med Lydia och styrde lite och lät mig sova.....så tacksam är jag :)

Somnade som en gris igår när jag la mig...men jag tvingade mig själv att ligga och kolla på tv innan jag somnade för det var ju Finalen på "Herre på täppan" och jag var ju tvungen att se vem som vann!b Jag hade nästan hoppats på att hon kvinnan skulle ha vunnit men icke!

sitter nu med datan i knät sammtidgt som jag små tittar på tv! Är lite seg idag med men det ger nog med sig snart tror jag allt!

Ikväll ska jag och älsklingen mysa...laga lasagne och tända ljus och hyra film....han åker ju den 10:onde maj och eftersom att jag inte vet hur schemat ser ut så vet man ju inte om man har någon annan dag man kan mysa till det på.....så vi gör det idag utifall att det inte går innan han åker! Jag kommer sakna han sååå mycket! Min babbeeee...men förhoppningsvis så går veckorna fort eftersom att jag ska jobba så det är bara att hålla tummarna för det!

Börjar ju jobba på torsdag som sagt...och nu fram tills dess aka jag bara slöööaaaa :D för sen blir det inga slö dagar inte...sommarsäsongen drar ju igång snart...hujedamig!!!

Ne nu ska jag kolla vad som behöver handlas hem och sen röra mig till affären och sen hyra film!

Skriver mer sen!!



GodKväll

Då har man typ vaknat till liv nu efter gårdagens bravader :)
Igår som sagt så var det ju bloggfest på palace i Norrköping....men dagen började med städning och allt som hör till eftersom atta familjen skulle komma och fira min födelsedag, lagom stressad man var hela dagen då...haha! Fick iallafall bästa presenterna av mamma o pappa och av Jonna :) 2 böcker med tårtdekorationer och recept o dyl....så jävla glad :) sen var det pengar och lotter...som jag förövrigt vann på :)
Vi fikade och barnen busade runt i lägenheten,stod på balkonen och hälsade på våra grannar :)

Runt 2 så åkte dom hem och då var det dags att sminka sig och svira om sammtidigt som man skulle få lite flytande i magen :) Satte oss sen på bussen och åkte in till stan!

Möte upp Sara vid bussstationen och gick till Hugo, taggade som vi var så tog vi ju inte det lungt med drickan direkt....det märktes när vi sen skulle gå till palace vid 8....då hade vi suttit ner och druckit från halv 6 ungefär! Satt på uteserveringen och njöt i solen :) och spelade in en del videos och jag hoppas att Sara inte lägger upp alla för en del kanske vi var lite sura på :)

Föresten så igår var det ju första gången Sara och jag träffades på riktigt liksom och vi hade så jävla kuuuuuuul!!!!

nae nu är jag inte så pigg på att skriva längre....börjar bli dåsig igen :D

Föresten så har jag fått ett jätte fint silver halsband av macke i födelsedags present! Älska dig babe!




presenten från mon babe!

Lägger in mer bilder imorgon!


Tadaaaaa

Grattis till mig idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hinner inte

Hinner inte skriva så mnga ord för nu har mamma o pappa o barnen åkt så nu ska jag ta och sminka mig och byta om för sen är det dags att gå till bussen!!!


Tack så mycket för presenten Jonna,Magnus o barnen!  kommer användas flitigt...och så vann jag på trisssen :D

tack till mamma o pappa med....mycket bra grejer!!!!

Nu måste jag rusa!


Puss hejjeeee


kväll

    • Var uppe hos Magnus och jonna och åt grillat och fyy faaan va gott det var alltså...en riktigt mästerkock är jonna :) tyvärr blev det inga kort som synd är!


      Åhhh jag känner mig så stressan inför imorgon! Måste hinna städa och grejja innan kl 1 imorgon och sen kommer mamma o lite fler....sen vet man ju aldrig när dom åker men halv 4 ska jag hoppa på bussen in till norrköping och möta Sara! så alltså säg att gästerna åker vid 2 halv 3 så där ska jag hinna laga mat, duscha,ansa benen,sminka mig,äta mat,klä om,fixa håret och hinna slänga i mig några glas vin :D gaaaah....

      Nu ska jag lägga upp ett schema som jag ska förja imorgon för att hinna allt :)

    • Går upp vid 8
    • Städa,skura golv m.m
    • göra klart tårtan
    • åka till systemet
    • Någonstans här måste jag prata med Sara och planera
    • duscha o dyl.
    • skära grönsaker till middagen och ställa in i kylen så är det klart
    • platta och fixa håret
    • GÄSTERNA KOMMER
    • Steka köttfärst
    • slänga i sig lite tacos blandat med ett glas vin
    • sminka mig
    • ett glas vin
    • klä om
    • ännu ett glas vin
    • sen är det nog bara att springa till bussen :D

    haha det där är min planering....får väl se hur den går :)

    Här kommer lite bilder från dagen :)


    Sitter på balkongen och försöker sola lite :)



    Den här bilden bjuder jag på :D



    Satt nyss och gjorde rosor och blad till tårtdekoration...ett pilljobb men
    kul är det iallafall :)


    Nej nu är det dags för sängen är helt slut! önska mig lycka till med min planering imorgon :D


tjohooooo

Idag har jag suttit ute typ hela dagen...eller iallafall till typ 2 då solen började att försvinna från balkongen..men faaaan va varmt det va i solen alltså...gaaan höll på att smälta bort :)

sen gick jag in och bakade lite...måste j fixas tills imorgon då mamma o pappa och trollen kommer och firar mig :) så ringde Jonna mitt i allt och bjöd dit oss för födelsedagsmiddag för henne med grillat och det tackar man ju inte nej till...hoppas att mackes mage inte krånglar bara...hoppas hoppas! Lydia får självklart följa med :D

Ne nu måste jag fixa lite innan vi ska åka!


Imorgon är det ju blogg fest med...weeeeee :D eller vad säger du Sara ? :D

sol sol sol IGEN

Ja idag är det med världens underbaraste väder!

Ska snart käka frukost sen ska jag sätta mig på balkongen där det är alldeles vindstilla idag och steka mig lite tänkte jag :) såååååå skönt


skriver mer sen!


hej hej

GodKväll

Jaha då var det kväll igen då!

Vart inte som planerat idag....skrev ju tidigare att jag bara skulle sitta på balkongen hela dagen men så vart inte fallet...macke skulle åka in och handla en present till mig och då ville jag med till stan så vi åkte in dit istället :)
Skulle kolla om jag hittade ett par skor tills på lördag men hittade inga som föll mig i smaken.....alla kommer väl ha klackar på lördag kan jag tänka mig men inte jaaaag....det blir ballerinas :)


Imorgon blir det städning och bakning på eftermiddagen för på morgonen och fram till 2 ska jag sitta på balkongen....får passa på sålänge man har solen där :)



hehe ska lägga in några bilder



Jag blev överlycklig när jag hittade dessa frukter i affären, har letat efter dom
ända sen vi var i thailand sist.....dom är ju så jäkla goda men dock dyra...149 kr/kg
men guuuuud så goda :)



Macke ville jag skulle prova det nya lacket jag köpte idag men sen ville han
måla mina naglar...så javisst...där satt han och målade dom...riktigt stadig
 på hand må jag säga...blir inte sista gången...hahahahahaha :D


Ne nu ska vi hoppa in i säng tror jag allt...rätt trött





Föresten...har pollen säsongen kommit igång?
För nu om kvällarna har jag rödsprängda kliande ögon och en näsa som rinner och är täppt??



Sol sol sol

vilken underbar morgon att vakna tilöl!

Blir att sitta på balkongen och få lite sol på sig idag tänkte jag...så man inte ser så vit ut :)

Var nere på melkes och hälsade på igår...och oj oj oj säger jag bara :)

Ne nu ska jag klä på mig och ut i solskenet :D

Cookies N Beans - What if







What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone and just falling apart?
Would you rise again? Would you rise again?
What if hope was lost for one hundred days?
And you feel that life was just slipping away?
Would you rise again? Would you rise again?
What if?

Snart

ja snart är jag klar med tvätten...bara 2 maskiner kvar..puuuhhh så skönt :)

Åhh jag är så sugen på att tatturea mig igen men den jag vill göra som jag har varit sugen på i många år....vågar jag nog inte göra....det känns som att den kommer göra ooooooonnnnttttt :D

Hallå hörde ni att det ska bli värsta sommarvädret i helgen? sååå underbart med sol och värme...man blir på ett helt annat humör då :) jag är varm nu men det är för att jag bott i tvättstugan hela morgonen med torktummlaren på för fulla muggar och torkrummen :)

Gick in och kollade min besöksstatistig igår och OJ vad chockad jag var att den hade gått upp så mycket...hoppas att några läsare stannar kvar iallafall :)


slänger in en bild på Tatueringen jag vill göra så kan ni ju säga vad ni tycker









Godmorgon

God morgon...eller ja...jag gick upp vid halv 7 imorse bara för att tvätta :D fanns ingen tid förns nästa vecka annars så vad gör man inte....sitter här och halvsover!

ska strax gå och väcka lydia så blir det morgonpromenad!

skriver sen

Puss hejjee

Här har du Jonna

Här kommer lite bilder på mackes nya tatuering....dock inte klar än ska färgläggas och skuggas...men den kommer bli as fin när den är klar!

Jag är dock ingen bra fotograf






Chris står det....sen som sagt så återstår lite jobb på den :)



GRATTIS jonna på 25:års dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

full volym

Sitter just nu och lyssnar på "Cookies n Beans - What If"

Tycker den är underbart skön att bara sitta och lyssna på


http://www.youtube.com/watch?v=69pI-YELiGM

hej hej hej

Då sitter man här för typ andra gången idag...har hållt på att städa och greja hela dagen och så har jag hunnit med att vara på arbetsförmedlingen och gjort en ny handlingsplan...sååååå kuuuuul :) eller inte kanske :)

Borstade Lydia förut innan jag började städa och jag verkligen älskar henne men just denna tid på året så fäller hon nåt så fruktansvärt och det är så jäkla träligt...men men sånt är livet....bara att borsta henne 2-4 ggr per dag så blir det nog bra till slut....och hon är så duktig varje gång för hon tycker det är så skönt och så vet hon ju att hon får gotti efteråt :)


Nu sitter väl min älskade och genomgår fruktansvärd smärta....han ska nämligen göra en  tatuering på sidan av magen på revbebenen :D Jag skulle vilja vara med och se smärtan...haha..Han ska göra en minnes tatuering till hans bästa kompis som hastigt gick bort

Ne nu ska jag gå och baka lite till pålördag då min familj kommer på besök och firar min födelsedag....har inte bestämmt än vad jag ska göra för tårta denna gång :)

Puss o kram

God kväll!

Åhh jag känner bloggtorka.....det är ju inge kul alls!

Har precis duschat och kollat på "Herre på täppan" som jag tycker är grymt kul :)

Vi åkte ju till gusum på förmiddagen idag coh sen ut till finnebo och spelade paintboll...men jag spelade inte...tittade bara på....smärta och blåmärken är ju inte riktigt min grej va :) Men någon gång ska jag faan i mig ge mig in i spelet...säger inte nbär...men nångång så :)

Snart dax att sova....macke ska tydligen upp tidigt imorgon för det är dags för ännu en tatureing ...det räcker tydligen inte med dom 1oo han har :) Fast det är ju rätt snyggt om man sätter dom på rätt ställe :)

Jag vill med tatuera mig....så i sommar blir det hårdträning så att man får en platt mage och så blir det en tatuering ...det är min utmanning i sommar :)

Ne nu är det dags att krypa ner i sängen!

Puss o kram

Godmorgon!

Godmorgon alla där ute :D

Nu är vi uppe och har ätit frukost och varit ute med Lydia!

Macke håller på att leta reda på alla sina paintboll grejer så ska vi dra oss mot gusum sen! Får väl se om jag stannar kvar där hela tiden eller om jag åker hem en sväng...beror väl på om det är kallt eller inte.....va ute på balkongen förut och där var det faktiskt rätt kallt...aja det är ju sånt som märks!

Ne dags att göra det sista innan vi åker...

Slänger in några kort från busfabriken!



Edwin håller på för fullt :)


i vagnen där så satt Hugo typ och somnade :D


Mamma va ju med leksugen :)


Somnade rätt gott hem gjorde han

'
Edwin va med helt slut efter allt lekande :)

Ja då ...

Ja då är man hemma igen då:)

Mycket trevlig dag har det varit med jätte god mat och tårta och godis och lite till :) och en massa prat självklart! hehe Mackes pappa och stina hade kollat på Mia och Klara medans dom lagade mat och vi kom fram till att dom är klockrena :)

Men nu är det avsminkning och tandborstande och hopp i säng! Imorgon är det tydligen paintboll!

Puss o kram

Upp och iväg

Yeees det är strax dax för oss att åka till svärföäldrarna och fira Mackes pappa och hans bror...ska bli trevligt som attans!

Idag har jag på mig en svart skjorklänning med ett turkost linne under och svarta strumpbyxor.....det är inget för mig egentligen men nån gång så måste jag väl ha på mig det jag köpt...hehe :)

Macke är ute med Lydia nu efter diverse klädbyten :) Vilken tur att jag har en karl som är som jag :)

Ne nu måste vi iväg!


skriver när jag kommer hem!

Puss pusss

pasta sallad och mys i soffan

Nu sitter jag här mätt och belåten....blev pasta sallad med kasler nerskurren i bitar och vitlöksbröd...nam nam nam :)
Låg i älsklingens knä och kollade på taland :) blir irriterad på att en del kan trolla så bra :)

Annars idag så har den bestått av att macke var till läkaren och det slutade med en penecilin kul i 10 dagar och tabletterna var HUR stora som helst och dom ska han ta 3 om dagen...jag skulle inte änns klara av att svälja dom....så stora är dom verkligen!
Sen uträttade vi lite ärrenden och sen hem och städa....så skönt att göra det till helgen :)
Vi tog en promenad i solen på eftermiddagen och busade med Lydia...släppte lös henne och kastade pinnar och jagade varandra....hon va helt slut när vi kom hem :)

Jag stod och diska förut och fick en sån här jobbig känsla i kroppen....undra om man kan tänka omedvetet?? jag jag stod och kännde efter vad det va som jag var "orolig" för....och jag kom fram till att det var för att macke snart åker iväg :( fattar inte hur jag ska klara mig....fruktansvärt jobbigt...han åker den 10:e maj och kommer hem lagom till midsommar och blir hemmma några dagar för att sedan åka igen i 6 veckor :(

Oj nu har visst älsklingfen satt i en ny film som mamma va nere med härom dagen så det blir lite mer mys i soffan nu :)


Imorgon är det kalas hos mackes pappa för hela slanten och på söndag skulle det visst vaea paintball:) som att jag ska spela...ehh nae!

vi hörs imorgon!

Puss hejeeeeee

Fredag

Jaha då sitter man här...hav väl varit vaken sen 8 men låg och drog mig i sängen till typ 9 sen var det ju bara att gå  upp och äta frujost så strax ska jag gå ut med lydia....undra varför det alltid är jag som får gå upp på morgonen och gå ut med henne? jag vill me ha sovmorgon för en gångsskull...men icke!

vid halv 11 ska jag skjutsa macke till läkaren för han ska kolla en grej i ansikten som han fått och den är jäkligt infekterad....så vi får väl se vad läkaren säger


Igår somnade jag som en stock....var helt slut efter busfabriken med ungarna...men oj vad kul det var där :)


Ne nu ligger Lydia och suckar så det är väl bäst att gå ut med henne kan jag tro!

klänningar

Här kommer bilderna på klänningarna som jag fick hem idag :)






Den vita sommarklänningen




Här är den blå klänningen



Det drar nog åt att det blir den blåa den 25:e

Godmorgon

Solen skiner jag jag är glaaaaad idag känner jag :)

sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig vid halv 10 så ska vi hem till dom och packa in ungarna i bilen och fara till busfabriken...men innnan det så tänkte jag äta frukost hos mamma o pappa....mycket godare att äta det där än att sitta själv här och äta :D

Dom där inspektions gubbarna springer i trappan....men det lustiga är att dom måste ha nåt system att gå efter för dom tar inte en lägenhet i taget här utan dom springer upp och dom springer ner men våran har dom inte tagit än men dom nedanför och dom ovanför oss :) aja ska snart gå och lämna över Lydia till kent så kan gubbarna gå in här sen :)

Guuud imorse vaknade jag vid 5 och va jätte pigg :S men jag satte på tv:n och kollade lite och lyckades somna om och så sover man ju alltid som skönast när klockan ringer :)

Ne nu ska jag ta och göra mig helt klar så jag bara har att springa ut när mamma kommer :)

Skriver och lägger in bilder när jag kommer hem!!

Puss hejjeeee

Onsdag kväll

Jaha då sitter man här igen :)

Idag har varit en skön dag!
Den började med städning...kanske inte så kul men ett måste...dom ska ju komma och inspektera våtrum och ventilatiosystem imorgon...ialla lägenheter så dom kommer mellan 08.00-15.00 vilka tider alltså!
Macke ska sova i stan inatt så jag va precis över hos kent och kolla om han kunde ha Lydia imorgon för jag ska ju till busfabriken med mamma och busungarna Edwin och Hugo! och det är ju inge bra att det ska komma och klampa in okända människor om Lydia är ensam hemma :D
Så hon får vara hos kent medan jag  och macke är borta...men hon älskar kent så det är hon bara glad för :)

Ida kom hit idag på förmiddagen ochh fikade och pratade lite skit.....sen åkte vi till marias hus och kollade runt lite...finns så mycket grejer alltså :D När vi var påväg hem så var vi så hungriga att vi stannade på Perkas och intog lite lunch :) och sen till Statoile och åt glass till efterätt :)
Vi Köpte Nogger Mint och det var den största besvikelse alltså...nog trodde jag att det skulle vara nougat i mitten...men det var det faan inte...var med som ischocklad....bläääää....så den köper jag inte igen kan jag lova!!!!


Ja som sagt så ska macke sova i stan inatt så jag ska sova själv.....bläääää.....men det är ju sista gången han hinner träffa Josef innan macke åker till Norge så jag förstår honom absolut! Sen ska han springa på stan imorgon och hitta födelsedags presenter till hans pappa och till hans bror för på lördag så ska vi dit på födelsedags kalas och då måste man självklart ha med sig paket :)

Och snart fyller jag år med....yyyeeeyyy :D
Men mig firar vi den 25:e på lördagen...kl 1 :) sen på kvällen är det dags att gå på Bloggfest och jag ser verkligen framemot det faktiskt.....ska bli så himla kul!!!!

Nae nu ska jag gå ut med Lydia på kvällspromenaden för sen blir det sängen...och eftersom att macke inte gör mig sällskap i sängen så får Lydia göra det *Myyyyyyys*

skriver mer imorgon och så ska jag ta massa kort på busfabriken :) Faan jag kommer ju bli som ett litet barn igen imorgon :)

Puss hejeee

Heeeeeeej

Igår vart det inget bloggande...orkade verkligen inte sitta några långa stunder vid datrorn!


Har precis varit ute med Lydia och fixat iorning mig...men va svårt det är att försöka få håret bra när man liksom aldrig har hållt på :) När jag hade kort hår sist är ju några år sen ...men det ska nog gå bra det här

ska prata med mina vänner lite nu men jag skriver senare

Här

Här kommer 2 bilder när jag satt upp det



tihi


Jag gav i princip malin fria händer...MEN jag var tvungen att kunna sätta upp det :D


Faaaaaan va nöjd jag är


Vad tycker ni?

Nu

Nu ska jag lägga upp några bilder på hur håret vart :)
Lägger in 2 nu och så 2 sen när mobilen vill sammarbeta :)

Ursäkta att jag ser så skabbig ut...haha


Såhär såg jag ut innan jag klippte mig



Såhär kort klippte jag mig nu :) Skit mycket avklippt för att vara mig hehe


ska lägga in bilder sen när det är uppsatt med

Men guuuuud så nöjd jag är :D

Måndag

Ja då är det måndag igen då och jag ska strax käka frukost och sen bege mig till Gusum för en förvandling av håret :) Så jäkla skönt det ska bli....ska klippa så att jag kan ha lite mer utsläppt och så ska jag bli rejält blond :)

Idag är foten lite bättre....värker fortfarande i den när jag ska gå men jag biter ihop och försöker att inte halta :) Idag ska jag ha på mig ballerina skor så det blir ingen gasbinda på den när jag är iväg......får väl se hur den är sen när man kommer hem och har belastat den med att gå :)

Ne nu ska jag gå och väcka min älskling....för idag är det faktiskt han som får gå ut med Lydia!

Tar ett före och efterkort på håret så får ni se sen :D

Ont ont ont

Jaha vart inget bloggande igår kväll för jag var helt slut efter en hel dag i solen....bränt mig gjorde jag också men sånt hör till :) Var iallafall en jätte mysig dag uppe hos mamma o pappa igår :)

Jag går runt och haltar som faan här hemma....Imorse när jag skulle gå ut med Lydia så var hon lite för ivrig så jag halkade i trappan och har antagligen stukat foten (jag hoppas iallafall att det bara är en stukning) kan knappt gå för det bara värker i foten.,svullen och dan är den..men macke har lindat om den nu och blåst lite på den....så vi får väl se hur den är imorgon....förbannat ont gör det...nästan så jag tjuter varje gång jag måste gå


Imorgon kl 11 ska jag och fixa håret....klippa och slinga...ska nog faktiskt klippa av en bit denna gång :D Känner att jag vågar det...men jag ändrar mig säkert imorgon :)

Ne nu ska jag lägga mig i soffan med foten högt och kolla på tv!

Puss o kram

Lördag

Vad härligt det är att vakna och se att solen skiner och det är klarblå himmel...finns inge bättre...bara hoppas att det är lite varmt ute med! Ska bara ut med Lydia och duscha sen åker jag upp till mamma o pappa och är där i solen....myyyyyyyyys :)

Igår var det fullt upp hela dagen känndes det som.....först var jag uppe hos nina med tårtan....fick kaffe och var kvar ett tag....sen vidare till jonna och Magnus där dom höll på att flytta Maggan....faaan jag vill med Flytta!!!!
sen vid typ 3 åkte jag hem till min älskling som inte alls mår bra...han har någe problem med magen som gör att så fort han får i sig något så mår han illa...stackars babe :(
Han har haft så några gånger nu men inte är det kul!

Igår tvättade jag fönstren och dom vart såååå rena och fina...kul kul!

Nae nu ska jag dra på mig lite kläder och gå ut med Lydia på morgon promenaden och sen hem och duscha och sen åka till Gusum och umgås och äta påskmiddag!

Ha det bra så skriver jag senare

Puss hejee

Då är man vaken

Jaha då är man vaken igen då :) Gick upp vid 8 och åt frukost...väntar på att Lydia ska vakna så jag kan ge mig ut med henne...hon ligger och snarkar i sovrummet fortfarande :)

Sen blir det tårtganering för hela slanten

Idag verkar det inte bli så bra väder som det var sagt....ja uppehåll blir det väl men inte strålande sol och jätte varmt...men men man får vara tacksam för att det inte regnar iallafall:)
ska åka till gusum sen vid 10 haket...förbi med tårtan...upp och tvätta bilen sen åker jag till Jonna en sväng....mamma o pappa och dom håller ju på och hjälper Maggan att flytta ner till gusum...granne med Magnus o Jonna.....jag tänkte prova jonnas nya utemöbel idag :)


Nae nu ska jag fasiken gå in och väcka Lydia och gå ut så jag kan bli klar med tårtan någon gång!

Puss o kram

Ikväll igen

Ja nu ikväll har jag lagt ihop en tårta igen :)
Sanna ringde vid typ 7 och undrade om jag kunde göra en tårta åt Nina tills imorgon....så det var bara att ge sig till affären och handla grejer...så nu är den ihop lagd....hon ville ha en nästan lika dan som jag gjorde till sanna...ska väl göra lite annorlunda men nästan lika :)

Så det blir att gå upp skapligt imorgon och vispa grädda :) Lägger även in bilder på den imorgon!

Nu är det sängen som gäller för imorgon har jag planerat att vara ute hela dagen!

Är du ledig imorgon jonna??

Puss o Godnatt


Klickade föresten hem 2 klänningar idag :) Hoppas vid gud att dom sitter så man slipper skicka tillbaka och grejer :)


En vit söt sommarklänning

och sen den här.....tycker dom va fina :)

Kanske nåt att ha på sig den 25:e...klädsel var "vårigt" då passar väl någon av dessa va?

Sååå

Nu har jag styrt lite här hemma...satt upp blommlådor på balkongen och fixat...har även laddat bilderna på tårtan så ska strax lägga in dom så får ni se :D

Var och lämnade tårtan förut och den verkade falla dom i smaken...hehe :)

Guud jag som skulle tvätta fönstren och grejer...inte gjort det än....kan man göra det nu tro?
För imorgon är det rätt fullt upp...ja jag ska nog göra det strax!

Har även beställt tid för färgning och klippning...på måndag blir det...fasiken vad skönt det ska bli...vill knappt visa mig ute nu ju :)
Beställde två klänningar från ellos förut...jätte söta var dom....hoppas dom passar bara :)

Ne nu lägger jag in lite bilder



dom här höll jag på och fixade med halva morgonen ...var trixigt att få till
 det bra


Så jäkla kul det är


Fjärlilarna på tårtan


Hjärtan i chocklad...gjorde med hjärtan och fjärilar för att  få den lite Tjejigare:)


Tårta

Yes det har jag hållt på med hela morgonen...men det är ju så kul! Kommer in bilder på den senare under dagen!

Nu ska jag åka och leverera den sen ska jag stanna förbi hos mamma o pappa och sen vidare och handla lite....börjar bli tomt här hemmaså det är dags att fylla på :)

Pus shejjee

Saknad

Har ju hållt på att städa och plockat lite ikväll och hittat lite saker bla ett halsband med en katt som jag fick av Cajsa.....sätter igång och maller i huvet....torkade av kortet på henne som jag har uppsatt och läste dikten som hon hade skrivit om våld....så himla ont i hjärtat får man...

Saknar henne nåt så fruktansvärt...finns inga ord





Dag i sörping

Ja idag har ju som sagt jag ida och tette varit i sörping! Kul som fasen hade vi....gick i lite affärer åt mat och sen gick vi till konfekthörnan och käka glass som efterätt....fast att vi va proppmätta! :D

Var ju med Tette till barnmorskan och Ida och jag höre bebisens hjärtljud ända ut till väntrummet.....det var ju ganska sådär dö häftigt :)

sen så avslutade vi sörping med att gå in på willys...ungefär sammtidigt som ALLA ndra kan man ju säga! Blev en kopp kaffe hos tette sen och gluttade i massa fotoalbum.....a men det var en härlig dag


Så nu på kvällen har jag städat lite här hemma och hunnit baka en tårta som sanna ska ha imorgon...lagt ihop den så nu står den i kylen och gottar till sig tills imorgon då jag ska dekorera den *kul kul*
Satt och kollade på renthus förut...alltså är det bara jag som får städnojja när jag kollar på det eller? Käns som att man bara vill slita ut allt och skura och damma och göra iordning....fast ändå har man inte skitigt liksom...a det där är kpnstigt!

Till en annan sak nu då.....vi har en "garderobsblomma" i fönstret i vardagsrummet och du till frågan....Hur faan kan man döda en sån? dom som ska var asååå tåliga...alltså hela är ju inte död...men en gren...hmmm...som sagt så ska dom ju vara jätte tåliga! Aja sånt är livet!

 
Imorgon ska jag fasiken ta och tvätta mina fönster för såg igår att dom tydligen var jätte skitiga...ändå är det inte länge sen som jag tvättade dom....jäkla slask väder!!

Ne nu ska jag ta och fixa lite här sen blir det fråga Olle!

Puss o Kram

Onsdag

Ja då var det onsdag igen då....precis som förra veckan

Idag vaknade jag vid 8 och gick upp...åt frukost kollade på tv och gick ut med Lydia....och nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i 11 så att ida kommer....en timma kvar...

Är det någon mer än jag som får tvinga i sig frukost på morgonen?


Här kommer lite bilder från i lördags



Hugo vågade sig tillslut upp på fyrhjulingen



Edwin vågade inte så han satt på däcket och så stolt han va för det :)


Men han kunde ju inte vara sämre än sin lillebror...så tillslut så klev
 även edwin upp :)


på med hjälmen och allt :) Snäll farfar som köper en fyrhjuling tycker Edwin


Här sitter halva släkten+Ida och fikar i solen hemma hos mamma o pappa :D
Och detta med bebis magen i vädret :D



Kvällsmat

Yes nu har vi precis ätit kvälls mat...lite sent var det men va faaan :)

blev pitabröd med stekt bacon och massa gränsaker....åhhhh det blir så jäkla gott alltså...mamma och pappa gjorde det ibland när vi va små och det sitter i än :) Fast det är ju aldrig lika gott som när mamma lagar :)


Åhh alltså jag har fastnat på en grej....jag vill ha en sån här mini-pc......det vill jag verkligen ha.....blir nog att införskaffa sig en när skatte pengarna kom :)
Ingen som vill köpa min andra bärbara dator :) den är bara ungefär 1 år :D


Ne nu ska jag kolla lite tv sen blir det sängen....ska gå upp skapligt imorgon för Tette jag och Ida ska in till sörping en sväng på förmiddagen sen så ska vi hem till Tette och fika och så att Ida vår se deras nybyggda hus :) Mysigt ska det bli

Puss hejjeee

Härlig dag

Idag har jag haft en härlig dag med Ida och Stina

Ida kom till mej vid halv 10 och då satt vi i solen en stund sen åkte vi och uträttade lite ärrenden.....senare vid halv 11 så möte vi upp stina och gick till lilla blå och fikade...satt ute i solen...super skönt var det,,,,,tills himlen vart full med moln :( Men kul glass han vi köpa och avnjöt i solen...årets första glass :)

sen åkte vi till Auktionsbyron och kollade runt och flujmmade lite och det resulterade i de här korten :)




Ida hittade en köks soffa som hon bara ville ha i hennes kök...20kr betalade hon
för den....vilket jäkla klipp...och bekvämt sitter man i den med



Stina hittade en väldigt fin släde som hon tyckte skulle passa på hennes
balkong...så slipper hon köpa dyra stolar...i denna får ju många plats...ida fick
 föreställa en häst :)




Ida och jag hittade pälsjackor som vi bara var tvugna att köpa för det är ju
så hippt att ha ny har jag märkt! Så för 10 kr styck så är dom rätt snygga


Alltså auktions byrån är bäst...finns till och med ett gym där....stina visar oss
hur man gör när man ska träna rumpan :D




Ida tyckte att det var förbannat varmt idag så hon drog upp sin lilla solfjäder
 ur byxfickan och fläktade sig lite med den :D





Detta var ett urval av lalla flumm kort vi tog idag....en annan dag kommer mer....har bilder sen i lördags jag skulle lägga in med men det gör jag i ett annat inlägg under dagen!

Nu ska jag gå och göra någon Nytta

TisdagMorgon

Jaha då sitter man här och kl är 8....gick upp skapligt idag :)

Ida kommer ju sen vid typ halv 10 och jag måste fixa lite saker innan hon kommer som att duscha,gå med Lydia och äta frukost och göra iordning mig...Får väl se vad som sker idag....hoppas det är varmt ute så att jag ida och stina kanske kan ta en glass i solen....årets första glass liksom :)

Imorgon bär det ju av till sörping med Ida och tette....ska bli dunder kul faktiskt...på tal om det så måste jag gå in och se hur vädret ska bli!

Puss hejeee

Ingen blogg igår

Ne igår vart det ingen blogg...var lite seg :)

Idag blir det inte heller mycket blogg för det är ju så härligt väder ute....så himla varmt och skönt! Så nu ska jag laga middag! skriver mer sen

Världens skönatse dag

a fyy faan vad skönt det har varit ute idag alltså!

Dagen började med att jag gick upp vid kvart över 8 kanske...solen sken in och jag kunde inte somna om så då var det bara att gå upp...

sen ut med Lydia i solen och så ringde ida så hon kom förbi så vi satt här ute på bänken och mös...sen skulel jag upp till mamma o pappa och byta till sommardäck så ida hängde med upp för hon skulle vänta tills hennes mamma o pappa kom hem så vi åkte upp...inväntade mamma o pappa och så kom Magnus och busungarna *älskar dom*

sen kom även tette och Maggan förbi och fikade ute i solen...så jävla skönt!

Sen så funderade tette o jag pånär vi skulle slå ihop oss och göra nåt....så det blir på Onsdag in till sörping och mysa och Ida ska såklart med....attans va kul det ska bli!!

Fick även Magnus min kära bror att skölja av allt damm från min bil innan jag skulle åka...tvätta ville han inte men jag fick han att skölja av den iallafall :P

Bilder kommer upp underdagen!

Vi får visst besök ikväll av Anna och Emil så jag har varit nere på systemet och köpt lite öl och vin...det ska bli kul :)

Ne nu ska jag ut på balkongen och sätta mig i solen igen :D

Övermätt

Varför varför varför ska man alltid ta den där sista tuggan som man ALLTID vet att man får ont i magen va?
Guud jag är så mätt nu,men jag hade ju gått och varit hiungrig ett tag så jag trodde nog att jag va hungrigare än vad jag va och bara lassa in :)

Satt och kom på förut när jag åt att innan jag vart tillsammans med Marcus så åt jag BARA mjuka bröd till tacos men nu skulle jag aldrig klara mig att äta tacos utan chips....så inga mjuka brön här längre :D

Åhh pappasen skrev på msn förut att vi skulle byta till sommardäck på min pärla imorgon....han lurar mig alltid så jag tror att det är mamma som skriver...han går nämligen in på hennes msn och skriver...haha....sen så avslutade han så här "kram från din tillgivne far"

det tyckte jag lät så himla roligt när jag läste det....tillgivne...hehe


Ne nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägag mig för nu har jag fruktansvärt ont i magen!


Puss hejjjeee

Mat dags

Sitter här igen :D

ska strax gå coh börja med maten ...mackes buss räknar med att rulla in vi viken vid kvart över 9 och faan om den är sen för jag är skit hungrig och vill inte äta själv:) Tacos ska vi äta som sagt...hur smidigt är inte det liksom

Satt och kollade på Talang 2009 förut men tyckte inte det verkade speciellt bra så nu är det så ska det låta som visas på tv:n....mycket bättre!

Guuud va det luktar gott i vår lägenhet idag...min älskade mamma gav mig ett KANON tips på hur man ska göra för att få en härlig doft hemma :)

sån är "doft olja" som man häller i en skål över ett ljus har väl alla hemma....men istället för att tända ljus och grejer så häll en droppe på glödlamporna du har i fönstren så doftar det ljuvligt när du tänder dom efter som att det blir varmt! Så jäkla smart alltså....så nu doftar det "ocean breez" i lägenheten...nam nam nam

Ne nu blir det att hacka lite grönsaker!

Puss hejjeee

Jaha ja

Faan va tråkigt det är att vara själv hemma...Macke åkte in till stan tidigare idag och skulle hälsa på sina vänner....så nu sitter jag här i soffan och funderar på vad jag ska göra....ska nog ringa älsklingen och se när han beräknar att vara hemma så jag vet när jag sla laga maaaaaat :)
Jag är ju hungrig nuuuuuuuu :D

sitter just nu och små kollar på nåt matprogram på 3:an...åhh jag älskar mat program....tittar på det hela tiden


Imorgon ska det tydligen bli underbart väder och sol hela dagen....då ska jag unna mig att sitta på balkongen hela dagen och bara va...idag har det ju varit fullt upp med både städning och tvätttid....ska ta och rota fram någon bra bok att läsa imorgon :)


Vilka läser min blogg?

hej hej hej

Idag har jag inte hunnit skriva något...har haft fullt upp.....städat och så trvättat

Hunnit varit hos Farmor med och så var ida här så vi tog en cigg ute på bänken i solen.....underbart skönt!!


Har precis lagat mat....vart potatismos och fiskpinnar till lunch.....sen ikväll blir det tacos hade jag tänkt....så förbaskat gott ju :)

Ne nu ska jag gå och fortsätta och röja :)

Kan man mer än skratta :)

haha jag tror jag skrattar ihjäl mig...gick in på min blogg förut och det poppade upp att jag hade olästa kommentarer, bla så fock jag denna:

"Gå och jobba kärring sluta leva på a-kassa.
Hur gammal är du? Sluta skriva som en 15 åring"


A jkag vill inte ha nåt jobb utan jag ska leva på a-kassan så länge jag lever...hahahahaha...tycker det är patetiskt att uttrycka sig om något man inte vet nåt om faktiskt...och jafg lever ju verkligen på a-kassan med...mmm visst
Denna människa undrar hur gammal jag är....haha sen att jag ska sluta skriva som en 15-åring?
Men vadå du vet inte hur gammal jag är så jag kanske är 15 och då får jag skriva såhär...shit alltså....

Var bara tvungen att visa er detta :)

Oj idag har det blivit några inlägg men hoppas ni tycker om det :)

Jävla skit a-kassa

Guuuud vad jag verkligen hatar dom alltså det är helt otroligt....skulle fått utbetalning idag....och tror ni att det har kommit) ehh nae skulle inte tro så! Jag har ju liksom skickat in kassakort och allt.

Men sånt är väl livet...har iallafall skickat ett mejl till dom nu och frågat vad faan dom styr med....jag har fasiken inget annat än problem med dom där och dom som jobbar kan faan inte sin sak...en säger en sak och en annan säger en annan sak...blir så tröööötttt!!!!


Åhh nu verkar det som att det blir att gå på bloggfesten iallafall...ville ju inte direkt gå själv...men en Tjej som med fått inbjudan skrev i min blogg och undrade om vi inte kunde gå ihop för hon ville inte heller gå...det låter alldeles ok tycker jag....har läst hennes blogg lite då och då och hon verkar vara en vettig människa :)


Nae nu ska jag gå och tjura lite för att jag inte fått in några pengar idfag!

Hej hejj hej

Ren och härlig

Ny sitter jag är ny duschad och trött efter promenaden...

Tog med Mig Lydia ut på min promenad imorse och vi gick på banvallen så vi var ute och gick i lite över en timma och det var så skönt så...men nack delen när Lydia följer med på mina promenader är ju att jag inte kan gå så fort som jag vill för hon blir trött och ska stanna och lukta överallt...men mysigt var det.....går nog samma sväng imorgon tror jag

Nu ligger och helt utslagen i sin bädd och sover....trött vart hon iallafall och det är ju bra!

Guuuud jag vill köpa en ny dator....vill ha en sån här ""mini-pc"
'

Här kommer några bilder från vår promenad imorse!



en liten å :)


Det fanns mycket att lukta på tycker Lydia


Det var så härligt att gå längs med ån och höra hur vattnet polrade :)


Lydia ville verkligen inte vara med på kort

Lydia nöjd

Ja nu är Lydia nöjd....jonna hjälpte oss igår så att vi fick hem en ny bädd till henne....Jonna är guld värd!!!!!!



Såhär såg Lydias bädd ut efter att hon ""bäddat sönder" den :D



Såhär ser nya ut...hon är så nöjd så :)


Tack igen Jonna

hehe

En härlig solig morgon men jag ska bara skriva några rader för sen är det promenad!

MMåste ju bara berätta....det är 3 tjejer som har dragit ihop och ska fixa en bloggfest i Norrköping på palace den 25 April! och på sina bloggar så lottade dom ut 10 biljetter...och jag var med och tävlade för skojsskulle...och jag vann en biljett :) Fast...inte så kul att gå dit själv kanske :S

jag skulle bara säga det!

Puss hejjee

RSS 2.0